Új hozzászólás Aktív témák
-
bebean
aktív tag
Üdv! en 233MMX-en 128 mb rammal zuztam a corel 8-at, meg a quark 4et. nem volt gond a geppel (lassusagot leszamitva), inkabb az oprendszer miatt voltak problemaim (w98). aztan valtottam 400cel.-ra 256mb rammal, amivel minden nagyon jol ment, meg ugy tünt a 98 is jobban birja. amiota ''jobb'' (honnan nezzük...) gepem van nem csinalok grafikus melokat
...
-
Dexter68
addikt
Én csak akkor fejlesztem a gépet, ha az ''kitermeli'' az árát. Az előző gép egy 200mhz-s pentiumka volt 64 mega rammal... A vége felé megszánt egy haverom (rendszergazda a lelkem) és a kezembe nyomott egy 256-os ram-modult. Akkorát lódult a gépem, mint az állat. Szóval segített a rambővítés.
-
Dexter68
addikt
-
Dexter68
addikt
-
Dexter68
addikt
A kilövés igazából az, amikor az ember egy adott ívre felpakolja a kiadvány oldalait. Akkor ugye a 4-es oldal mellett nem az 5-ös van... Ha szétszedsz egy újságot, akkor látod Te is.
De én kilövésnek hívom azt a montírozást is, amikor van 32 féle névjegyünk és azt felpakoljuk vágójelekkel, meg ami kell. Ezt nem minden nyomdász szereti kilövésnek hívni, de akivel én dolgoztatok azzal ismerjük egymást 9 éve... Így aztán fél szavakból is
A csodálkozósra gondolsz? A gyári effektekkel az szokott lenni a fő baj, hogy nem működnek rendesen. Corelkében a vetett árnyék pl egy szürkeárnyalatos homály, ami szürkéből fehérbe megy át. Nem veszi figyelembe a háttér színét, így ha nem fehér a háttér az árnyék mögött, baromi randa hatást tud kelteni. Ezek kb. arra jók, hogy a marketingesek felírhassák a dobozra és eggyel növelhessék a verziószámot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest