- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Analóg fényképezés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7295 üzenetére
Megy az picit több fesszel 3,5-öt is szerintem és..2-300MHz ezeknél a prociknál szintetikus teszteken kívül..észrevehetetlen. Nem lineáris a tuning értéke, jelentéktetlen az igazi (napi szinten érezhető) különbsége. Tesztben az L2-re is vonatkozhat, de ha kiismered picit, érezheted azért sztem. Én ..tuti lecserélném. Nincs az az 5200-as amit oda nem adnék egy 6320 -ért pl. Persze ez csak az én egyéni, elfogult véleményem, s az is igaz, 5xxx, 7xxx, sose éreztem a létjogosultságukat.
Volt bika 2180-am, és egy jó..6320-am. Spi-nél..már ott is előjött a L2.
S hiába ment bitangul a 2180-as, a 6320-ban..érezhetően több erő volt. S amihez nem elég 3,2-3,5 GHz..ahoz kevés lesz a 3,7 is. Viszont valahol-valamikor kvra kijöhet a plusz 2 L2
-
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #7245 üzenetére
Jó, hogy pont most kérdeztem rá...
Várom ám rendesen. Én..nagyon megszerettem a lapomat, a ramjaimat nagy buktával tudnám csak eladni, stb..Veszek inkább másik házat (ez már vagy 7 hónapos..), böhöm ventiket bele, csinosítgatom (úgy értem, hogy belül minden a tuningról szóljon -elhelyezés, ventik, stb..-) Én azért sem tehetem meg, hogy folyamatosan váltsak, mert itt a fiam, s ha 2-3 órára nincs gépe..beteg
Télen én is folyamatosan lázas vagyok, s útál még a kutyám is, mert kihűtöm a lakást, mindenki fázik, mert nekem huzat kell(ene).
Már csak kva MX2-es paszta kéne, Iponból nem ok, a pk másfélszer drágább mint a kütyü..
(#7246) kulerr : Örökmozgó!..
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #7219 üzenetére
A jó kis 1200-est lecseréled? Inkább tegyél alá egy gépet!
(#7221) h.adam.92 : Nem hal az olyan könnyen. Sőt..Kben meg..Itt lesz mindenki (gondolom, hogy lesz még PH)
(#7222) krammerka :(én is ezt írtam, csak bugyuta vok, s sorba olvasom a hsz-eket s reagálom le, így nem láttam, hogy írtad..
-
lipi67
nagyúr
Értem. Jó lesz Neked. Bagiék Petijétől milyen ramokat vettél, s honnan az MX2? Én most szívtam, nem tudok citibankra utalni csak kártyáról, az meg (nem véletlenül) nincs nekem. Így ugrott az MX2..
Igen, kikapott,s nem is néztem tovább. Bevétel nem gond, de még most is arról pötyögök, jövhéten akartam kicserélni(vissza), hogy legyen idő a lapomat újrapasztázni..-nincs mivel-
-
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #7201 üzenetére
Nem fogom megöngyilkolni magam! Megközelítőleg se volt ilyen jó procim, s ha már 1x ment 1,136-ta..Annyit úgy is fog menni. Az én lapom meg egy"Istenáldása"
(#7202) yolan : Mire? TesztekreLegalább elterelem a figyelmememt a napi bajokról..
(#7203) bzs73E.F után szabadon: "Igérem vigyázok Rád, óvlak védelek.." - Így kezdődik minden procival
(#7204) h.adam.92 : ???Félni? Hisz "jómunkás" barátom jóvoltából (is) rengeteg szakirodalmat találsz majd kiindulásnak. HA tudunk, mi is segítün, no meg a szorgalmad ..és kész is! -
lipi67
nagyúr
Lassan előkészülök hozzá...(#7194) h.adam.92 : Alakul!
Én most azon agyalok, s majd munkálkodom, hogy ezen a feszen legyen 4GHz. Remélem, nem lesz nagy csalódás.
DS4 jó lap, de inkább 8xxx-re, Kulerr lapja ha jól emlékszem rev 1.1-es volt...Alig várom már!!!! (Ma bebiztosítottam magam MX2-vel, jövhéten szedem szét a deszkát, módosítanom kell kicsit a házat, -sajna asztalon nem lehet naturba a 2 törpe miatt)
Csak nehogy pofára essek.. -
lipi67
nagyúr
Szegény ember..gondolkodik
Arra kíváncsi lennék, mit megy ebben a lapban egy 3200-es cerka. Szegényre annyi szuflát küldenék..De a quad nekem drága, nem égetem el, ha 1 mód van rá..
Mod: Meg biza, főleg ha nincs bevételed (meló) de van 2 törpéd, s még a yard is megb@sz 50k-ra mert rúgtál 1-et (kettőt
) Ja! Meg van sok fura alak már itt a ph-n is, észnél kell lenni. Én nem vok egy nagy üzeletelős. Szinte mindent Iponból veszek. Ez azért jó, mert ha valami megtetszik, számlával, garral, papírjaival azonnal átveszik tőlem. Eladni 1 db 2180-at adtam itt el ha jól emlékszem. a venni meg csak vagy 20-30giga ramot vettem Bagiék Petijétől, meg ugye a mostani Team Xtreem ramokat, amiket ő hozatott be kérésre.
-
lipi67
nagyúr
Még akarom tesztelni, s azért sejtettem, hogy nem lesz nyerő nekem,s már úgy vettem, hogy közben lebeszéltem az eladását. Nincs sok pénzem, luxus 2 deszka, nekem tutira kell mennem. Kifizetni már 1 hónapja kifizettem, csak visszakaptam a pénzt mert még nem tudta elküldeni a lapot. Majd ma utal a lányom megint ha hazér a suliból, mert én technikai okok miatt (kérnek itt szem.igazolványt,s én elhagytam az összes iratomat) nem tudok. Neki meg már van
Szóval..lényegébe 2 hétre kölcsönzöm a suskát egy boltnak, cserébe játszahatok a deszkával kedvemre. Igaz, ha közben meggondolnám magam, meg is tarthatom, eladhatom másnak stb..de tuti vevő már van, így biztonságban vok
-
lipi67
nagyúr
50k.. Hm Üzletnek jó lenne, de..
1. Még ki se tesztelted
2. Lehet, soha se lesz ilyen procid..Carlosca vs Win7 : A carlosca beállításaival simán lefutott 3,4-en a Win7 is, de 3440-en u.úgy eldobál. Szintem detto u.az a 2! (sőt..-teljesen u.az 1,152v-on)
[Carlosca]
[Win7] -
lipi67
nagyúr
Csak linkekkel szórd tele a netet (tuningos fórumokra gondolok), s töltsd fel valahova azt a videot. Ja! Kben beszarok!!! Brutal jó!!!!!!!!! Mennyi is az ára? Ne kinlódj vele, átveszem azért a huszonvalamennyik-értÉn azóta szenvedek, de DQ6-ban képtelenség 3,4GHz felett stabilizálni, most Win7 alatt megy uaz a teszt. Carlosca vs Win7
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #6886 üzenetére
Kiismerni? Mit kell ezen kiismerni? Szinte detto uaz. Nem. Gyengébb! Sokkal. Q6600-nál biztos jobban menne, de most a lapommal versenyeznie..nem sok értelme van. Még játszok vele, ne aggódj, de a lenagyolás (sőt, több) már meg volt. Lehet , hogy alacsonyabb fesznél, vagy 1,2v felett majd magára talál, de szerintem felül inkább nagyobb lesz a különbség..
(#6887) bzs73 : Jó is az!
-
lipi67
nagyúr
Nem feküdtem le, hátha..De képtelen voltam feljebb tornászni. Holnap Re.
-
lipi67
nagyúr
[kb itt]
Joccakát! -
lipi67
nagyúr
[Eddig, s valahol itt vége is van ezen a feszen..] S ezen a feszen már 220MHz hátrány..
-
lipi67
nagyúr
Látom! Köszi! (jó látni)
Én is beüzemeltem a DQ6-ot és..engem is meglepett most. Ut.hsz óta prájmolnék. Első opció ugye vid/bios volt, de mivel ezen nincs LLC, igy az 1,152v-ot nézem, másik (UD3R) ennyin ment itt. Először is ennek 1,225v kell a terhelt 1,152-höz (UD3R -ben a VID ami esetemben 1,1875) -igaz LLC-vel.
Másodszor meg, most kinlódok 3,4GHz-cel, UD3R-ben ezen a feszen 3588MHz volt. P45 DQ6 vs p45 UD3R..Miről beszélünk? Nem 1 kategória! -
lipi67
nagyúr
Mi lesz itt? Én rögtön kezdem a dq6-tal..(#6850) bzs73 : Beszarok.. (sorba olvasom, azért lesz ilyen fura hsz.., s a"mi lesz itt?"-et Rád értettem, én a DQ6-tól ..nem várok túl sokat..)
(#6854) kimi02: Zenéltetsd tovább, lép az még 1 oktávot, amúgy..előző biossal ezen a feszen mit ment?
(#6856) krammerka: Éppen..2 ollót tudok szerezni, vihetem?
-
lipi67
nagyúr
Hali! Igen, igazad van, 4GHz-ig könnyű fesz nélkül eljutni (már amelyikkel...), felette kezd érdekes lenni a dolog. (majdnem "történet"-et írtam, de rühellem ezt a szót meg az "anno"-t..
)
"Van ott eldugva nem 1-2 ilyen még itt ott csak figyelni kell" - Jó-jó, de hol van az az ott?
Ára..-mázlista-
Szuper, hogy végül elment korrekt árban a procid! 8xxx-ben nagyon régen voltam, majd beugrok, csak jönne már meg az a DQ6..(szedném szét a gépet, nem lesz 1xű..)
Most már minden Rajtad áll, hajrá!krammerka: Jó látni itt is- ott is újra az aktivitásodat!
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #6828 üzenetére
Szia!
Köszi, rendes Tőled, hogy megemlítetted, de nincs. Csak displ. driver. Ha ATT-t felrakom s beállítom 2D 200/300. 3D 750/900, minden ok, vissza is vesz, de..nem indulnak a progik. Ha kikapcsolom elindulnak, de szemcsésedik. Majd priviben leírom, katt777-tel már végigzongoráztuk, érthetetlen. -
lipi67
nagyúr
Nekem is az van most a proci alatt ( thermalright ), s nekem is ok nagyon. Csak ..lassan újra kell kennem mert darabokra szedem, s semmilyen paszám nincs itthon. (fog-cipő stb.. van, de az nem az én asztalom, se a lekvár)
Ki dobta hozzád? Felidegesítem, hátha hozzám is hozzámvág 1-2 tubust. -
lipi67
nagyúr
(#6813) tom_tol : Akkor élvezd ki, legyen sok örömöd benne!
MX2..: Könnyen kinyomható, jó halmazállapotú, de ha a hideg procira kened, inkább az ujjamra tapad mint oda. (Csóró vok, nincs bankkártyám, s a kezemmel jobban is érzem. Ami meg rajtamarad, rákenem a hűtő talpára. Igy mikor táteszem, legalább rögtön van egy kis tapadása a hűtőnek is a procin, nem kolbászol (csúszkál) ide-oda. Húúú, de utálok hűtőt tenni procira. -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #6802 üzenetére
Hát nem is mx2-t kérdeztem Te!
Bár..tudom milyen kefélni, pedig még Salma Hayek nem volt..
(#6803) tom_tol : Nem rossz..-Hm..Szerény vagy! A jól tuningolhatóság..Bakker, az alapból kavarhat, mit tud ha még emberesen fel is húzod..Szuper lehet. 1x, majd ha lesz olyan játék amit én is el tudok indítani , talán kipróbálom, de dmarkozni..luxus.
#6805) Gaben01
. Szerintem 1xüen kvra hideg volt a paszta és a proci is. Én mindíg napra vagy konvektorra (most) teszem előtte a pasztát, hűtőt,s az alaplapot (dobozával), benne a procival. Úgy azért elég jól kenhetőek ezek a bizbaszok. (hidegen az mx2 se tapad, felválik simán ahogy kenném)
-
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #6795 üzenetére
B@ssza meg! Hülyegyerek állítgat jobbra-balra, olyan retek a gépe, hogy mikor szétszedem, azt se tudom, hol a proci, és semmi. Nálad meg.. Egye meg a fene! Nagyon sajnálom, de ez pillanatnyilag..szart sem ér Neked. Lángoló alaplapot kben láttam, egy tusl2 égett a konyhaasztalon, hogy pontosan mitől, bevallom már nem tudom.(#6796) bzs73 : IGAZAD VAN!
-
lipi67
nagyúr
Itt most 1 órája jól megy..
-
lipi67
nagyúr
(#6738) bzs73 : Megrontjuk!
Akoska
D Úgy legyen!Amúgy: Szép estét!!!
-
lipi67
nagyúr
válasz
Sziszifeca #6730 üzenetére
Adj már neki feszt ..lécccci-léccci!
-
lipi67
nagyúr
Gyááááá! Kedvenc lapom! VTT 1,29V Gtl ref meg 0,67 ill. 67%
Így állítsd be s ha megvan azon a cpu feszen a vége, akkor emelj neki feszt, ha kéri.
Akoska: Grat! Akkor nálunk is biztos lehet váltani. (Itt -Szhely-3000FT 15-ös ,4000 a 30 as net. A 60-as se drága ,asszem 8k) -kidobtam a szórólapot.. -
lipi67
nagyúr
Szép!
(#6621) bzs73: Nagy csibész vagy Te!
(#6622) yolan : Ha jól vizsgázik, nem 1 éjszakás kaland lesz. Ha nem..kihasználom a fullosságát ..asszem.DZs: adatlap.. VTT-hez még nem nyúltam. ..Milyen lap? A fesz gyerekes még, (ha van hűtő rajta,stb..)s ha p45 a deszka...elmúltak azok az idők, hogy nyomom a feszt meg emelem az FSB-t.. Szerintem hangold finomra, s fesz is mehet még neki.
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #6590 üzenetére
Én is nyomtam 1et. Azt hittem "max"-ot, de az asszony szerint "min" volt.
Nem hanyagolom ám el a topik látogatásást és a tuningot, csak most kicsi ..nem vok otthon. Láttam, van 1-2 szép eredmény.
A cpu tuninghoz. Igen, blend szerintem se (csak!!!) a cpu-ról szól, de, így kezdtük, nem lehet visszacsinálni. Mindenkinek igaza van szerintem. Hisz valóban nem a blend a best,de ha szigoruan néznénk, akkor nem is lenne csak valid. (hisz csak tuning, s szarni rá, h 2mp vagy 48 óra) Opciók vannak, kompenzálja. (pont a max OC szól arról) S max üzemnél..hiába menne a prockó, ha a ram nem bírná. Üzemelnie kell a rendszernek.
Ha hazamegyek , sztem eladom a 9400-et vagy talán szerzek végre másik lapot, s újra tesztelhetek is..
-
lipi67
nagyúr
Nagy a pangás..
Én tesztelnék szívesen, de már kilőttem az egész táblázatot -
lipi67
nagyúr
Mi köze a 32 vs 64 bitnek?
Memória meg..Hát ha valahol, Nálad szaldgálhat rendesen
-Többit majd szóban- Lassan ott is vok!
(#6493) krammerka ?: Azt hittem, lesz másik lapom. Kben meg azért jó ez is meg a 2xxx is, mert nem drága, s nem sajnálnám annyira ha 1,9v-on elégne. Széthajtanám az agyát.
-
lipi67
nagyúr
Nem, nem tesztre. Megvettem (volna). Ilyen az én szerencsém..Nincs lap, s még csak nem is mi (eladó -vevő) tehetünk róla.
Pedig..nagyon beleéltem már magam.
#6475) krammerka: Azt hiszem, félreérthetó voltam. Árában BŐVEN OK!! Arra céloztam csupán, hogy a nagy MHz-ek miatt, más kategóriába sorolja majd x-y, legenda és csalódás lesz. Pl ilyen a TX2. Kiváló hűtő, veri a mezőnyt, de abban (s talán picit feljebbi ) ársávban. Elterjedt a híre, s mikor "pistike" megvette, azt hitte , hogy vízhűtése van, s mikor forrt alatta a jól túlfeszelt proci, állt és nem értette.
-Lényeg: Kva jó, hogy magadra találtál végre, üdv az élők között!!!kulerr: alapon, vagy húzva???
-
lipi67
nagyúr
bakker..#6464) tom_tol: Köszi! Én is megcsináltam, [Uezt], durván u.az. Gondolom az eltérés az L2-ből adódhat.
(#6465) akoska07 : Én azért gondoltam szinkronban, hogy ne legyen olyan, hogy x user lapja 333-on 1xüen nem tud olyan visszaosztást. Most így hirtelen, nem tudm, hogy mi az a visszaosztás amit minden lap tud. Semmi más ok nem jutott az eszembe hirtelen, s most sem
. Nekem jó "bármi", én mindenbe benne vok.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #6458 üzenetére
Látod miről beszélek. Az ugrott be, hogy ez nem csak verseny, tájékoztató jelleg is arról pl. ha vki lapot venne, miben megy a legjobban a procija, ha valaki x procit keres, melyik a jobb FPO stb.. S ha bejönnek pl. ezek a szuper (mert valóban az!!! félreértés ne essék) celeronok, félreérthető lesz 1-2 kevésbé járatos számára a tényleges tudása, s esetleg egy jobb procival szemben favorizálja majd. (Igaz, ki nem szarja le, olvasson utána, vagy kérdezzen..). Így lenne némi támpont, hogy x MHz y prociknál milyen "erőt takar".
Persze ez csak magánvélemény. (7*333-at a 6550-6750 stb is tud, ramok lehetnének szinkronban, azt is tudja minden lap. 5-5-5-15 is ok és tRd 10 -se jelentene problémát senkinek. Az itt lényegtelen, hogy sokkal jobb beállítást is tudnánk, lényeg az, hogy ezt egy 1000 éves AsRock deszka, egy kettétört samsung 667-es ram is tudja...Ha tök hülyeség , lőjetek le.
-
lipi67
nagyúr
Ezért kérdeztem!
(#6457) tom_tol: Hát..az csak úgy hasraütésre született opció volt, még a C R10 se volt biztos. De maradjon, nekem mind1. Azért én most megcsinálom a 8*400-at 800-as ramokkal, pill.
akoska: Nagyon is jó eredmény!!! Majd nézz meg egy most kis best buy cerkát . Ezért kértem, hogy csináljon már vele valaki 1 tesztet.
MHz és MHz között..van különbség. Én egy 2180 , 4300, vs 3200-re lennék kíváncsi. Bár a 4300-as alázna sztem.s a cerka lenne az utolsó. Sőt, a 4300-as 3,6-on már lazán verne minden cerka 3200-est, hioába a 4300 feletti órajel. -
lipi67
nagyúr
Valóban szép eredmény, grat! Mivel hűtöd? Nekem kicsit melegnek tűnik. (vagy már elszoktam 2xxx-től). Ja! S mennyiért akarod-tudod eladni?
tom_tol: Szia!!!!!!!!!
Rendes Tőled! Tudod mit? Csináljunk uazon a beállításon. 8*400? és...
akoska! Egyből beugrott valami! Minden 1es teszt arra megy, hogy kinek jobb a rendszere. (mert ugye nem csak proci játszik, stb..) Nem lehetne olyan, hogy a cinebench R10-nél egy olyan beállítás lenne (vagy: is lenne) amit Minden proci tud? Pl. 7*333-on .
Vélemények? -
-
lipi67
nagyúr
Szia!!!!!!!!!!
Láttam, hogy írtál közben, csak sorba akartam menni, ki ne hagyjam az előzőket! Sajnálom a kártyádat!!!!
3200 -3300..meggondolandó valóban. Beszarás, hogy , hopgy mennek, de..a 8500-ről 940-re váltásnál nagyon kijött nálam valamiért a nagyobb kraft a 9400-ben. Olyan jó lenne ha mások is csinálgatnák a cinebench r10-et, s megnézni, hogy uazon az órajelen mit is tudnak valójában a különböző procik. Nem? -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #6426 üzenetére
Szuper eredmények! Miért érzem úgy, vennem kell egy ilyen procit. S tudom, meg is halna 1 héten belül. Ennyi pénzért... tuti kapna 1,9V-felett is léggel. Ha kényeskedik..elássuk a kertben
valóban szuper kis prockók ezek. Valamire nagyon kíváncsi lennék. Xp alatt 3 és 4 GHz-en egy cinebench R10-re. Mi rejtőzik a magas órajel mögött? (milyen erő).
#6429) No-kia : Abba ne hagyd!
(#6428) akoska07 : Igen, és igen se everest ,s a tűréshatár is túl van lépve 1,312, abból ott 1,296 lesz..
-
lipi67
nagyúr
Alakul rendesen!
(#6407) CHIPman : Ha így történt, bocsi! Lehet akkor tájt volt sok zűr itt is és Krammerkáéknál is, s ezért lehetett, hogy én nem vettem észre,s hogy Ő meg nem tette fel. (vagy: figyelmetlen voltam, s Ő meg azért nem tette fel mert valami hiányzott. Akár így, akár úgy...még1x bocsi!
-ja! azért elárulhatnád az eredményt!!!!-(#6406) lizakattila : Nagyon tetszik! Szuper quadod van!!!
-
lipi67
nagyúr
35k? Az elég jó vétel volt akkor valóban.
Én türelmetlen voltam. Ez volt a 4830-cal is, (1napig volt meg).A 4850-est áttelepítettem Szhelyre, s ez a 4870-es most ok. (bár sose játszom, igy csak gondolom, hogy az)
(#6386) krammerka : Hát nem tegnaptól az biztos!
Öld meg a kis szemét cerkát !! -
lipi67
nagyúr
Rendben!
Ma mit tanultam!!! DDR2-es ramok (gondolom a jobbak) képesek 1,75V alatt is menni.
Ehun-e a Team ramjaim 880MHz-et mennek 1,568V-on![nekem nagyon tetszik]
(#6377) Brumi˘:
Itthon a család, mennem kell...
-
lipi67
nagyúr
Hát valóban jó cucc, s én nem is tzudom ugye, h mennyiért vetted..de, hogy megérte az árát, az tuti.
fsb: Ip35-e abit tudott 560-at, ebbe is illene ha benne lenne 550.Elhiszem, hogy ok a 4770-es, azért is kérdeztem. Nálam az volt a baj, hogy szinte elsőnek vettem, és nem volt driver hozzá. Amire meg lett, el is adtam
sz.j : Ha meggyőz a dq6, akkor lesz egy eladó rev1-es UD3R lapom. (Dobozában, minden tartozékával, papírokkal, Ipon garanciával (még 2 és fél év). Olcsó nem lesz az tuti, de ha nem viszik el se baj.- kicsit félek is eladni a mai szenny felhozatal mellett-
Nem is reklámból írtam, csak azért mert láttam, hogy ilyet keresel. -
lipi67
nagyúr
Szia öreg harcos!
Látom érdekelnek az új dolgok. Valóban best buy lehet ez a 3200-as, s a Tiéd is megy ám rendesen. (kíváncsi leszek, egy emberesebb fesszel (úgy 1,6v környékén) mit mutat majd. -Persze ha adsz annyit neki, de validra tuti nem árt-
Szuper eredményekcsak..- listához kellene még 1 cpuZ mem fül meg egy evereset "érzékelők". Max oc-nek sztem ok. Csináld már újra valamikor légyszi, olyan kíváncsi vagyok, jó lenne egy - két "teli"sor a táblázatban ezekkel a procikkal is.
(#6366) krammerka: Hetente festetek vagy ilyen régóta ismerjük egymást és elmosódnak a napok?
Nyomd majd neki 1000-rel!#6367) blazsey2: Szépen megy!
S ahogy látom, melegedésről ott se nagyon lehet beszélni.
(#6368) kimi02 : Szuper!
-
lipi67
nagyúr
Jaja, belenyúltál!
VGA-t várom nagyon. Kíváncsi vagyok Nálad ma mit megy. Én annyira útáltam a 4770-es karimat, igaz 99%-ban a driverhiány volt az ok. (catalyst 9.4-es volt még csak)
Próbálgatsd, valahol ott van a bibi, ill. VTT és ref-jei nem biztos, hogy "1ütt) vannak. Majd kideríted(#6360) kimi02 : Á! Nem rossz ez se, de ..Tudod mit? Legyen döntetlen mint a 8500-nél! Ok?
(jelképesen, hisz a Te procid valóban jobb mint proci!!!)
-
lipi67
nagyúr
Szegénykém! Ritka egy vacak, úgy sajnállak!!!
Lemaradva? Mennyire? Hát ha annyira érdekel, írj a Nasa-nak, majd dobnak egy super PI-s eredményt.Kva jó proci!
Ja: Ha magozik a "vacakod", tolj egy picit Mch-nak, hátha. VGA tunig? Tolod még?
akoska07: Szuper az új külső! Majd ha kéznél lesz a DQ6, azzal is végigtolom az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest