- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
válasz
lizakattila #11468 üzenetére
bizony jól mennek ezek a i3-asok...ezek melyik 775-össel lehetnek egyenlően kb?
-
kulerr
őstag
válasz
lizakattila #11418 üzenetére
egy nyócezernégyest...
-
kulerr
őstag
most szerelek....megjött az új proci meg a tx3-as is
-
kulerr
őstag
válasz
lizakattila #11392 üzenetére
szépen mennek ezek...
-
kulerr
őstag
első eredmény...Vid bios opcióba E3200-vel.
-
-
kulerr
őstag
válasz
Termi16 #9646 üzenetére
Nem akadna meg pont ez a lényeg! a proci nem csak az aktuális adatot dolgozza játék alatt, hanem előre is melózik. felfut majd megtelik a buffer és visszavesz..a gyengébb prociknál a felfutás tövább tart. ennyi, de a vége ugyanaz. (persze van olyan játék aminél nagyon számít a proci pl. a GTA4 ami külön téma mert az tényleg falja a prockót
)
Ami leterheli folymatosan annál kijön az erő ez nem vitás. -
kulerr
őstag
válasz
hackeeeee #9627 üzenetére
még régebben csináltunk páran egy teljesen azonos beállításokon teszteket...érdekes dolgokat látni.
-
kulerr
őstag
válasz
hackeeeee #9586 üzenetére
már nem egyszer találkoztam ilyennel és a végén mégiscsak ez volt....rakjátok át a másik két slottba, és nem lenne rossz másik rammal nézni...akkor ki lehetne zárni mindkettőt... (proci? majdnem tuti h nem...táp? azt meg ki lehet mérni)..Egy tipp: rakjátok fel az everestet és folyamatosan monitorozzátok a feszeséseket, naplózással , minél kisebb időre beállítva.
Ha beáll a fagyás a mentett file-ból látjátok hogyan változtak az értékek...mondjuk ha ezt nézitek nem szabad egy mérésre (fagyásra) támaszkodni, de ezt gondolom tudjátok. Ha láttok erős ingadozást akkor ki kell méretni vagy másikkal próba.
-
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #9390 üzenetére
2-3K egy borda..az 6-9K...azért ez nem kevés.
jó darabok? igyekszem...most vettem egy P35 DQ6-ost jó pénzért
meg lehet benevezek egy 3200-re is.
itt vagyok most ..ez már sztem stabilnak mondható linx-el asszem le is lövöm.
sztem akár 24/7-re is fasza nem?
-
kulerr
őstag
-
kulerr
őstag
na itt tartok most ....vélemény?? de megpróbálok még finomítani majd rajta
-
kulerr
őstag
válasz
Jakab66[hun] #8726 üzenetére
CPU Voltage : 0,1750????? mi ez vagy az XFX a pluszt írja csak ki?
de szerintem is sok: az Nb-ből vegyél vissza egy kicsit még _(1,33-1,34-re min.) az FSB VTT meg brutálisan sok sztem. -
kulerr
őstag
válasz
tom_tol #8456 üzenetére
készül-készül...
nálad mi van most? ,mert látom túllépted azt a határt mit szerettél volna, de volt valami gondod nem?
(#8457) Erdei88 : ez a 190-es bicikli nálam is feszlépcső határ volt azaz emelnem kellett h a 4 giga meglegyen ...esetleg nem néznéd meg kell-e emelned a 4 gigához és ha kell mennyit?
egyébként így használom most , mert megérdemlem és mert bőven elég...
-
kulerr
őstag
tudom h nem ide való...de titeket legalább ismerlek...erröl valakinek véleménye?
akoska07: nem...nem most , majd 2 hét múlva váltasz, kb. arra érik meg nálad
-
kulerr
őstag
-
kulerr
őstag
nem vennék olyan platformot ami eleve 2 évre van csak ítélve már induláskor...szinte biztos h a 1155-ös foglalat megérkezésekor nagyon gyorsan túl fognak lépni a mostani foglalaton, ezért ezt zsákutcának tartom akármennyire is jó most. Viszont az i7-re a jövőben is nem akármilyen procikat fognak adni ...mindjárt a hatmagosakat.
És nem lett igazuk a kétkedőknek akik azt mondták nagyon drágák lesznek majd a procik a 7-eshez..hiszen 40k-ért lehet igenis jó procikat venni már, míg az5-öshöz a jobbak HT-vel 60KKülönbség még a lapban van de ha normális minőséget nézel alig van 15K-s különbség reálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest