- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
Üdv!
Az egész táblázat a 21xx-es,már meglévő adataira épül.Ez a táblázat régóta működött,azért is van ennyi eredmény a 21xx szériában.Ezt szeretnénk továbbfejleszteni annyiban,hogy a többi Inteles(késöbb esetleg Ájemdés)procit egy helyen lehessen,minnél áttekinthetöbben megnézni.
Természetesen minden jó ötletet várunk Tőletek.
A feszültségtartományok is úgy lettek a 65nm-es procikra kitalálva,hogy egy alulfeszes opció(1,225V),majd egy alapfesz környéke(1,3V),és emelt fesz(1,5V).
Természetesen mindenki azt vállalja be amit akar,és amihez van kedve.StaMiNa: mint írtam,ez már egy régóta működő táblázat,kibővített változata,nem most készült.
A topikot azért nyitottam hozzá,hogy felhívjam a figyelmet a lehetőségre,akit érdekel szívesen látjuk,és várjuk az eredményeket.Rusher: sztem a valid is belefér
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest