- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Monitor hiba topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #17676 üzenetére
Persze, hogy nem rossz, nem is ezt mondtam. Én azért továbbra is sajnálom a q9550-et.
ákoskának kben igaza van, nem éri meg a quad, illannak aki ki is használja. Most kb fél éven belül:
3200-es cerka, 3300-as cerka, 7400-es, 1200-es cerka, 6420-as, q9450, majd most a 8500.
Csak használgattam őket és emberi feszen tesztelgettem (ok, cerkák kaptak rendesen) és..Kb min1ik elég volt nekem 24/7-be. Ritkán kell több kraft és zavaró az L2 hiánya pl, meg tetü lassu is ha nyitom sorra a dolgokat,de törpének WoW meg a tövvi megy lazán bármivel ami 2,8-3GHz-en fut. Jól elvan a 4870-tel.lizakattila: Elég no! Milyen "szar" életed van..Soroljam?
Van egy szuper kis asszonykád. Találsz egy emberi kérót debibe olcsón, jön egy kis teónörökös, közben lesz meló. Kifogsz egy jó 530-ast előtte és még a ramod is hülye..Irass a nevedre!!!!!!!
ja!! Kben, emlékszel egy régebbi álmodra. 1 üveg páleszt meg kell innunk!!!!(#17684) darál0w: Köszi, remélem.
Fücsök007: Itt is KÖSZI!!! reméljük, nem kell majd élnem a felajánlásoddal.
-
Fücsök007
őstag
válasz
kimi02 #17676 üzenetére
Bár az is igaz, hogy jóféle 790i Ultra chipes lapban megy legjobban a Yorki, húzott ddr3 ramokkal.
Sokan nagyon istenítik a P45-öt, pedig 790i megy úgy mint a P45-ös, olykor még jobban is(főként EVGA lapok, moddolt bios-szal), és olyan beállítások is vannak, ami intel chipsetnél nincs!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Monitor hiba topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BestBuy topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest