Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz
BonFire #3397 üzenetére
Hogy lehet a vonalvastagsátot megváltoztatni?
F12 vagy a képen az ikonPróbáltam az új dokumentum létrehozásánál kiválasztani RGB/CMYK színmódot.
A teljes verzió, új dokisnál alapból úgy indul hogy feldob egy ablakot, lapméret és színmód beállítás.Próbáltam gombbal és vonszolással alakzatot többszörözni.
Ctrl+D létrehoz egy másolatot, vagy amit írtam korábban, elhúzod egérrel és közben nyomsz egy jobb klikket.Próbáltam reflexből eszközök között váltogatni, ahogy Illustratorban megszoktam.
Sok eszköznek van hotkey-e, szerencsétlen módon F billentyűsek.
Át lehet konfigolni minden. Ctrl+J > Customization > CommandsHogy lehet az UI-t rábírni, hogy ne fehér alapon fehér legyen, hanem változtatható háttér- és ikonszínnel?
Ez windows 10 óta ilyen, az X5-nél is.Már csak az a kérdés maradt, miért kérik a cégek a Coreles tapasztalatot, ahol nem opció az Illustrator?
Mert lényegesen olcsóbb volt mint az Adobe termékek. Amikor még a dobozos verzióknál tartottak, azt hiszem már átálltak ők is a "bérléses" fizetésre.
Lehet vele hatékonyan dolgozni, csak sok éves Illu használat után iszonyat szívás átállni.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Spórolós topik
- Metal topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest