Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Ha kíváncsiság, tedd. Ha "csak"gép kell, szerintem se tedd, sőt..már i7 920-at se. Ameddig ezzel lazán kihúzod, jön valami új foglalat (Ipon cikk), s emberiobb árak, új alternatívák, nagyobb ugrások lesznek elérhetőek.-sztem-
Chaser: Hogy félre ne érsd: Hetek óta agyalok, fúrok-faragok. (hűtés). Most itt tartok:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Már belefásultam kicsit, unom és szeretném végre összerakni. Ez eddig nem volt megvalósítható mert nem volt TRUE felfogató Engusz nem tudott szerezni. (ezért is a gyári hűtő a képén, meg a cellShock memók magukban (a teamek ereje most nem kell, felesleges járatni is őket) 1 ventivel nem aklartam visszatenni). sz.j. jóvoltából (ITT IS SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI NEKI!!!
- ÖNZETLENÜL SEGÍTETT ÉS INGYEN FELAJÁNLOTT EGY KITET-) most végre lesz 2 kitem. Mivel a TRUE miatt (hátlap), úgy is ki kell venni a lapot stb..most 1ből a 3300-ast tudnám beletenni, s még 30°-os meleg se van, majdnem ..ideális. Ezért mondtam. Ha viszont véglegesre pakolom, pasztázom stb.. tuti , hogy hónapokig nincs az a proci, amiért megint megbontanám. Végre..használni szeretném, és nem pakolászni ide-oda. Ezért (is) a sietség..
ui: Ja! A 2 hátsó 38-as nem ismerős?
-
Haverom is E8400.ről (nagyon jó tuningos 8400.asa volt) váltott i3 530.ra és sokkalta gyorsabb a gépe!
Nekem i5-750.esem van nem i3
ezért 2X annyi a memó sebességem mert i3.ban gyengébb a memó vezérlő mint i5-7.ben! , i7 tényleg felesleges mert drága és semmivel nem jobb mint a i5 750.! nézzél teszteket i7 920.al semmivel nem mennek jobban mint az én 750.esem hiába van bennük 3.csatornás memo vezérlő semmivel se gyorsabbak
Más: ha most sikerül szinte ráfordítás nélkül platformot váltanod megéri bőven a csere persze az i3-530.proci nem egy nagy durranás de nem lessz rosszabb mint a mostani ződ procid fogyasztásban meg fele annyit fogyaszt a i3 mint a mostani ződ procid, ne feledd az i3 32.nanos és sokkal kevesebbet eszik!
Aztán majd ha meguntad a i3.as procid már csak procit kell cserélned vagy egy jóféle 750.esre vagy pedig ha azis kevés belemegy a lapba az i7-860 és 870.is ami ugye 4.mag+HT
szóval ha én kapnák ilyen ajánlatot simán belemennék a cserébe pedig ismersz én nem cserélgetem a cuccaimat hetente-havonta csak jó esetbe évente!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest