- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #13656 üzenetére
Hát mi vagyok én.
Hány ud3r lapot adjak még neked?
Amugy kíváncsi leszek rá hogy megy majd ez a lap nálad.Lehet nem megy majd jobban,de a dropp nagyon jó.Nekem a 4 magossal is csak 0.016-ot droppolt llc-vel.llc nélkül meg 0.034v körül.Na majd teszteled úgy is.
Nekem meg lehet ilyen lapom lessz.Még nem biztos,mert nem ólcsó,de a legújabb technológia.Ezen már nem aluminium vagy réz hűtés van,hanem valami kerámia ötvözet,ami tesztek szerint nagyon jó,meg van benne több újítás,kondik terén is.Meglátjuk.
Úgy döntöttem elsőre valmi jó lap lessz,és jó ramok,amik fikszek ált,és proci meg csak corei3 lessz,mert most csak arra marad keret.Z_Mesterrel már beszéltem,kedd körül talán kap megint válogatott procikat,és néz nekem valami normálisat.Utána meg majd cserélgetem a procikat úgy is. -
bzs73
őstag
Na hát megint gyors volt minden.Mondjuk a proci fent volt majd 2 napig,de a 2x2gb dominatort 10percen belül lefoglalták,a lapot meg csak azért raktam fel hogy nyoma legyen.Már le volt foglalva.
Jöheeet a corei.Végre platformváltás van.Majd alakul az.Eggyelőre jó lap,és jó ramok mindenképp,proci meg majd alakul.Azt elég sűrűn cserélem úgy is.
-
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #13616 üzenetére
Ment pü.
Amugy amit eddig írtam hogy alig van dropp,azt hittem majd 4 magossal több lessz,de nem lett.Biosba 1.200v-cpuz-be 1.184v.A legjobb ud3r lapom eddig.Az egész konfigból ezt sajnálom a legjobban. -
bzs73
őstag
Na csak elment a Q905S is.
Csak váltok én.Kíváncsi vagyok.Lap az valószínű BIOSTAR TH55XE lessz,de még szétnézek 30k alatt mit lenne érdemes megvenni.Ram lehet G.Skill ECO lessz,vagy valami hasonló.Lehet nem veszek iyen nagyon low voltosat,hanem inkább az 1.5v verziót,mert tapasztalatok alapján a low voltos ramok nem is tunningolhatók annyira.
Proci még kérdéses.Beszéltem már Z-vel is,meg várok még 1-2 választ.Amugy nemsoká teszem fel a jó kis ep45 ud3r lapot is,és a 2x2gb corsair dominatort is az apróba.
-
bzs73
őstag
válasz
dime27 #13570 üzenetére
Mindenképp akarok én is,de azért valami ólcsóbb tipust.Az nekem drága.
kimi02: Hát engem ilyen tesztek már nem érdekelnek.Nem ezekből indulok ki.Ez olyan mint a 3dmark.Pontszám nagy,valamelyik játékba meg még is gyenge az a vga.Olyan alkalmazásokba kell nézni a teszteket,amiket rendszeresen használ az ember.
-
bzs73
őstag
Jaj, köszi fiúk.
Hát corei3 eldöntöttem nem lessz.Jó meg teccik,de visszalépés lenne mindenképp,ehez a procihoz nem is kicsit.Corei5 nem tudom,de corei7 ami bejön az nekem drága.A leggyengébb lapot és ramot úgyse venném meg,így meg az nem fér bele,de felesleges is lenne nekem.Még a corei5-ön filózok hétvégéig,de szerintem maradok nyugton.
Amire gyűjtögetni kéne az egy jó kis ssd.Az még gyorsítana rendesen.
-
bzs73
őstag
válasz
barnam_ #13542 üzenetére
Ebbe most nem megyek bele.Nézd csak meg 1-2 alacsonyvides procinak a fogyasztását,hogy mennyit fogyaszt.Valamelyik topikba ezt meg is beszéltük mostanába hogy cpuz kissebb feszt mutat,de valósan meg épp hogy azok esznek többet,az alacsony vid miatt.Ha nagyon kell mutatok neked 1-2 alacsony vides q95xx-t,ami 1.1v alatt többet eszik mint a norm vides proci 1.2v-on.
-
bzs73
őstag
válasz
hackeeeee #13524 üzenetére
Fentebb írtam már,kaptam egy csere ajánlatot lapra és ramokra.Procim túl nagy neki,csak azért nem kell.Most 1156 lap és hozzá a ram csere lenne1:1-be,procit meg 18k-ba ideadná.Csak az zavar hogy egyre jobban nézegetem a teszteket,és corei3 nem is kicsit gyengébb.Nemhiába ez az ólcsóság corei3 terén.
-
bzs73
őstag
válasz
kulerr #13518 üzenetére
Jó reggelt!
Fentebb írtam hogy most lenne egy cserelehetőségem corei3-ra.Inkább pénz miatt mennék bele a dologba,de amugy egyre jobban azon vagyok hogy maradok én ezen.Tudom hogy visszalépés lenne,de kíváncsi is vagyok,meg pénz is maradna.Ha nem lessz jó ajánlat hétvégéig akkor marad az biztos.
Most reggelre nem kevés pü fogadott a procival kapcsolatba,de hát csak érdeklődés szinten.13521) subaruwrc:Tényleg nagyon jó lett az avatarod.
Kéne már nekem is valamit csinálni,de nem tudom mit. -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13511 üzenetére
Ez így van.Ha elmegy abból veszek egy corei3-mat,és kifizetem előbb a fenmaradt részletet.Ennyi.De ha nem megy el,akkor sincs semmi.Amugy talán az lenne a legjobb.Teccik ez a proci.A hirdetésbe raktam fel egy alapórajeles fogysztást is.
Na majd eldől hétvégéig kipróbálom e a corei-t.Jöv hét elején megy vissza a srác németbe dolgozni,és utána stornó a csere. -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13509 üzenetére
Á nem a részletről van szó.Ha nem tudnám biztosra kifizetni akkor nem vettem volna meg.Az így is úgy is ki lessz fizetve,hó elején fizukor.
Tartozásba nem maradtam még soha,pedig vettem már pár dolgot itt a ph-n részletre.Ált hamarabb is fizettem,mint ahogy igértem,de egy kis + pénz ,az sose rossz.
Na mindeggy felteszem a procit hétvégéig,mert addig vár a srác.
A hirdetésbe csak max upp kell,kommenteket nem várok,hogy már megint,meg megmondtam,meg jó sokáig bírtad,meg ilyeneket. -
bzs73
őstag
válasz
DroiDMester #13505 üzenetére
Hát igen.Ezen filózok én is.Biztos hogy visszalépés lenne megint,de nem sokkal,és nem hogy ráfordítás nélkül,hanem nyernék rajta,mert lap + ram csere lenne 1:1-be,procit meg 18k-ba venném,az enyém meg az apróba menne.Szerintem felrakom,és a hetet megvárom.Ha elmegy norm árba akkor csere lessz,mert több mint 20k maradna.Ha meg nem megy el akkor marad,mert nagyon teccik ez a proci.Most csak a pénz miatt cserélnék,mert nem jönne rosszul.
13506) lipi67 : Hát ha teszem,leginkább pénz miatt teszem,mert nyernék rajta,ha elmenne a proci norm árba.
-
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #13500 üzenetére
Hát így van ,én írtam.Most is így látom,de mondom ha többen azt mondják megéri,akkor csak lehet benne valami.mhz-re a 3.6 nekem bőven elég,több nem kell.
13498) DroiDMester: Hát az okés,de most is 4 hengeres van,és ez legalább valós 4 henger,és keveset is eszik.A másik amit kérdeznék hogy több corei3-mat láttam már linx-el,és GFlops e8400 szintjén van.Ez most milyen?Nálam majd a duplája kevesebb mhz-n.
Hát még átgondolom. -
bzs73
őstag
Na itt egy linx teszt is alapfeszen az s procitól.Biztos van még benne,de azért se nézem másképp,mert ha elkezdem tesztelni akkor tuti eladom.Így csak ez az 1 eredmény van,és hogy alapon valamivel 1v alatt megy.De így viden legalább jól működik a des.
Q9505S vid@linxAmugy most gondolkódóba estem,mert volna egy csere lehetőségem corei3-ra,de hát megérné?Lapomat és ramokat beszámolná,de proci nem kell neki,mert e7xxx vagy e8xxx kéne neki csak.Akkor mehetne az apróba ez a proci,de hát nem tudom.Corei3 annyi lenne hogy újabb,de visszalépés lenne megint,de mondjuk még gondolkodok rajta.Vélemény?
Az i3530-t 18k-ba adná,lapot meg ramot meg 1:1-be cserélnénk.
Lap úgytudom Biostar TH55XE és 2x1gb gskill ram. -
bzs73
őstag
Jó reggelt!
Á megint esőbe mehetek dolgozni.
Nektek meg -
bzs73
őstag
No teszteltem kicsit dirt2,cod6-ba a q9505s-t,és átlag fps semmivel nem nőtt,csak a minfps 3-4-el.Leegalább lassabb nem lett.
Tömörítés látványosan gyorsabb lett,ill win7 eddig 6.8 pontot adott e5200-nél is,és e8600es-nél is 3.6ghz-re,most 7.4 pontot mutat.Na bumm.
Mondjuk megy a aimp2,szól benne a rádió,közbe kis kártyajáték,netezés,letöltés ftp-n folyamatosan,és ugyanolyan gördülékeny a win mintha nem menne semmi.Ennyi.Ez a nap is elment. -
bzs73
őstag
válasz
Bagira01 #13447 üzenetére
Hát azért nem mindeggy hogy 2 részletbe vettem ezt is,és most eladtam az e5200-t,meg volt egy másik alkatrészem is,így most semmibe nem került.
Amugy holnap jön a 2x2gb corsair dominator.Azt is 2 részletbe vettem18k.ba,és abba se kell belefizetnem mostan,mert a 2x1gb dominator ramjaimra van vevő,és aki megveszi egyenesen a srácnak utalja a 10k-t,amiért eladtam a ramjaimat.Jöv hónapba így már 2 részletet kell majd kifizetnem,de hát addig majd okoskodok megint valamit.
A lényeg hogy adós nem maradtam még sose.
Most is mikor utaltál nekem,már egyenesen a srác számlaszámát adtam meg,akitől a quad procit vettem.Folyik az üzlet rendesen.Corei3 vagy 5 meg nem kell.Nem nagy ugrás a q95xx szériához szerintem,az i7 meg drága,meg felesleges még.
Bakker.Jó teli offoljuk a topikot.
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13445 üzenetére
Na az lessz az adu hogy nem fogom megnézni akkorse.
és hidd el így fog többet érni.Bár aki ilyen procit vesz,az nem brutál tuningra fog hajtani.Amugy meg minek nézném.Van viszonyítási alapom.Szerintem 4ghz-t 1.248v- körül vinné.De hát most minek ilyet nézni,mikor már nyomtam q9550-el 4ghz-t 1.152v-al is.
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13443 üzenetére
Ezt most tényleg nem fogom nézni fentebb.Megpróbálok viden kihozni belőle minnél többet és kész.Lentebb se nézem.Alapfeszt néztem,de hát azt se nagyon,csak úgy gyorsba.viden a legjobb.intelnél sajna csak alapfeszen működik az energiatakarékosság ugye,és onnantól kezdve hogy manuálisan feszt állítok az állandó marad.idle-load.
A másik hogy mért nem akarom nézni fentebb,pont azért mert tényleg le akarok állni a cserélgetéssel.Így legalább mindíg bennem van az hogy nem tudom fentebb hogy megy.Eddig 1-2 nap alatt kivégeztem egy procit,és bármilyen tuningos volt már azt néztem mire cseréljek,mert végül is max 3.6ghz-n járattam mindet.Mondom most is bírtam volna venni nfree q9550-ét,ami 1.1625vides,és 4ghz-t 1.168von viszi,és 2k-val lett volna drágább,mert a hétvégén 50k-ba adta.De hát nem kell,mert volt már annál jobb q9550-em,és az is ment a háztól.Így legalább egy ritka procim van,ami megfelelően megy,és bőven jó.Így meg hogy nem tesztelem ki csak viden,hátha nem adom el. -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13438 üzenetére
Na amugy gondoltam hogy ez lessz.
De hát akkor is lehet hasonlítani pár hasonló procihoz,mert mindenkinek egyformán csal amúgy.De ez ki lett már tárgyalva elég sokszor,és tudjuk hogy nem halálpontos,de nem is olyan pontatlan.A másik meg az hogy én nem is azt állítottam hogy tutira ennyit fogyaszt.Nem ma kezdtem én se.Ismerem az everestet.De összehasonlításnak jó.Mindenkinél ugyanígy csal mint nálam,de hát amugy megszoktam már a hitetlenkedőket.Ez elkerülhetetlen ha az ember folyamatosan megpróbál valami különlegeset mutatni.Én ahogy lipi is írta már,folyamatosan próbálok valami újat mutatni a procijaimmal,és nem pont mindíg a tuning miatt veszem a procikat.Sőt mostanába egyre jobban nem az miatt.Tunning van mindíg egy kicsi,de már csak annyi amennyi épp kell.
Na bagirának feladtam az e5200-t,így az is lerendezve.Kicsit majd elkezdem nézni játékok alatt mit produkál az e8600es 8x450-éhez,és az e5200 9x400-hoz.Tesztek megvannak vele,fps terén fullhd-ba.Kíváncsi vagyok rá,mert e8600es és e5200 között szinte semmi külömbség nem volt.Szinte minden játékba ugyanazokat az eredményeket kaptam.Szerintem 4 maggal se lessz semmi változás játékok terén,de megnézzük.Win valmivel gördülékenyebb. -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13434 üzenetére
Nem és nem is fogom.CPU fesz marad normálon,mindenképp.Nem alulfeszelek,meg tuningolok.Messze nincs végigzongorázva még alapfeszen se,mert mint írtam biosba nem is nyúlkáltam.Refek is normálon,és azok állítása ált segít,meg hát nem is ez a max norm feszen.
Amugy energiatakarékos fogyasztás hogy teccik.?Szerintem jó nagyon így,és a 3.6ghz is messze jó,4 maggal.Na jó van megyek tényleg a postára,mert bagirának holnap postázni kell az amd-t,és nem lessz procija.
Na amugy nézd meg lipi prociját 1.088v-on,és hasonlítsd össze az én 1.184v-ommal.
-
bzs73
őstag
Na csináltam két képet.Egy idle ésegy terhelt képet,ahol fogyasztás látható.A biosba minden normalon,kivéve ram fesz.Amugy a 8x450 -t 1.152v-on viszi,de én norm fesszel fogom használni ahogy a képen van,mert így működik ugye jól az energiatakarékosság.Ha manuálisan állítok neki 1.152v-ot akkor terhelve egy kicsit kevesebbet eszik,de minimálisan,de viszont akkor idle is 1.152v,nem 0.896v.Ált meg nincs terhelve a gép.Na szóval alakul ez szerintem szépen.Mint írtam eddig semmit nem állítgattam a biosba,minden normalon.
és a 2 kép:
Q9505S-8x450 idle
Q9505S-8x450 terhelve
Fogyasztási érték elég szép szerintem.
Na bárki bármit mond,nem atomtuning,és nem a legnagyobb alulfeszelésem,de szépen működik a takarékosság.
Ammen.
Estleg még annyi lessz ,hogy norm feszen megkeresem a max-ot,mert van még benne tartalék,azon a feszen.Most eltűzök a postára,feladom bagirának az e5200-t.
Még oda vagyok nem lehurrogni hogy ez nem nagy szám,meg sértegetni. -
bzs73
őstag
válasz
hackeeeee #13427 üzenetére
Hát figyeljetek.
Én átrágtam már ezt a dolgot,és majd alapon meglátod hogy milyen zöld.Személyesen voltam q9550 és 95550s proci tesztnél,és 100% terhelésnél valósan 30w-al kevesebbet eszik,kissebb terhelésnél persze kissebb a külömbség.Ha meg brutál tuningra mentem volna megvettem volna nfree q9550-t,mert kínálta,ami jól megy,de nekem már mindenből volt,és a legjobbak közt volt mind.Ami bmw001-hez került q9550 az is az enyém volt,és az 0.912v-on vitte az alapot,a 4ghz-t meg 1.152v-on,és nem érdekelt.De sorolhatnám az e8xxx procikat,amik a legjobbak voltak és azok se érdekeltek tesztelés után.A mostani e5200 is megy a háztól.Nekem az a lényeg,hogy nekem van ilyen q9505s,ami nincsen másnak,és jól is megy.Brutál tuningos procikhoz meg nem kell hasonlítani,meg olyan eredményeket várni tőle,de már néztem alapfeszen 8x450-nél idle fogyasztást,és majd lestek.
A másik eredmény is bejött,mert biosba alapfesz,és lazán megy a 8x450,20körös linx -el.Ez volt a cél hogy ez hátha megy majd,és megy.Ha e5200 elég volt 9x400-on mindenre akkor a 4 magtól 8x450?Na szóval jó lessz ez. -
bzs73
őstag
Az eggyik az hogy nem 9550,a másik meg hogy normalon fogom használni,tehát ott fogom kitesztelni.Amugy meg hát hogy nem nagy szám.
Mit vártál.Az s procik nem tuning bajnokok.Nekem bejön nagyon,és majd alapon fog jól működni az energiatakarékosság.
-
bzs73
őstag
Na megjött a proci.Eggyelőre alapon 1v alatt.10 körös linx lement stabil,de mentést nem csináltam,mert megy ez még majd lentebb,ref-ek alapon,még nem állítgattam semmit,csak a cpu feszt vettem le.blend-et azért elindítottam,hogy terhelve legyen,ne az energiatakarékos módot mutassa,de mint írtam minden állítgatás nélkül stabil így.Szerintem refek állításával kicsit megy ez még lentebb.
kép
Jó lessz ez.Én azt mondtam ha alapon 1v alatt megy az már nagyon jó,ilyen procitól. -
bzs73
őstag
Jó reggelt!
Nem fűzök semmit a kommentekhez.Ilyenek vagytok.
Mindjárt megyek melózni,de délig vagyok csak,és mire hazajövök remélem már hozta a postás a 4magos zöld procit. -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13409 üzenetére
Ne a cpuz ablakot nézd,mert az nagyon ugrált.Az everest cpu mag és a fogyasztási értékeket nézd.Cpuz is 0.92 alatt volt ált,de sűrűn ugrált.Nem kicsit veszi visszább.
El is döntöttem a Q9505S-t így fogom használni.Cpu volt -ra biosba normal,ami 1.200v lessz,és mhz meg amit azon a feszen bír.Így a des majd szépen visszaveszi a feszt idle.
Tiszta zöld leszek. -
bzs73
őstag
Na mondom megnézem már ezt a giga des progit,ha már holnap jön az s proci.
Működik ez.Beállítottam a biosba cpu-nak normal-t,vagy is 1.25v,és idle jobban leveszi mintha manuálisan 1.104v van neki adva.
fogyasztási des kép -
bzs73
őstag
Jó reggelt!
-
bzs73
őstag
válasz
kulerr #13371 üzenetére
Hát egy régebbi komolyabb vga igen.Én amiket írtam, mikor az e5200-t teszteltem ugye 4770-el,ami azért már nem lassú vga,főleg kicsit húzva, fullhd-ba megy minden szépen átlag 55-60fps-el,és bírta a 250w-os táp.Persze azért ami nekem volt az hp szerver táp volt,és nem egy névtelen valami.
-
bzs73
őstag
válasz
kulerr #13362 üzenetére
Amugy az e5200-t én is 250w-os hp szerver táppal teszteltem,és láthattad 4260mhz-n is nyomtam tesztet.Semmi gond nem volt.Túl van ez a táp mizéria is lihegve.
Eggyik haveromnak ugyanilyen HX450 van,amit most raktam be én is,és neki corei7 húzva-2db hdd,4-5venti,dvdrom,4gb ram,gtx 285 húzva,és megy lazán.Semmi hangoskodás.Azért a 250w-os táppal már nem mertem volna most nekivágni a 4magosnak én se.Azért is szereztem hx450-t. -
bzs73
őstag
válasz
DroiDMester #13318 üzenetére
A fogyasztás a vid-től is függ.A tiednek 1.26 akármennyi,akosé meg 1.15v.Vid felett nincs alulfeszelés.Ott már tuning van.Alapfesz alatt kevesebbet eszik az övé mint a tied,az biztos.Az már más kérdés hogy az ő procijának valamivel jobban kéne menni,mert alacsony vides,de az s verziók nem tuningra lettek tervezve.A másik meg az hogy a 2 proci fogyasztását ugyanolyan lapba kéne megnézni,mert a lap érzékelők nem egyformák.Ezt láthatod is az everestbe az érzékelő tipusa feliratnál.
Amugy az a legrosszabb ha nagyon alacsony a vid,és nem megy jól,mert akkor tényleg sokat eszik a proci.Én láttam már személyesen műszeres mérést q9550 és q9550s között,ahol lap is és vid is megeggyezett direkt,és 10-15w közt van valósan a külömbség,de más hozzáértőktől is ezt hallottam.Mármint a 10-15w-ot,ami igazából nem sok,de aki ilyet vesz hidd el nem a fogyasztás miatt veszi,hanem azért hogy neki s verzió legyen és kész. -
bzs73
őstag
-
bzs73
őstag
válasz
hackeeeee #13295 üzenetére
Na jól van,amugy meg kit érdekel az az 5 fok.Csak érdekeségnek írtam.
Tuningba biztos gyengébbek ezek mint a sima verziók,ezzel számolok is.Lehet még a 4ghz se lessz meg vele,de hát ha a 3.6ghz-t viszi norm feszen vid körül azzal megelékszek.Ha az e5200 elég volt mindenre 3.6-on,akkor ez meg főleg,+2 maggal.
Teszteket sajna nem bírtak csinálni komolyabban,mert munkára használták a procit,és g33 lapba nem is menne nagyon a tuning.Holnap vagy kedden majd látjuk már.Ja az e5200 meg jó helyre megy.Bagira01.
Úgy volt hogy lipi-nek kellene,de hát nem írta biztosra,azóta nem beszéltem vele,nekem meg holnapra tutira kell a pénz,így sajnos lemaradt róla.Biztos vevőt nem küldök el,ha sürgős a dolog. -
bzs73
őstag
Amit még észre vettem hogy a Thermal Specification-ra nem 71.4-t ír mint a simára, hanem 76.3-mat. Az s verziók lehet jobban bírják kicsit a hőt?
-
bzs73
őstag
válasz
hackeeeee #13288 üzenetére
Hát hogy 65w a tdp.Tehát nem 95w a fogyasztása.
Processor Specifications13289) Főcske:Ez így van.Amugy nem éri meg megvenni,mert drágán adják,és az amit megspórolsz a fogyasztáson, ki is adod megvételkor.Na dehát én nem azért vettem.Meg hát a sima ára alatt vettem 2 részletbe,így még egy külömleges proci belefér,és legalább jól alszok.
-
bzs73
őstag
Na van még egy kép a prociról,de gyári hűtővel és g33 lapba,ami nem q9xxx-re való.
Van core temp kép is rajta,ami meg másnak látja.kép.13286) Főcske: Nem látod?
A cpuz ablakba felül ott van hogy Name:Q9505S.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #13279 üzenetére
Na ritka kis proci az is.
Amit veszek annál kírta a cpuz fent.kép róla.Ott fent látszik hogy Q9505S.Láttam core temp képet is tőle,az meg q9500-nak látja.
Hát ezek az alacsonyabb fogyasztású procik biztos nem egy atom tuning procik,de hát nem is kell.Lessz amilyen lessz.A 3.6ghz nekem bőven jó,mert fullhd-ba jáccok,ott meg már vga-nak kell dolgozni.Azt meg majdcsak viszi norm feszen.Az enyémnek 1.200v a vid. -
bzs73
őstag
Elvileg van rá gari is,egy thaiföldi üzletbe,mert onnan lett véve.
Majd beviszem az ipon-ba ha gond lessz,és megmondom hogy eltévesztettem a boltot. -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13271 üzenetére
dehogy nincs. q9xxx-es táblázat.Annyi hogy ez lessz az eggyetlen.
Kíványcsi leszek a fogyasztásra,mit befolyásol a 65w tdp.Brutál tuning biztos nem lessz benne,mert csak kevesebb fesszel éri be,de hát nem is kell.A 3.6ghz-t vigye szépen,de hát majd kitesztelem.A továbbiakba annyit tudtam meg,hogy alapon ment egy g33 lapba.Na majd meglátjuk,legalább ilyen is lessz itt. -
bzs73
őstag
Na vigyétek a brutál e5200 procit.Jöv héten jövök egy Q9505S procival.
65w tdp,meg hát ez is ritkaság,ugyanúgy mint az e8600es volt,de ez már marad.Az biztos.Vid 1.200v,és nem tudni róla többet.
-
bzs73
őstag
Jó reggelt nektek is!
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #13174 üzenetére
Hát már csak nem jön vissza mégegyszer hozzám.Mondom ez a mostani dolog hogy visszakerült csak azért van mert ugyanaz a vevő,és így nekem jó volt.Várok egy válaszra,mert beszámolnák egy prociba,és kifejezetten ez a e5200 érdekelte volna a srácot,csak a multkor lekésett róla.
Már mint milyen reakciókon?
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13166 üzenetére
Valami lessz az biztos.De most ezzel mit csináljak.Kiteszteltem.Jó jó proci,meg bőven elég lenne,még sok is de hát valamit csak kell tesztelgetni.
Egyszer élünk.
Tavaly minden hónapra majdnem 2 proci esett.Az idén felére le akarok menni.Ha bírnám tartani hogy csak 2 havonta cserélek,már az jó lenne. -
bzs73
őstag
Üdv nektek.
Na visszakerült hozzám a brutál e5200. -
bzs73
őstag
Pálinkás jó reggelt!
-
bzs73
őstag
Ha nem hadjátok abba kipróbálok én is egy amd-t.
-
bzs73
őstag
Hát itt engem már senki nem vesz komolyan úgylátom.
-
bzs73
őstag
válasz
hackeeeee #13011 üzenetére
Mennyi lenne,és milyenek?Világítós?Mert nekem világítós nem kell.
Én majd most akarok 2x2gb-ot venni,és ősitől gskill 1066-ot néztem.Én ált 1080mhz-n hajtom a ramokat azt meg bírja ez is,mert volt már nekem ilyen 2x2gb 800 ram.A kérdés csak az ügye hogy megéri-e megvenni ,mert a gskill F2-8500CL5D-4GBPI-B
Spec.: 2x2GB 1066MHz CL5-5-5-15 2.0-2.1v 25k zsír újonnan,és ezek mennek 1200-at is.Szóval árba mit gondolsz azt írd le.
Ha világítós azt ki lehet kapcsolni valahogy?Ami nekem volt az a sima,és az nem világított. -
bzs73
őstag
válasz
BoogeyM@n. #12981 üzenetére
Te nooormális vagy.
Azt hittem besz@rt a gépem.
Hát én még ilyet tényleg nem láttam.Tiszta hülye aki nem normális.Nem tudom mit mondjak még.Nem tudok mit mondani.
Akárhogy gondolkodok.Ilyennek géphez ülni. -
bzs73
őstag
Na lassan jó estét!
Nem nagy forgalom volt itt ma. -
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #12974 üzenetére
Na végre egy eredmény.
taps neki
Már ez is ritka.
Még várok pár napot,elmegy-e a 8600,utána leveszem és elkezdem hajtani ezt is.Amugy tényleg egyre jobban azon vagyok hogy hülyeség eladni,mert egyre jobban teccik ez a proci.Már nem egy jó e8400-t ajánlottak érte,de nem kell e8400.Olyan proci nem kell akárhogy megy már.Unom azt a sorszámot nagyon,meg már lassan mindenkinek az van.
Alulfeszelés is egyre jobban nem érdekel.Menjen,és ha birom hűteni akkor nincs gond.Állandóra úgy is 8x450-n vagyok,azt meg nem mindeggy hogy 1v-on vagy 1.1v-on viszi?Fogyasztást meg lemértem ugyanott van a magasabb vid miatt. -
bzs73
őstag
válasz
Chaser #12965 üzenetére
A volt e5200 procidat láttad már?
Most adtam el,és így ment
Ez is tőled volt,csak én ugye annak idején lemaradtam róla,de csak megszereztem utólag. -
bzs73
őstag
Jó reggelt!
-
bzs73
őstag
Na láttam megtámadtátok.
Na megyek aludni,jó éjt mindenkinek.Nem ismerem,de elképzelhetetlennek tartom azt a vid-t,ilyen feszeknél.Hűteni se bírná még vízzel se 1.37v-n prime alatt a 4magost,meg hát nem is így menne.
-
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #12953 üzenetére
Ezt most komolyan kérded?
Vid 1.1000 ami valószínű energiatakarékos.Hirdetésbe írva hogy 4.2ghz lazán,persze 1.37v-n,de 3.6-on használja 1.30v -on.Hát nem tudom.Inkább nem mondok semmit.
Most komolyan.Ha kicsit is ért hozzá és felhúzta a quad-ot 4.2-re és prim-olta,akkor 3.6ghz-t mért 1.3v-on használja.Ez irreális nagyon.Eggyértelműen hozzánemértést mutatja.4.2ghz-nél quad te is tudod nem egyszerű azért már,főleg asus lapba.Gondolom kapott a vtt is,meg a pll is rendesen,de hát láttunk már ilyet.PLroidmester esete.Na mindeggy.Nem az a baj ha valaki nem ért hozzá,hanem az ha nem ért hozzá és még is csinálja,mert 4 magosnál már 4.2ghz-nél be kell állítgatni rendesen a lapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Napelem
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged