Hirdetés
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
robafett
csendes tag
-
FazekasLaci
aktív tag
válasz
kalman51
üzenetére
Igen, ez technológiailag jó megoldás, sőt, ha ügyesen csináltad, akkor a nyelvet is tudod váltogatni bekapcsolás után, mivel a többnyelvű használatot a Corel támogatja. A Tools/Options-ban tudod beállítani.
A jogtisztaság már más kérdés lenne, mivel az EULA szerint részeiben sem szabad másolni a Corel-t

Bár nem értem, hogy akkor miért angolt vettetek? Olcsóbb volt? Ugyanis az angol drágább, mint a magyar.... Egy régebbiről a frissítés kb. 50e körül már megvan...
-
kalman51
csendes tag
válasz
kalman51
üzenetére
Megoldottam az X4-es magyarosítását. Letöltöttem a magyar nyelvű próbaverziót és feltelepítettem egy másik gépre. A telepítés után a "Program Files/CorelDRAW Graphics Suite X4/Languages" könyvtárból kimásoltam a teljes MA mappát pendrive-ra.
A másik gépen a jogtiszta, angol nyelvű változat "Program Files/CorelDRAW Graphics Suite X4/Languages" könyvtárából kitöröltem az EN mappát. Majd a végén bemásoltam az MA mappát és átneveztem EN-re. Tökéletesen működik magyarul és jogtiszta maradt a Corel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest