Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
válasz
Bajgunar #1802 üzenetére
Nálam még az ősidőkben mikor "megfizethetetlenek" voltak az 1Gb-os modulok 4db 512-es volt a gépben.Nem nagyon tetszett, hogy minimális tuningra már játékok alatt kifagyott a mocsok ezért kipróbáltam azt, hogy kivettem a 4ből 2-t.Ettől érezhetően megtáltosodott a gépem.Próbáld meg te is úgy van-e valami különbség.Egy próbát megér.És sajnos az ASUS is egyre gyengébb alaplapokat gyárt manapság (tapasztalat), kiábrándultam belőlük.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bajgunar #1802 üzenetére
Nincs hiba!Nem annyira tuningbarát a vista,ennyi.Illetve
ihasználja jobban a ramjaidat amik hibáznak tuning alatt.Nem tudom,hogy pontosan ilyenkor mennyin mennek,de nem bírják.Vegyél vissza a tuningból,ezt akartam mondani.
Aggregátor:
Imádom az ilyen teszteket!!!Igen,látom,s 1re jobban a Cinebench R10 felé húzok én is.Keresgéljünk picit(ötletem sincs,h merre)s ha nem akad jobb(nem hiszem)szerintem is legyen a Cinebench.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest