Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Hahajj! A nyomda ördöge.
Hosszú évek tapasztalata: magyarországi nyomda két nem egymást követő műszakban nem tudja ugyanazt a színt produkálni... Persze ott, ahol olyan négywerkessel dolgoznak, ahol elektronikusan eltárolják az adott munka beállításait, kisebb a tévedés lehetősége. De valahogy kevesebbet keresek rajta.
Nagyon rajta kell lenni, meg kell találni azt a SZAKEMBERT, aki ezt az igényt a legjobban meg tudja közelíteni. Én szoktam nyomatni olyan nyomdával is color melót ahol 1 werkes romayor van. Persze ismerem a gépmestert 8 éve 
És mindig van színminta, vagy előző nyomat, amihez állítja a terhelést vagy proof.
Örülök, hogy nem egyedül osztom az észt, mert öreg vagyok már és bár szívesen segítek, lehet, hogy be vagyok már gyöpösödve
. Túl rég nyomom egyedül a rokkendrollt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Debian GNU/Linux
- LG LCD és LED TV-k
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hosszú évek tapasztalata: magyarországi nyomda két nem egymást követő műszakban nem tudja ugyanazt a színt produkálni... Persze ott, ahol olyan négywerkessel dolgoznak, ahol elektronikusan eltárolják az adott munka beállításait, kisebb a tévedés lehetősége. De valahogy kevesebbet keresek rajta.
Nagyon rajta kell lenni, meg kell találni azt a SZAKEMBERT, aki ezt az igényt a legjobban meg tudja közelíteni. Én szoktam nyomatni olyan nyomdával is color melót ahol 1 werkes romayor van. Persze ismerem a gépmestert 8 éve 
. Túl rég nyomom egyedül a rokkendrollt.