Új hozzászólás Aktív témák
-
Adrienne69
csendes tag
Szia Met!
Megpróbálom leírni. Homokfújáshoz matricákat szoktam kivágatni plotterrel, amin vagy egy kép vagy szöveg van. Egy képet sem egyszerű hibátlanul felragasztani pl. egy borospohárra, de egy szöveget szinte lehetetlen szépen. Egy egyenes falú pohárral persze nincs gond, de egy borospohárra vagy söröskehelyre lehetetlen. Például ha valaki a pohár szájához kér szöveget körben, az csak akkor megy fel, ha több helyen bevagdosom a matricát alul, de akkor elcsúszik betű. Vagy egy kerek formát (pl. labdát) , hogy ragasztasz fel, hogy ne ovális legyen a végeredmény?
Tehát az lenne a kérdésem, hogy ha van egy adott poharam, akkor a szöveget vagy a képet, hogy kell megszerkeszteni a Corelben, anélkül, hogy össze-vissza kelljen vagdosnom a matricát? Gondolom le kell mérni a pohár kerületét alul- felül stb., de hogy lesz ebből olyan matricám, ami pontosan ráfekszik a pohárra? Remélem most érthetőbb voltam. Tudom, hogy van ilyen effektus a corelben, de nem tudom, hogy kell használni. Tudnál segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest