Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwpot
csendes tag
Sziasztok, még új vagyok, de remélem nem sokáig
Weblapot készítek, azaz flasht készítek Corel RAVE 3-ban. Elakadásom tárgya abban merül ki hogy:
Csinálok egy aktív gombot (rollover) és ha elforgatom mondjuk 45 fokkal akkor az aktív terület ugyan úgy marad egy négyzet csak nagyobban, ugye ami azt jelenti hogy ha közvetlen alá megyek az egérrel akkor már úgy veszi mintha fölötte lennék. Ha egymás mellé helyezek 3 gombot szorosan akkor már hatványozódik a dolog mert akkor egymásba lógnak a gombok aktív területei így ha az egyiket megnyomnám a másikat aktiválja...A kérdés csak annyi hogy tudom definiálni azt hogy a tényleges fizikai méreteiben merüljön ki az aktív terület. Nagyon fontos lenne mert bukik a projectem ha erre nem jövök rá...
Köszönöm imndenkinek
Sebastian
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Socket AM4
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest