- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Ha kíváncsiság, tedd. Ha "csak"gép kell, szerintem se tedd, sőt..már i7 920-at se. Ameddig ezzel lazán kihúzod, jön valami új foglalat (Ipon cikk), s emberiobb árak, új alternatívák, nagyobb ugrások lesznek elérhetőek.-sztem-
Chaser: Hogy félre ne érsd: Hetek óta agyalok, fúrok-faragok. (hűtés). Most itt tartok:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Már belefásultam kicsit, unom és szeretném végre összerakni. Ez eddig nem volt megvalósítható mert nem volt TRUE felfogató Engusz nem tudott szerezni. (ezért is a gyári hűtő a képén, meg a cellShock memók magukban (a teamek ereje most nem kell, felesleges járatni is őket) 1 ventivel nem aklartam visszatenni). sz.j. jóvoltából (ITT IS SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI NEKI!!!
- ÖNZETLENÜL SEGÍTETT ÉS INGYEN FELAJÁNLOTT EGY KITET-) most végre lesz 2 kitem. Mivel a TRUE miatt (hátlap), úgy is ki kell venni a lapot stb..most 1ből a 3300-ast tudnám beletenni, s még 30°-os meleg se van, majdnem ..ideális. Ezért mondtam. Ha viszont véglegesre pakolom, pasztázom stb.. tuti , hogy hónapokig nincs az a proci, amiért megint megbontanám. Végre..használni szeretném, és nem pakolászni ide-oda. Ezért (is) a sietség..
ui: Ja! A 2 hátsó 38-as nem ismerős?
-
Haverom is E8400.ről (nagyon jó tuningos 8400.asa volt) váltott i3 530.ra és sokkalta gyorsabb a gépe!
Nekem i5-750.esem van nem i3
ezért 2X annyi a memó sebességem mert i3.ban gyengébb a memó vezérlő mint i5-7.ben! , i7 tényleg felesleges mert drága és semmivel nem jobb mint a i5 750.! nézzél teszteket i7 920.al semmivel nem mennek jobban mint az én 750.esem hiába van bennük 3.csatornás memo vezérlő semmivel se gyorsabbak
Más: ha most sikerül szinte ráfordítás nélkül platformot váltanod megéri bőven a csere persze az i3-530.proci nem egy nagy durranás de nem lessz rosszabb mint a mostani ződ procid fogyasztásban meg fele annyit fogyaszt a i3 mint a mostani ződ procid, ne feledd az i3 32.nanos és sokkal kevesebbet eszik!
Aztán majd ha meguntad a i3.as procid már csak procit kell cserélned vagy egy jóféle 750.esre vagy pedig ha azis kevés belemegy a lapba az i7-860 és 870.is ami ugye 4.mag+HT
szóval ha én kapnák ilyen ajánlatot simán belemennék a cserébe pedig ismersz én nem cserélgetem a cuccaimat hetente-havonta csak jó esetbe évente!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo 3DS és DS topic
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topik
- Formula-1
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 9 9900X 2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest