- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1029
csendes tag
Nem nyomtam utána ctrl+k-t és mégis sikerült! ... Szűz kéz!
(ez még az első nyomdai cuccaim közt volt). Hiba sztem mindenképpen a ps írás körül van. Ha jó a sejtésem, ilyenkor a level 1-nek tól sok a csomópont.
Az eszköztár problemódra szerintem megoldás lehet reggelente egy feles! Tuti jó a kézremegésre!
Engem, amúgy az kerget az őrületbe, amikor vmilyen eszközről, mondjuk kattintok a mozgatóra és nem vált át, DE az ikonon látszik, hogy érzékelte kattintást és mégse vált át. Baromi dühítő!!!
beniman:
Ezt gondolom nekem címezted. Valóban egész jó a leírásod, de erre nem adnék 5-öst!Egy elég lényeges dolog kimaradt ám ebből. És igazából nem is erről írtam.
-
csaba1029
csendes tag
Igen, erre a "meghülyülésre" gondoltam én is és el is fogadom. Habár 1-2 éve használom már, de eddig ilyet nem tapasztalta, csak az utóbbi hetekben. Front érzékeny lenne?!
Viszont egy másik kérdés, ami most jutott eszembe:
Még régebben futottam bele abba, hogy kiadvány kész, szöveg ctrl+Q, aztán ps levilágításra és rippeléskor... véletlenszerűen az "o" vagy a "p" hasa teli. Van egy sejtésem, hogy miért lehet, de igazából kielégítő választ még erre nem kaptam. Remélem itt megvilágosodok! -
csaba1029
csendes tag
Nah, ja! A4 méret esetén!
A szitu a következő volt:
Névjegy méret, amit A4 papírra szándékoztam kinyomni. Ugye, élből középre rakja be ... Fő a takaréskosság!Gondoltam feljebb húzom (nyomtatási képben) és érdekes módon a névjegy méreten kívüli dolgok egyszer csak képzeletbeli dolgokká váltak. Utána visszaléptem és a cuccot félig lehúztam a névjegy méretről, utána megint nyomtatási kép és a látvány ... Ahol a vágásnak kellene lenni, ott le is vágta a kieső részeket. Na, erre varjunk gombot!
Mielőtt ezt megírtam kipróbáltam mégegyszer (nehogy teljesen hülyévé váljak) és most meg nyomtatási képben jó volt. X akta?! -
csaba1029
csendes tag
Közben megoldottam. A panelen "hieroglifákkal" kezdte a fontok nevét, ezért nem ismerte fel. Behelyettesítve az enyémmel szinte ua. lett.
Láttam már a corelkének néhány idegesítő hülyeségét, de amit most művelt az már lenyűgözött. Mostanában azzal próbál az agyambra menni, hogy a lap szélein kívűl lévő objektumokat egyszerűen nem hajlandó exportálni. Nyomtatásnál is csak a lapon belüli részeket nyomja ki. Feltételezem az új telepítés sok mindent megoldana, de hátha találkozott már ezzel valaki.
-
csaba1029
csendes tag
válasz
Dexter68 #797 üzenetére
Azt hittem másra gondolsz!
Nem én mondtam! Ezt kaptam!
Olyan könnyen azért nem szoktam feladni, hogy ha valami nem megy elsőre, akkor az nem is jó.
Egyébként közben rájöttem, hogy nem is voltam béna, jó volt az acrobatos elgondolásom, csak nincs olyan plug-inem, ami legörbézi a betűt. --> Vissza a feladónak! -
csaba1029
csendes tag
Igazából én Dexternek nem értettem azt a kérdését, hogy miért kell bevinni corelbe a cuccot.
Elviekben ezt úgy kellene csinálni, hogy ahány k.naptár annyi fül és ps íráskor beállítani a kilövést (miből, mennyit, hova). Ehhez viszont a pdf fájlt is valahogy meg kellene mutatni a corelnek, nem? Vagy létezik erre vmi külső hivatkozás?
-
csaba1029
csendes tag
Sziasztok!
Látom megindult az élet a corel témában is.
Lenne is egy kérdésem: épp kártyanaptárakat csinálok corelkében, amelyek majd mennek egy B2-es ívre. Ezzel semmi gondom nincs, de kaptam most egy külsős anyagot, amit indi cs3-ban löttek ki pdf-be, jelekkel, skálával stb. Megpróbáltam behúzni a corelbe, eredmény egy színes téglalap (azt hiszem). Utána hirtelen felindulásból az acrobathoz nyúltam, hogy újra pdf-et csináljak belőle (gondoltam én kis naív hátha úgy). Corelbe importáláskor egyszer hibás volt a fájl, máskor (más beállítással) betöltötte de a szöveget szövegként és természetesen olyan betűm nincs.
Most én vagyok a béna, vagy én vagyok a béna???
Nem igazán szoktam használni az acrobatot, meg a pdf-et sem.
Előre is köszönöm!
-
csaba1029
csendes tag
Hello Dexter!
Tudnál adni egy tippet, hogy honnan lehet leszedni ezt a Whereisit nevű progit? Valamiért nincs kedvem kinyomtatni pár ezer képecskét!Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Béta iOS-t használók topikja
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest