- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fekeandras
őstag
válasz
Bajgunar #1802 üzenetére
Nálam még az ősidőkben mikor "megfizethetetlenek" voltak az 1Gb-os modulok 4db 512-es volt a gépben.Nem nagyon tetszett, hogy minimális tuningra már játékok alatt kifagyott a mocsok ezért kipróbáltam azt, hogy kivettem a 4ből 2-t.Ettől érezhetően megtáltosodott a gépem.Próbáld meg te is úgy van-e valami különbség.Egy próbát megér.És sajnos az ASUS is egyre gyengébb alaplapokat gyárt manapság (tapasztalat), kiábrándultam belőlük.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bajgunar #1802 üzenetére
Nincs hiba!Nem annyira tuningbarát a vista,ennyi.Illetve
ihasználja jobban a ramjaidat amik hibáznak tuning alatt.Nem tudom,hogy pontosan ilyenkor mennyin mennek,de nem bírják.Vegyél vissza a tuningból,ezt akartam mondani.
Aggregátor:
Imádom az ilyen teszteket!!!Igen,látom,s 1re jobban a Cinebench R10 felé húzok én is.Keresgéljünk picit(ötletem sincs,h merre)s ha nem akad jobb(nem hiszem)szerintem is legyen a Cinebench.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bajgunar #1799 üzenetére
32bit az nem kezel 4gigát se,ha ki akarod használni x64-es xp(pl.server 2003).Ok,hogy 3,xxxgigát ír ki,de a programokhoz asszem csak 2gigát rendel hozzá.Van egy 3gigás kapcsoló egy registry módosítással,de az sem ok .
Kékhalál :Vszínű,hogy emmória.Nem is biztos,hogy a fesz,1xüen Vista alatt SZARABB A TUNING,nem bírja.Ill,Mivel kihasználja a ramjaidat teljesen,hibáznak.Hibáznak mert nem optimális a tuningod.
Szerintem..tudod,ha tesztelés,akkor ok,egy printscr ereéig belefér bármi.Ha viszont 24/7,ez se!Nem,mert bár stabilnak tűnink a tuningod,s a vista érzékenyebb(szarabb a tuningra)azért eléggé határeset lehet amin járatod a gépedet. -
h.adam.92
őstag
válasz
Bajgunar #1797 üzenetére
Igen ezt értem. Csak a 64bites xp hiretelen elkezdi használni mind a 4gb rendeszermemóriát + az 512 vga memóriát is. Lehet h hülyeséget beszélek
, de sztem a fesz a baja. Nem kap eleget sztem
Én legalábbis megnézném egy kis fesz emeléssel vista alatt. Esetleg a másik, hogy még megnézed egy 64bites xp alatt, mert sztem ugyan ez lenne ott is. Amúgy miért váltasz vistára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest