Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1029
csendes tag
Nah, ja! A4 méret esetén!
A szitu a következő volt:
Névjegy méret, amit A4 papírra szándékoztam kinyomni. Ugye, élből középre rakja be ... Fő a takaréskosság!
Gondoltam feljebb húzom (nyomtatási képben) és érdekes módon a névjegy méreten kívüli dolgok egyszer csak képzeletbeli dolgokká váltak. Utána visszaléptem és a cuccot félig lehúztam a névjegy méretről, utána megint nyomtatási kép és a látvány ... Ahol a vágásnak kellene lenni, ott le is vágta a kieső részeket. Na, erre varjunk gombot! 
Mielőtt ezt megírtam kipróbáltam mégegyszer (nehogy teljesen hülyévé váljak) és most meg nyomtatási képben jó volt. X akta?!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Intel Core Ultra 5 225F Box! 3 èv nèvreszóló számlával!
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Gondoltam feljebb húzom (nyomtatási képben) és érdekes módon a névjegy méreten kívüli dolgok egyszer csak képzeletbeli dolgokká váltak. Utána visszaléptem és a cuccot félig lehúztam a névjegy méretről, utána megint nyomtatási kép és a látvány ... Ahol a vágásnak kellene lenni, ott le is vágta a kieső részeket. Na, erre varjunk gombot!