Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Mostani szervereken melyik a leghasználhatóbb admin plugin ? Illetve van-e olyan oldal ahol találok összeszedetten egyéb pluginokat ? Előre is köszönöm
Üdv. Riccsiz
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Trade-el kapcsolatban lenn egy kérdésem. Hozzám került még régebben egy fegyver csak nem volt időm foglalkozni az eladásával és igazából nem vagyok teljesen tisztában az értékével (már próbáltam hirdetni itt a fórumon is a trade topicban)
A lényeg hogy egy sima AK-47 Redline (FT) de van rajta egy nagyon ritka "Team LDLC (Holo) | Katowice 2014" matrica (amiből már nincs is a marketen)
Hogy esetleg valaki tudna tanácsot adni hogy mennyit lehet az értéke ? Természetesen tudom hogy messze nem közelíti meg egymást árban az önálló matrica és a fegyverre ragasztott matrica
Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Riccsiz_h
aktív tag
Van az fura jelenség mikor az ellenfélben van egy srác aki 18 kör alatt 4 killt szed össze. Majd hirtelen szünetet kér az ellenfél és azt látod hogy a szünet elején disconnectel. Majd 1 körrel később visszajön a szerverre és a maradék 11 kör alatt hirtelen mind aki megtáltosodott 25 killig meg sem áll és így egymaga megfordítja a matchet, ráadásul ezt úgy hogy Master Guardian 1 - Master Guardian 2 matchben ő Nova 2 (természetesen 108 óra játék, 1 játékkal rendelkező, 0. szintű steam profil)
1. Vagy szólt valami havernak hogy lépjen be/üljön a géphez helyette
2. Betolt valami (nem vádaskodom) sunyi csalást
3. Vagy csak érdekesség hogy 1 doboz timeoutban elfogyasztott RedBulltól (ez nem a reklám helye) mire képesek a Nova 2-ők manapság[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Fogadtam CS:GO Loungeon (és ugye az oldal a fegyveren lévő matricákkal nem törődik, csak a skinnel) és visszakaptam egy olyan Redline AK-t amin egy Katowice 2014-es Team LDLC Holo matrica van, amiből 3 darab van a marketen 210€ körül.
Természetesen tudom hogy ettől nem fog 200€-t érni a fegyverem, de mivel nem vagyok annyira jártas mi az a maximális € amit el tudok érte kérni ? Mindig azt olvastam hogy a matrica fegyverre ragasztva 10%-ot ér, tehát akkor 25€ reális lenne ha eladnám ?
Néhány kép:
FegyverInvertory
FegyverInspect
MatricaMarket[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Riccsiz_h
aktív tag
Nem "vinnyogni" jöttem csak megmutatni hogy nálam mi történt a rankokkal. Az elmúlt néhány hét alatt Eagle/Sheriff rankról estem le Master Guardian II-be
Talán legérdekesebb szériám a mostani volt, még pedig W-W-W-L-W-W-W-L (tehát 6 win 2 defeat, ráadásul a 2 defeat nem 16-0 volt). Ezt a 8 matchet Master Guardian Elite (keresztkala) rankon játszottam de az utolsó meccs után Master Guardian II-re (babérkala) rankra estem vissza.....
Üdv. Riccsiz
-
Riccsiz_h
aktív tag
Szerintetek a "csgodouble" (szándékosan nem linkeltem) mennyire legit ? Használta már valaki ?
Üdv. Riccsiz
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz Andor22 #47662 üzenetére
Ilyenkor mindig csak az jut eszembe ha én beállítom hogy "max acceptable ping: 60-70", akkor az ellenfélben miért lehet 150 - 200-as pinggel rendelkező játékos. Mármint akkor az lenne logikus hogy nem dob ellenem a világ másik feléről enemyt. Persze értem hogy annak a valakinek ez az érték 250 körülre van állítva és az én beállításom a szerverre vonatkozik, de hát akkor is
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Riccsiz_h
aktív tag
Miez az új "lépéshang" Úgy hangzik mintha Minecraftban valami fafelületen futkorásznék, közben meg csak de_dust2
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Riccsiz_h
aktív tag
Igazad van amit leírtál, mondjuk engem csak annyi vezérelt hogy tudjak egy bug reportot küldeni normálisan alátámasztva az állításaim (ne csak odaírjam hogy ratyi Volvo)
Amúgy találtam pár hasonló videót ahol ingame felvették ugyanazt amit én láttam és a komment szekcióban is említik hogy azért sok mindenkivel előfordult már (ha valakit érdekel)
- https://www.youtube.com/watch?v=NgDPGzp7TJ0
- https://www.youtube.com/watch?v=Xx7K9USKN4w
- https://www.youtube.com/watch?v=Ts0B3Df1VIk
- https://www.youtube.com/watch?v=_mouRW_TQlc[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz lemusz #44618 üzenetére
Szándékosan kezdtem azzal hogy nem foglalkozom semmilyen "csittel" (nem, a falakon nem láttam át...), mert sejtettem hogy kapok hideget-meleget. Azért írtam ide hogy megkérdezzem járt-e esetleg bárki hasonlóan, vagy hasonló buggal találkozott-e már valaki ? Össz-vissz 2 killem volt a bug miatt smoke-on keresztül, az egyik a 2. körben mikor rácsodálkoztam hogy mivan, majd ez a kör, ezt is tesztnek szántam hogy kipróbáljam hogy mivan ? (csak nekem bugos, tényleg átlátok stb. nem véletlenül mászkálok belezoomolva a smokeba). Sőt direkt megkérdeztem a közös chatben hogy esetleg másnak így van-e, de természetesen csak a "fcking cheater, reported" válasz jött. Kör végén reconnecteltem és onnantól normális volt minden.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
A tegnapi napon egy furcsa jelenséggel találkoztam egy versengő meccsen, még pedig hogy nem volt semmilyen bomba hang, nem váltott el a kamera ha lelőttek csak új körben és átláttam minden smoke-on (felvettem egy kört a demo visszajátszásból - amiben sajnos ugye az nem látszik amit én láttam akkor)
4-5 körig néztem is hogy ez most pontosan micsoda azután reconnecteltem és megszűnt a hibajelenség. Így GOTV visszajátszásban kb. csak annyi látszik mintha csaltam volna néhány kört, majd reconnect.Sajnos screen shotot nem csináltam.
Szeretném mindenek előtt letisztázni hogy soha nem csaltam és nem is fogok, profilom több mint 9 éves CS:GO előtt Source-al játszottam rengeteget, és most először fordult elő hasonló jelenség és újracsatlakozás után megszűnt
Az lenne a kérdésem hogy tudok official bug reportot benyújtani ? Vagy screen shot nélkül nem is éri meg ? Előfordulhat hogy valami hardveres probléma volt ? (Amiről játszottam akkor: Intel E6700 + GTX650 + 4GB RAM = 1080p + low graph ~ 100FPS)
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Rövid kis videóm, egy viccesre sikerült körről. Van benne minden, gépfagyás, 3v1 stb
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz vorosmarti #27147 üzenetére
csak azért gondolom, mert ha akciós a csalók/smurfök kisebb befektetéssel megveszik a gamet, mikor 2€ volt a CS:GO anno, akkor hetekig nem lehetett normálisan játszani a sok második accos player miatt
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Riccsiz_h
aktív tag
Annyira csúnya dolog mikor solo matchmakinget megyek és dob ellenünk egy premade 5-öst, akiből az egyik srác 0.1 órányi játékidővel (új, friss account, egyetlen 1 játékkal = smurf vagy csaló) és 90% hogy csal - 3. körben 10/0 el sem tudjuk talán, kapukon keresztül kapom a headshotot. De ugye mivel premadek nem kickelik pontosan tisztában vannak vele hogy csal, meg természetesen próbálnak provokálni minket hogy írogatják közösbe hogy "easy" Ezért nem szeretem ha akciós a CS:GO
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Sajnos lenne egy nagy problémám CS:GO-val kapcsolatban. Új számítógép (8mag AMD, 8GB RAM, ATI Radeon R9 270X)
Windows 7 64 bites rendszer frissen telepítve, minden hozzávaló driver szintúgy. Semmi program nem fut csak a CS:GO, és a stabil 250-300FPS egyszer csak 40-50-re leesik, ez tart 5-10 másodpercig majd visszatér a normál FPS. Nem tudom sajnos mi lehet a baj (GPU/CPU használat, hőfok, HDD minden rendben van és a Windows sem frissít a háttérben).
Esetleg bárkinek volt ilyennel hasonló tapasztalata ? Vagy valakinek bármi ötlete miért lehet ez ? Előre is köszönök minden segítséget[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Riccsiz_h
aktív tag
Amúgy bocsánat ha már lerágott csont de olvastam:
"Actually,the boost was found by someone else and fnatic apparently paid the original uploader to make the video unlisted so they could use the boost to their advantage.The video was uploaded on november 10.
Source : Reddit."
(gyors fordítás: "Eredetileg valaki más találta meg ezt a boostot, és a Fnatic fizetett az eredeti feltöltőnek hogy a videót tegye "nem listázottá" hogy ők majd az előnyükre tudják használni azt a helyet, az eredeti videó november 10-én került fel a youtubera, forrás: Reddit")Nem tudom mennyire igaz, de már több helyen is beleakadtam ebben az írásba
Már látom hogy fentebb szerepelt, bocsánat
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Riccsiz_h
aktív tag
Sajnos engem picit elszomorítottak a Counter-Strikehoz kapcsolódó múltbéli események, így megosztom veletek még egyszer kis rövid videómat ahol a valaha lőtt legszebb teamkillem látható, mindez Competitive módban, hátha egy kicsit vidámabb történet Íme a video
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Riccsiz_h
aktív tag
egy kis szösszenet tegnapról (alig 1 perces gyors edit), "sajnos" ez volt az egyik legszebb teamkillem competitiveben
a videó itt található (sajnos a grafikát elfelejtettem visszatenni maxra a felvételekhez)
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Riccsiz_h
aktív tag
Nem régiben babéros arany AK-ból (Master Guardian II) sikerült leesnem csillag nélküli rankban (Silver Elite Master) 3 hét alatt (ez 6 rank zuhanás), úgy hogy előtte volt kb. 100 competitve győzelmem, így történt hogy:
16 match, 14 defeat, 11-szer voltam első a csapatomban (de tényleg normálisan, nem 9-20-as stattal), és 10-szer leaveltek a csapatomból, úgy hogy közben az enemyből nem.Mivel már annyira hihetetlen volt, ezért kezdtem el számolni és felírni ezeket Természetesen nem azt mondom, hogy valami pro gamer lennék(sőt a közelébe sem vagyok), de akkor is eléggé elvette a kedvem a játéktól. Azóta ha sikerült AK-ig visszakapaszkodni, pedig alig játszom azóta. Fura dolog a matchmaking, milyen rossz szériát képes csinálni
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Riccsiz_h
aktív tag
ide is beírom, bár főként a Counter Strike Source miatt lett kitalálva az oldal, de CS:GO szerverek és mixek is voltak
Sajnos bezárta kapuit az önműködő mixrendszerrel rendelkező nemzetközi cssmixes.co.uk (újabb nevén JoltPlay)
sajnálom, pedig nem volt rossz "találmány", főleg hogy már évek óta futott, így ha elővette az ember fél év után a játékot akkor is tudod egy-egy jó mixet játszani
először a készítője az oldalnak azt mondta, hogy bárki készíthet egy hasonló típusú oldalt ingyen csak egy emailt írjon neki, most már inkább az eladásról van szó
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Riccsiz_h
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Opel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest