Legfrissebb anyagok
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Milyen TV-t vegyek?
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
kellett már egy ilyen eredmény.1-2 hete szinte nem is tesztelgetek és kezdett unalmas lenni a proci.Norm ajánlat meg jelenleg nem érkezett rá,ill nov és decemberre érkezett 40k feletti ajánlat,de hát majd meglátjuk.Az ilyen erdmény engem is felébreszt hogy álljunk már meg.Mit alkudozok én 40k alat.Szerintem nem vagyok elszállva,csak ez a proci tényleg nem azt érdemli hogy bolti áron alkudozzanak rá.Szóval megfelelő ár esetén továbbra is eladó lehet,bár én már nem is hirdetem,meg nem is alkudozok tovább.Egyszerű.A nevetséges ajánlatokra nem is reagálok semmit.Ha meg marad,akkor se sértődök meg.
Amúgy van egy másik e8400 is.Láttad már lipi.?Szerintem nem rossz az se,attól független hogy C0.hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel i7 8700 Box
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest