- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
Új hozzászólás Aktív témák
-
george 001
csendes tag
Van benne, de ugye karaktert kér. Sem az entert, sem az általam elképzelt vonalat nem tudom neki megadni. Megpróbáltam, hogy az enter után beütök 3 x-et, aztán újra enter, és az x-eket cserélem ki valamire. Ez mondjuk működik, de a sok enter miatt túl nagy a távolság az elválasztott szövegek között.De a legfőbb gond, hogy az elválasztó vonalat nem tudom karakterrel kifejezni (meg nagyon mással sem). Korábba elválasztójelnek írtam, remélem, az nem vitt félre, egy olyan vonalra lenne szükségem, ami magától felvenné a hasáb mindenkori szélességét, végig.
Én ott keresgéltem sokat, hogy Format text, Bullet, na ide kellene valahogy bejátszani egy olyan karaktert, ami ezt tudja. Megpróbálok egy képet is mellékelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Path of Exile 2 early access kulcs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest