- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csipi
aktív tag
Amióta XP-m van, nekem is 5 percenként fagy le a Corel 9 ha egy ici picivel komplikáltabb dolgot szeretnék elvégezni benne...
Win 98-al Corel 8-ast használtam, nem tudom mennyire lenne megoldás továbbra is azt használni az XP-vel is?
Sjoco74, próbáltad már a 8-ast XP-vel? Mert a 11-est nem ajánlom, több ok miatt. -
-
Csipi
aktív tag
Szia Dexter! Megkaptad véletlenül az e-mailt a képekröl mert nekem egy visszajelzés jött, hogy egy e-mail nem ment el valahová. Persze nem mertem megnézni miröl van szó, nehogy vírus lett volna ami tette magát, hogy ö internet mailer.
-
Csipi
aktív tag
A win98SE-on Corel 8-as fut.
És méghozzá nagyon helyesen. Mondjuk leszámítva azt hogy nem bírja a jpg-ket. Ezt nem tudom miért, valahol valami hiba lehet. Szóval két gépem van, egyik okosabb, a másik lassúbb eszü és internetezö
Akkor tehát megnövelni a ram-ot és a mhz-eket! a nagyobb gépen -
Csipi
aktív tag
#56-ik. A felsö pár sor.
Óóó... TAG lettem!
[Szerkesztve] -
Csipi
aktív tag
Magyarázd meg légyszi, mit értesz te a kilövésen? Már többször használtad, de nem tudom miröl van szó
Egyszóval nem Word-dal kell könyveket írni. Világos.
De elolvastad az ezelötti oldalon való kérdésemet a Corel-es összevisszaságról? Mindjárt megkeresem, hogy hányadik hozzászólás volt. -
Csipi
aktív tag
''Aztán meg csodálkozik (jó esetben)''
Min csodálkozik? Már megbocsáss de nem értem...vagy én vagyok a nehézfejü?
Nem azt jelenti, hogy ilyen agyontelített összevisszaságokat szerkesztek én is; minden grafikus arra inti az embereket, hogy nem arra való a sok effektus, hogy azt mind egyszerre használja az ember. És igazuk van.
''Van egy haverom, ő Word-ben (!) tördel könyveket. És korrekt a dolog. Soregyen, meg minden, ami kell. Ő érti a dolgát, tudja a Wordöt, de nem ajánlom senkinek, hogy így csinálja.''
Lehet, hogy el vagyok maradva, de a Word nem arra való, hogy ilyesmit is csináljon az ember vele? -
Csipi
aktív tag
Ahogyan a fentieket olvasom úgy látom a Corel 9-es nem éppen jól müködik. Épp ez nálam is a gond: egyszerü írás beállításkor (ide-oda rendezgetés, mozgatás)ragad le minden ok nélkül. Valaki aki nagyon sokat használja a Corel verzióit mondja már meg nekem is, hogy a 8, 9 vagy 11 megy jobban? Win XP-m van alapnak. A 9-el lassan mozog, a 11-el is. Maradjon a 8-as, vagy tegyek föl mellé még egy másik verziót a két fentebb említett közül?
-
Csipi
aktív tag
Sürgös kérdés! Ha van Corel 9-em a gépen, fel tudom tenni a 11-t is anélkül, hogy a 2 összeveszne? Vagyis a gép megbolondulna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- bambano: Bambanő háza tája
- Horgász topik
- iPhone topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Le Mans Ultimate
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest