Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Riasztó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Cs_Laci
senior tag
Én személy szerint áttelepedtem várakozó álláspontra, és kíváncsian várom a fejleményeket.
-
Cs_Laci
senior tag
Nah, teszteltem a procit, 2450mhz volt valahol a vége, de nem volt Prime95 Stabil. De mivel egy gagyi 333-as RAM van most per pill mellette NF7-S ben, ami kifejezzetten RAM érzékeny, ezért nem tudok biztosat mondani. Igazából már a 200-as FSB-nek is nagyon örültem....
Böngészni tudott, WIN bootolt. 1.75-ön 2400Mhz ment. Azt tudom, hogy én vagy egy hétig használtam 2300Mhz-en, de akkor DUAL 400-as RAM volt mellette, Hynx D43.
Szóval ilyen a proci.
Jah, csak egy Q-Tech rézmagos hűtőm volt tesztelni, ami meg aztán végképp nem a hűtők csúcsa... De 55fok volt még így is a max, 1.78v felvett teljesítmény mellett.
Sajnos most péntekig nem tudok 400-as DUAL RAM-okat szerezni, bár Mongival egyezkedem.
Akkor hívj, hogy kell-e vagy hogy mi legyen. Ha kapok egy telefont, akkor holnap 19:00-kor odaadom Bordácsnak a procit, a pénzügyeket meg majd valahogy elrendezzük. -
Cs_Laci
senior tag
Látom népliget. Hát nem vagyok tőle boldog. Nekem is Déli, Moszkva, Móricz és társai.
Lehet, hogy egyeztetek Bordáccsal, és akkor ő odaadja a procit.
Még kitalálok valami. Meg be kell szereznem egy csereprocit, mert az én komplett cuccom megy anyámhoz, neki meg nincs szüksége a netezéshez egy ilyen proccra.
A 2400 mhz-et maross garantálta, én hűtés híján nem hajtottam ennyin. 2300-on sokat hajtottam 1.675-ön, vagy 1.70-en, de feljebb nem akartam emelni hűtés nélkül. (igloo 2470 light)
A proci egyébként 6 hetes, ha kéred kapsz rá akár 2 hét garit is. Telefonszámom megleled, ha gondolod felhívsz. Most ennyi -
Cs_Laci
senior tag
-
Cs_Laci
senior tag
17.5K-ért tied a procim, és akkor megvan Bordács vidkarija is
1 hónapos, boltban nettó 18.5K, ez meg válogatott -
Cs_Laci
senior tag
Sempron Exclusive 3000+ ?
februári gyártmány, 1.75-ön viszi a 12x200-at, és barton magos, csak kevesebbet eszik mint egy barton, és kevésbé melegszik. De 12x200-hoz azért ezt is hűteni kell
Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Elektromos autók - motorok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Dolce Gusto
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- RAM topik
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- További aktív témák...
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS érintő i7-1265U 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Corsair RM 750 - tökéletes állapotban, dobozában eladó!
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster t-lcm pedál
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest