- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Cs_Laci
senior tag
Nah, teszteltem a procit, 2450mhz volt valahol a vége, de nem volt Prime95 Stabil. De mivel egy gagyi 333-as RAM van most per pill mellette NF7-S ben, ami kifejezzetten RAM érzékeny, ezért nem tudok biztosat mondani. Igazából már a 200-as FSB-nek is nagyon örültem....
Böngészni tudott, WIN bootolt. 1.75-ön 2400Mhz ment. Azt tudom, hogy én vagy egy hétig használtam 2300Mhz-en, de akkor DUAL 400-as RAM volt mellette, Hynx D43.
Szóval ilyen a proci.
Jah, csak egy Q-Tech rézmagos hűtőm volt tesztelni, ami meg aztán végképp nem a hűtők csúcsa... De 55fok volt még így is a max, 1.78v felvett teljesítmény mellett.
Sajnos most péntekig nem tudok 400-as DUAL RAM-okat szerezni, bár Mongival egyezkedem.
Akkor hívj, hogy kell-e vagy hogy mi legyen. Ha kapok egy telefont, akkor holnap 19:00-kor odaadom Bordácsnak a procit, a pénzügyeket meg majd valahogy elrendezzük.
Aktív témák
- Linux Mint
- Háztartási gépek
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Videó stream letöltése
- Bittorrent topik
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest