- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Kompakt vízhűtés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
senior tag
válasz
h.adam.92
üzenetére
Xp 32 bit -es, mem-ből csak 3.2-t lát alapból, nincs 64-es Xp-m.
A processzor alap órajelen, és túlhúzva is (3000-en) , 32-bit-es XP-n, hibátlanul, és stabilan megy!!!
Van még Vista is a gépen!!! (2 OP van fennt)
Ha alap órajellel indítom Vistát, akkor megy stabilan, de ha a felhúzott órajelen (3000-en) akkor kifingik kék képernyővel.
Ezt nem értem!
Szóval ha fel van húzva, Vista (x64) alatt akkor kevés a fesz???
De Xp (x32) alatt felhúzva meg elég a fesz neki??
Am meg azért váltanék Vistára, mert nekem tetszik, gyorsabb, eddig stabil-nak tartom.
Xp könnyebben kifagy, Vista még egyszer se omlott össze.
Dx 10 is szép, igaz annyival nem, amennyit eszik.
Aztán meg a VGA driver mind fos XP alatt, kezdve a 175.19 től, az összes WHQL minősítést kapott, és Xp alatt kurvára nem működik a Digital Vibrance, és háát ez engem kicsit zavar, me szebbek a színek, ha feljebb húzod a csuszkát, olyan 65-70% -ig.
Háát meg egy kicsit gyorsabban is boot-ol a rendszer, meg tölt be dolgokat.
Ezért használok Vistát is. Nah meg azért, mert mikor elkezdtem (kipróbálás címszóval a) vistát, fennt hagytam Xp-t is, ha netán elszáll az Op, nem fogok fél napig ujra op rendszert telepitgetni. Azóta így használom a gépet! Kb ezért. Főként a Digital Vibrance dolog bánt, mert Xp alatt nagyon satnyák a színek, és nem mőködik! A régi driver meg az ujabb játékoknak nem tetszik.
Köcce azért a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest