- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
Jah .. ha nincsenek nyitva a portok akkor PORT FORWARDING-OLNI kell .... a router-en belül a setup-ba lehet ...
De én haverral csináltam már ilyen servert ... ugyan ugy megadtam az IP-t neki .. és Ö se látta a servert ... hiába hogy én rá tudtam akkor menni meg minden ...
De utána Ö is megprobálta..és nem azt az IP-t adta amit a server csináló Xar-ba ki irt neki .. hanem ..van a hálozati kapcsolatok ikon lent az óra mellett.... ( hálózati kari ikon vagy mi a szösz)na és ott van egy két IP.. és azt adta meg ..beirtam és jo volt ... mármint akkor már láttam ...de nem tudtunk felmenni ..ki irt valami hibát?!!!
Szóval nekem is segithetnétek hogy hogy van ez ...
Mert 1vs.1 vagy valami ökörködni jo lenne
Csak sajna a netem nem tudom hogy birná .el ...mert igyis a pingekkel küzdök ... mert mostanába szar a wifi-s falusi megosztott netem ....
de ha minden igaz akkor optikai szálon fog jönni vagy mi ... nemsokáá ( 2honap max még .. állitolag )
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Sweet.tv - internetes TV
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest