Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
Hát igen, az ilyen rosszhírét keltheti az embernek.
De végülis majdnem mindenkit rá lehet beszélni a jobbra, ha ügyes vagy. Csak el kell vele hitetned, hogy te vagy az aki jobban ért hozzá, és hagyja rád inkább a szakmai részét.
De tényleg vannak nagyon ragaszkodók is, akik nem engednek az elképzelésükből. Volt már hogy hozott ide valaki 10 féle névjegykártyát, már meg volt szerkesztve, ''szerinte'', az ember azt hitte magáról hogy kiadványszerkesztő és még milyen ügyes is, és itt dícsérte a névjegykártyáit, hogy azok milyen szépek. Háááááát mondtam neki, hogy szerintem egy ''kicsit'' gagyik, tudnék belőlük jobbat csinálni. Ő meg majdnem megsértődött, úgyhogy inkább ráhagytam, hogy akkor legyen ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest