- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssolitude
őstag
válasz
Dexter68
üzenetére
Köszi.
Következő:
Vagyon elkészítve egy szöveges grafika, x betűtípus, mondjuk zöld kitöltéssel.Nincs háttér, nincs háttérszín.Ha jól emlékszem, valami EPS vagy ilyesmi formátumban át tudtam emelni Photoshopba, így a háttér átlátszó maradt, és rétegként egy másik képen csak a zöld betűk látszanak.
Kérdés: mi az a formátum, amiben el tudom menteni képként (próbálkoztam jpg,png,bmp,tga, stb.) és a háttér átlátszó lesz.Illetve hogy lehetne a CD-ban úgy menteni grafikát vagy grafikus szöveget, hogy képként megnyitva ne legyen háttér.(Ha exportáláskor beállítom, hogy ''Csak a kijelöltet'', akkor is van háttér.
Talán nem volt nagyon zagyva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő