- HP notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amazon Kindle
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem van p35, és hogy ebben hogy menne a cerka, arra gondoltam.
Én megoldom, egy délelőtt szétszedem, megcsináljuk, du. meg összerakom. Kis kézi gép van, havernak meg van hozzá dremel korongja, azzal meg lehet vágni.
Ha az acélt úgy viszi, mint kés a vajat, akkor a vastag aluval sem lesz gondja, remélhetőleg.
Hát ha kell folyamat, kiszeded, aztán max addig összerakod az asztalra, addig is tudják használni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
p35-ben én is kíváncsi lennék mit megy.. Na gondolkozok kicsit, bár ha tervezed eladni akkor úgyis mindegy.
Tervezek egy kis moddingot a házon is, tetejére ventit tenni.. meg az alaplapi tálcát is tervezem kicsit megdarabolni, úgymond úgy, hogy az alaplapi tápcsatit el tudjam dugni, meg lehet akkor kivágom a proci hátamögött is, hogy ne kelljen állandóan kiszedni a lapot, procicseréhez.... Csak az a gáz, hogy ebből nem tom, hogy mikorra lesz valami, mert ugye vizsgaidőszak, és ezzel elmegy a január... :\
Meg a másik szokásos probléma, az a paszta, jelenleg a maradék zalman van rajta, a másik ami van, az is jó, csak az nem az igazi, e5200-ra jó volt, de tapasztalat alapján az E8400-ra nem az igazi, gondolom lehet azért, mert még több hőt termel. Pedig ilyen ipari paszta lehet, tehát ugye kimondott műszaki cikkekre való lötty, bár lehet épp azért nem az igaz...
Na az szép, mindig félek, hogy elalszok utazáskor, bár ha vonatozok, akkor ált végállomástól végállomásig megyek, szal ez nem olyan vészes.
Busszal kicsit neccesebb, mert ott ez ált. nem így megy. De nekem ált mindig megvan az, hogy a cél előtt felébredek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Te Lipi... Kéne neked a c0-ás E8400-am, csak addig halálra unnám magam.
Kíváncsi lennék hogy mi benne a max...Tom_tol-nál ugye ment 4,2-t, de sztem van ebbe több is.
Ha úgy vagy vele, hogy több van benne, mért nem hoztok össze valamit subaru-val? Hátha vmi zsír listás eredmény összejönne vele.
Vaz, sokszor hallottam már azt, hogy szar az ha nem tudja az ember, hogy hogy kerül haza
de az még szarabb ha azt sem tudja, hogy rendőrségre hogy került...Márbocsi, most ezt nem bunkóságból mondtam..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
barnam_ #9847 üzenetére
Nekem sem megy ugyanazon a feszen mint most az 500-as FSB, több kéne neki, de nem kap többet. Ha már felmegyek 1,18V-re, akkor már terhelve megyünk 60 fokig, vagy fölé, arra meg nincs szükség, annyival nem ér többet, hogy annyival melegebb legyen, nekem legalábbis.
Hm, nekem nem melexik annyira, bár a bordákat sosem tapicskoltam, bár most kapnak is vmennyi levegőt.
@darál0w: Kennyed neki.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
barnam_ #9839 üzenetére
Ja télleg, azt el is felejtettem, teljesen igazad van.
Hát, mennyit kapnak a ramjaid most? Mondjuk borda nélkül nem nagyon adnék nekik ilyen 2,2V-t.
Én is max üzemre hajtok, de nem vagyok hajlandó a mostani ~1,164V fölé menni. Meleg ez a fránya panel. 24/7-re ez is elég.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
barnam_ #9836 üzenetére
Én is nézegettem ezt a hűtést, sokak meg vannak elégedve vele.
Hát, 1,23V (terhelve) körül elvileg megy 4,2Ghz-t az enyém, szal elvileg elégnek kéne lennie. Bár, ha a tiednek 1,28 kell biosban, akkor lehet több, mert az enyémnek ~1,24V biosban beállítva elég 4Ghz-hez.
Tied mondjuk többet, vagy kevesebbet droppol. Így mennyit kap terhelve?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nha, régebbi gép témához visszatérve, amiről kérdeztem itt. Jelenleg úgy áll a dolog, hogy pár dolog lehúzva, tuninggal megy a vas, nem volt egész éjszakás memtestben fagyás, és most is megy a gép.. Szal úgy tűnik, hogy határon van a 600-as Seasonic, bár sztem nem W-ban, csak A-ban, ami előfordulhat...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dangerzone #9773 üzenetére
Én majd holnap tanulgatok...
Hajrá.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dangerzone #9769 üzenetére
Szintén... Na mindegy, nekem szaglik itt vmi driver beállítás dolog is a háttérben, bár a fene se tudja, na mindegy, sosemtudjukmeg.
Megyek hunyni, jóéjt nektek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dangerzone #9766 üzenetére
Hát ez videó alapján 20, talán 30 fps, de 30al sztem sokat mondok...
Levenné 4* vagy akár 2*-re az AA-t, akkor azt mondom, hogy faszán, folyamatosan futna, sztem ez így elég x@r, főként a 8*AA miatt, ez az én véleményem...
16*AF is, kérdem én, minek.. az is csak 4* lenne, menne mint a szél..
Amúgy kíváncsi lennék driver beállításokra, mert ha driverben nem auto-n van minden, akkor nem a játék beállításait használja, a szűrőknél...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zakroland #9746 üzenetére
Nekem mondhatsz bármit, kétlem azt, hogy ez a gép, ami közel harmad annyi pontot csinál 3dmarkban, mint amit lent írtam, az shiftbe ugyanannyit hozna... Ezt nem hiszem el....
Csak a PCI-E 2.0 miatt cseréltél lapot? Gratulálok... sok értelme nem volt.
Mivel túl sokat nem ér...Főként alsó kategóriában.
Én megnézném, dehát:
Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zakroland #9742 üzenetére
8*AA? Na nemondmár.. Én játszom 4*AA-val.... 1GB-s 4870-nel...
Kimondta, hogy szar? De a G80-as 8800 GTS mellett labdába nem rúg.Ha a lapodon nincs PCI-E 2.0 akkor lókakit nem ér.. Meg maga a 2.0 PCI-E csak annyit ér, hogy több "kakaó" fel tud venni a kari a lapból, meg vmennyivel nagyobb a sávszél, de egetrengetően nem lesz gyorsabb a kártya tőle. Nekem is "sima" PCI-E-ben van a 4870, pedig az is 2.0-ás.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dangerzone #9733 üzenetére
Erre már utaltam párszor.. annyit tudunk, hogy 1280*1024. (nem tom ménem 960, mert ugye az a szabvány.
)
Mellesleg meg tomanyjúzer van, szal majd később megnézem a videót.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zakroland #9726 üzenetére
Nem jogtalanul.. Csak pl. én már szokszor hallottam azt, hogy áh maxon megy, aztán megnéztem, és ja, max... Neki max volt, amúgy meg minden low-on, meg mediumon volt... Neki az volt max. Mondom ennyit erről...
Na meg hogy "hát mé izélek neki se szaggat", aztán aha, persze, nem szagattott persze, minden full low beállításon volt, olyan bűn ronda volt a játék mint az állat, de végülis abban igaza volt, hogy nem szaggatott...Nem arról van szó, hogy hazudsz, ezt nem mondta senki.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #9702 üzenetére
Nekem az E5200-al volt, @3,7Ghz, meg még a 4850-nel, aztán hát, játszható volt, de hagyott némi kívánni valót maga után...
Futhatni futhatott, csak minden low-on, 1280-ban....
Shit, hát, 1280-ban fullmaxon? Hát nem tom, kétlem.. Haver játsza 1280*960-ban fullmaxon, 320MB-s 8800GTS-sel meg 6400+ procival...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zakroland #9623 üzenetére
Alattam válaszoltak...
De mondom, amikor vettem az E8400-at, hülyének néztek, hogy miért cserélem le a 3700mhz-n ketyegő E5200-at, pedig csak annyiban különbözik, hogy harmad annyi cache van benne mint az E8400-ban. Aztán alap órajelen elkalapálta az E8400 az E5200-at.
Nem értem, hogy miért gondolják azt sokan, hogy mindig az x Ghz a jobb... Azért mert aki tudatlanul tuningolgat, ezt mondja a többinek, vagy miért?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na unalmamba mértem már fogyasztást, konnektorból... Idle-ben asztalon, ~150W, csak proci megterhelve ~180W, játék alatt menüben ~260W. Betöltés közben 220-230W. Mindez persze konnektorból mérve. Szal ahhoz képest nem is rossz.. Azt hittem, hogy 300W felett járok, de úgytűnik mégse... Mondjuk játék alatt megterhelve már lehet 300W felett lenne, de azt nem próbáltam ki.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Oks.
Szóltam a srácnak, bár még sztem piheni az esti fáradalmakat, de szólok neki, hogy próbálja ki, aztán majd jelentkezem ezzel, hogy mi lehet...
Csak ugye az a fura, hogy akkor jött elő, amikor 7-re váltott, és bekötötte a G19-et..
Na meg a másik, hogy a sys neveket nem tudom, mert nem emléxek rá, de mondta havar, hogy mikre hivatkozott kékhalálkor, és rákeresett, és vmi USB Modem-re hivatkoztak, azokkal a hibákkal, amit ő kapott... Szal nem tudni, hogy mi lehet a gond, érdekes.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Proci az ki is lett zárva, az ki lett cserélve másik E8400-ra, nála ugyanúgy volt hiba, a másik srácnál, akivel cserélt, nála nem.
Táp meg, hát a fene tudja, ugye 4*18amper, de ugye sok cucc van, ezért gondoltuk, hogy előfordulhat, hogy elfogyott belőle a nafta.. Bár volt ebben a gépben 9800GX2, de akkor meg még nem volt ledes világítás, meg kevesebb vinyó volt.. Szal a fene sem érti, én is tudatlanul hallgattam így, ahogy haver mesélte, de tápra, ramra, és alaplapra gyanakodtunk, első körben többen is... Ezért javasoltuk azt, hogy minden olyan cuccot lehúzni, ami nélkül kibírja pár napig, mert ugye a jelenség random, van amikor 4-5 nap után jön elő, és akkor meg 10 percenként csinálja...
Meg ugye a másik "fura" dolog az, hogy OC nélkül is csinálja...
Jam a bill G19, nem G15, bocsesz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
krammerka #9582 üzenetére
Főként win7 telepítés után jött elő, meg amióta G15-ös bill van, de utána visszarakta az XP-t, cserélt bill-t, próba erejére, de csinálja.
Proci csere már volt, az kizárva.
Ezért javasoltuk azt, hogy a táp hátáról levenni esetlegesen minden terhelést, hogy úgy lessz e hiba.. Mert mi vagy ramra, vagy alaplapra, vagy tápra gyanaxunk. Csak kíváncsi vagyok még egyéb hozzáértők véleményére.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jövök az idei első talán komolyabb kérdéssel.
Szóval, adott haver gépe, egész pontosan az övé, és itt láthatjátok a config-ot is.
Szóval, olyat csinál a vas mostanában, akár tuningolva, akár tök alapon is, hogy megfagy az egész, ha van tuning, akkor kékhalál, ha nincs OC, akkor csak néha ha úgy tartja kedve, akkor befagy, mindezt akár idle-ben. Ti mit mondanátok erre, mint tünet, vagyis, mi okozhatja? Memtest ment egész éjjel, hiba nélkül, utána volt olyan is, hogy néha csak befagyott a mentest, de hiba nem volt.
Mi első körben javasoltunk neki egy olyat, hogy próbálja ki az egész rendszert egy vinyóval, meg neonok, ledek meg minden egyéb nélkül, hogy esetlegesen nem e táp kezdett el gyöngülni.
Várom a tippeket, javaslatokat, utána továbbítom a srácnak, bár javasoltam neki, hogy fáradjon be közénk.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, hát akkor mégegyszer:
Sikerekben, FSB-ben Gazdag Új Évet Kívánok Mindenkinek !!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bagira01 #9565 üzenetére
Nekem most ilyen van. Nem tom már hány éves lehet, de 4-5 biztos van, ha nem több. Még a régi s939-es configomat költöztettem bele.
Azóta csak az oldallap megfestve, airbrush-olva [link] meg az elejébe lett belevágva egy venti, de azt meg pont nemrég húztam ki, mert elkezdett szegény zörögni, de az is má vagy 2 éves.
Ennek meg lehet kivágom majd a tetejét, majd meglátom.
Szerszám van hozzá.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #9539 üzenetére
@Bagira: Ugye nekem EP35-DS3, annó asszem tán itt beszéltünk róla, hogy jobb lenne alá helyette egy p45... Szal nem tom, hogy 500-as FSB még hasít, csakhát ugye még kéne fesz a cuccnak, és nem akarom jobban feszelni, mert nem látom értelmét.. P45-ben meg lehet kicsivel még alacsonyabb feszen meglennének a mostani órajelek, bár a fene tudja.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ennyit droppol az enyém is... 1,24375V beállítva biosban, vagy valami hasonló, 1,24 az tuti, terhelve 1.164V-t kap..
Szal ez nem meglepő sajna...
@lipi: Ráérsz még azzal, ha most mész, mi lesz az éjszaka? Mondjuk ha fellőnek 1 rakétát annyit fox látni belőle, hogy azt hiszed h városi tüzijáték van...
A temetés az nem jó poén.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
500*8.
De most nézegetem, ramoknak lehet kell +0,1V..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest