Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Igen. A sárga szín ami van alapból. Ha betöltöm svg-ben, akkor megkapom a sárga külső vonalait, és a belső vonalait. Nekem az kéne, hogy miképp tudnám megoldani, hogy az általam kézzel belerajzolt kék vonalat kapjam véeredménynek. Ha ugyanezt a sárgát betöltöm jpg ben akkor eléggé ronda lesz a trace végeredménye. Van valami megoldás, hogy a kék vonalat kapjam meg? (Azért szükséges a kék vonal, mert a lézer egy vonalból húzza meg, nem satíroz, ami egyrészt időben gyorsabb, másrészt a lézercsövet is kíméli.)
-
emerzee
aktív tag
Sziasztok! Megakadtam egy problémánál és szeretnék segítséget kérni. Ezt az "icon"-t szeretném vonalrajzzá alakítani. Ha berakom a programban, akkor nem vonalként jelenik meg, hanem egy belső burkológörbékből és egy körvonalból áll. Nekem arra lenne szükségem, hogy a vonalak tényleg görbékből álljanak és lehessen lézergravírozni a hörcsögünk házikójára. Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elemlámpa, zseblámpa
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Flint 2 OFF topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A cél ez lett volna automatizálva. Ki tudom rajzolni, csak érdekel, hogy van e rá valami megoldás? A trace eléggé ronda eredményt produkált.