- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
Laraxior #7017 üzenetére
Az szép volt.Láttam ezt a tesztet annak idején.Jól ment a proci nálam is,bár én 4.5ghz felett nem is hajtottam egyáltalán.Hát a p35ds4 lap meg sok mai lapot megaláz.Wolfi alá szerintem a legjobb.quad alá szerintem inkább p45 kell.
Hát te is meghajtottad rendesen a procikat,az bizos.De hát nincs is ezzel gond ha ésszel teszi az ember,meg persze megfelelő hűtéssel.Ezt én is igazolom,mert mint mondtam,én is tudtam anno mikor megvettem tibiajaxtól azt a procit, hogy te hajtottad rendesen,de semmi gond nem volt vele sose.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Nintendo Switch 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Könyvajánló
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged