Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Mit? Pl. 430-as, 5200-as, 5xxx-es brutal, de alacsony kötségvetésü procikat, hogy megnézzem, én mit tudok vele kezdeni. Kíváncsi vok. (hú..ha nőnek születek, én lennék a legkibírhatatlanabb vénasszony, mindíg mindent tudni akarnék. Pont úgy mint nagyanyám. Kár, hogy közben a nevemet felejtette csak el megkérdezni, úgy halt meg, azt hitte Lajos vagyok.
)(#9514) kimi02: Ennél szebben még nem hülyézett le senki!

(#9515) Bagira01 : Ezt a hsz-edet elteszem talonba, s hamarosan majd a "képedbe" vágom!!!

(#9516) Aggregátor : Én rugalmas vagyok, megoldhatjuk! Szólhattál volna mikor Szhelyen voltam hetekig..
Ja! Most kben Debrecen lesz (ma)krammerka: [OFF]"feleségek tömkelege"[/OFF]-Ne idegesíts már!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Arc Raiders
- Milyen Blu-ray írót?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
Ja! Most kben Debrecen lesz (ma)

Lehet én vagyok ilyen dilis, de meguntam az egészet(végleg)