Új hozzászólás Aktív témák
-
kalman51
csendes tag
válasz
FazekasLaci #1133 üzenetére
Ha váltogatni akarsz a nyelvek között, akkor úgy kell csinálni, hogy a telepítés során az angol mellé kiválasztod például a német nyelvet is, és a magyar nyelvi könyvtár bemásolásakor a németet törlöd (és a magyart nevezed át DE-re - ha DE a német könyvtár neve).
Ha csak az angolt jelölöd ki telepítésnél, akkor később a Tools/Options-ban sem lehet váltogatni a nyelvek között.Amikor vettük, akkor még nem volt magyar verzió, csak angol. Az X3-ast nem akartuk frissíteni (stabilan működik és maradt változatlan formában a régi gépen), viszont vettünk egy új gépet, amire kellett egy új licenc és arra már az X4 került (hogy az X4-es formátumban kapott anyagokat is meg tudjuk nyitni).
-
kalman51
csendes tag
válasz
kalman51 #1130 üzenetére
Megoldottam az X4-es magyarosítását. Letöltöttem a magyar nyelvű próbaverziót és feltelepítettem egy másik gépre. A telepítés után a "Program Files/CorelDRAW Graphics Suite X4/Languages" könyvtárból kimásoltam a teljes MA mappát pendrive-ra.
A másik gépen a jogtiszta, angol nyelvű változat "Program Files/CorelDRAW Graphics Suite X4/Languages" könyvtárából kitöröltem az EN mappát. Majd a végén bemásoltam az MA mappát és átneveztem EN-re. Tökéletesen működik magyarul és jogtiszta maradt a Corel. -
kalman51
csendes tag
angol nyelvű, SP2-es X4-esem van, amit magyarosítani szeretnék. tud valaki megoldást? a telepítésnél nem volt lehetőség magyar nyelv választására.
előtte X3-ast használtam, ami eredetileg szintén angol nyelvű volt, de valahol el lehetett érni hozzá magyar nyelvi fájlokat (ha jól emlékszem, felül kellett írni az angol nyelvi könyvtárt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest