Hirdetés
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Hali! Most meglesem pontosan, hogy nálam mennyi q9550-att a droop vid/bios-on minden alapon llc nélkül és azzal is. Szerintem nálam még magasabb lesz mint nála!
(#11726) kulerr : Ok, értem én.(most már)
Én nem tudtam kitesztelni, meg..a ramvisszaosztás. Team ramokkal 1xüen ebben a lapban 800-as procit nem lehet normálisan hajtani...
Melegedés meg..Ez a procim már tényleg alacsony Vid-es (ezt Te is tudod) de melegedés..nem van
Ok, hogy írtam párszor, hogy a melegedés miatt léggel ezt jobban hajtani nem lehet, de..Könyörgön, ki hajt q9550-et, 1,6v (bios) VTT 1,48 MCH 1,56-körül? _mert én itt álltam le, erre értettem. S itt még megfogja a TRUE!!
A q9400-es meg..Az is minden volt csak melegedős nem a maga 1,1875-ös VID-jével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Sorozatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- SörcsaPH!
- ASUS routerek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest