Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
Hát igen, az ilyen rosszhírét keltheti az embernek.
De végülis majdnem mindenkit rá lehet beszélni a jobbra, ha ügyes vagy. Csak el kell vele hitetned, hogy te vagy az aki jobban ért hozzá, és hagyja rád inkább a szakmai részét.
De tényleg vannak nagyon ragaszkodók is, akik nem engednek az elképzelésükből. Volt már hogy hozott ide valaki 10 féle névjegykártyát, már meg volt szerkesztve, ''szerinte'', az ember azt hitte magáról hogy kiadványszerkesztő és még milyen ügyes is, és itt dícsérte a névjegykártyáit, hogy azok milyen szépek. Háááááát mondtam neki, hogy szerintem egy ''kicsit'' gagyik, tudnék belőlük jobbat csinálni. Ő meg majdnem megsértődött, úgyhogy inkább ráhagytam, hogy akkor legyen ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest