Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
ADAM1337 #4253 üzenetére
Az nem valami bíztató
(#4256) BMW001 : Akkor se rágódj rajta! Befordulsz, s jön a depi. Add ki a feszültséget, piálj be, tombolj kicsit. Utána meg..lépj túl rajta! Te voltál a hibás? Ember! Az első feleségem..Elvettem szombaton, vasárnap du. jött egy Barcikai csaj, hogy menjek vele bulizni. Elmentem s több mint 1 hónap múlva értem haza.Mérges volt, én meg..Bevonultam katonának, s beadtama válópert, ne nyígjon ott nekem. Szerinted? Ki volt a hibás? Másdoik 5 év volt, szült 2 törpét, én nevelem Őket, 12 éve nem is láttzuk. Van 1 harmadik Szhelyen, vele laktunk Miskolcon, Szhelyen, Debrecenbe. Utoljára Szhelyen karácsonyig. Hazajöttem anyámhoz Borsodba, s vissza se mentem. (kben meg isten tudja h , hány bnő) Nehéz az élet, erre mondtam. Viszont, magadat ne hibáztatsd (vagy ha durván elcseszted, tedd 1 napig s lépj), Mindíg van új,s kutyaharapást szőrével. Én csak 2 dolgot tettem jól az életben.1: Én nevelem a törpéimet 2: Intel a gépem. Nem valami fényes arány! Fel a fejjel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest