- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adrienne69
csendes tag
Valóban ez a pohár nem lett a legjobb, ezért is kérdeztem van e erre valami megoldás. Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget!!!!!! Ilyen formában nem lehet regényt felrakni pohárra, hogy ki is nézzen valahogy. Köszi mindenkinek!
-
Adrienne69
csendes tag
válasz
Adrienne69 #1936 üzenetére
-
Adrienne69
csendes tag
válasz
Adrienne69 #1936 üzenetére
-
Adrienne69
csendes tag
Sziasztok!
Küldök két képet. Ezeket fizikai képtelenség egy kocka alakú matricával felrgasztani, mivel a pohár alul vékonyabb, felül szélesebb. Tehát jelenleg csak feldarabolva tudom feltenni a szöveget vagy a képet, hogy ne görbüljenek el felfelé v. lefelé. Tehát van e a corelben olyan megoldás, ha mondjuk lemérem a pohár kerületét alul-felül vagy ilyesmi, akkor kapjak egy olyan alakú matricát, amit ha egyben felragasztok, akkor a szöveg nem fog ide-oda görbülni?
-
Adrienne69
csendes tag
-
Adrienne69
csendes tag
Szia Met!
Megpróbálom leírni. Homokfújáshoz matricákat szoktam kivágatni plotterrel, amin vagy egy kép vagy szöveg van. Egy képet sem egyszerű hibátlanul felragasztani pl. egy borospohárra, de egy szöveget szinte lehetetlen szépen. Egy egyenes falú pohárral persze nincs gond, de egy borospohárra vagy söröskehelyre lehetetlen. Például ha valaki a pohár szájához kér szöveget körben, az csak akkor megy fel, ha több helyen bevagdosom a matricát alul, de akkor elcsúszik betű. Vagy egy kerek formát (pl. labdát) , hogy ragasztasz fel, hogy ne ovális legyen a végeredmény?
Tehát az lenne a kérdésem, hogy ha van egy adott poharam, akkor a szöveget vagy a képet, hogy kell megszerkeszteni a Corelben, anélkül, hogy össze-vissza kelljen vagdosnom a matricát? Gondolom le kell mérni a pohár kerületét alul- felül stb., de hogy lesz ebből olyan matricám, ami pontosan ráfekszik a pohárra? Remélem most érthetőbb voltam. Tudom, hogy van ilyen effektus a corelben, de nem tudom, hogy kell használni. Tudnál segíteni? -
Adrienne69
csendes tag
Sziasztok!
Hogy lehet Coreldraw x6-ban úgy szöveget írni, amit ha kivágatok plotterrel, felveszi a pohár formáját?
Tehát, egy egyenesen megírt szövegű matricát nem tudok felragasztani úgy hogy a betűk ne csússzanak el.
Segítség!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Bluetooth hangszórók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest