- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Na, ismét csalódnom kellett Corelkében
Terveztem két táblát Illu.-ban, az alvállalkozó is azt mondta, hogy .ai fájlt adjak neki. Ehhez képest, amit kézhez kaptam, az katasztrofális. Kiderült, hogy Corelkéből nyomja. A gradientek tönkrementek. az egyik táblán teljesen szétdobálta a grafikai elemeket... Próbáltam én is kinyitni, hát katasztrófaGyakorlatilag semmilyen postscript formátumot nem tud korrekten megnyitni. Csináltam ai-t mindenféle verziószámmal, eps-t is, pdf-et is. Egyikkel sem boldogult... Hogy lehet, hogy egy saját magát dtp-programnak beállító monstrum nem boldogul a postscriptekkel? Mondjuk eddig sem volt híres a ps-kimenetéről, de most már a bemenetet is sikerült elb*szni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest