Új hozzászólás Aktív témák
-
qwpot
csendes tag
Sziasztok, még új vagyok, de remélem nem sokáig
Weblapot készítek, azaz flasht készítek Corel RAVE 3-ban. Elakadásom tárgya abban merül ki hogy:
Csinálok egy aktív gombot (rollover) és ha elforgatom mondjuk 45 fokkal akkor az aktív terület ugyan úgy marad egy négyzet csak nagyobban, ugye ami azt jelenti hogy ha közvetlen alá megyek az egérrel akkor már úgy veszi mintha fölötte lennék. Ha egymás mellé helyezek 3 gombot szorosan akkor már hatványozódik a dolog mert akkor egymásba lógnak a gombok aktív területei így ha az egyiket megnyomnám a másikat aktiválja...A kérdés csak annyi hogy tudom definiálni azt hogy a tényleges fizikai méreteiben merüljön ki az aktív terület. Nagyon fontos lenne mert bukik a projectem ha erre nem jövök rá...
Köszönöm imndenkinek
Sebastian
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gumi és felni topik
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest