Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FazekasLaci

    aktív tag

    válasz BaziJoe00 #1279 üzenetére

    A lefagyás a magyarítás következménye, mivel a magyarítás DLL-eket kezel. Nem biztos, hogy egyezik a verziószáma a szoftvernek és a magyarosításra használt változatnak. A CorelDRAW 12-ből kétféle csomag volt: egy olyan, ami angol dobozos magyar nyelvi kezelőfelület CD-vel (abból is kettő, de a legutolsó SP1-es volt), valamint egy olyan, ami már eleve magyar dobozos volt, alapból magyarul töltődött be mindene, mert a Corel így dobozolta. Ez az utóbbi kb. 34e +ÁFÁ-ért volt forgalomban egészen áprilisig. A Photo-Paint és a CorelDRAW 12 is tökéletesen megy Windows 7 64 bit alatt, én rendszeresen használtam/használom azon, bár X5-ösöm is van. A telepítése persze trükkös, mert alapértelmezésben nem minden gépre megy fel rendesen, de ha be vannak állítva a Windows jogosultságok (UAC, stb.), akkor nagy gáz egyáltalán nincs a termékkel.

    De az tény, hogy a 13 tényleg jobb.

    Fentebb láttam egy képet, hogy nem azt exportálja, ami kellene? Valószínűleg az exportálásnál a fájl megnevezésénél nem volt használva az a gomb, ami a bővített opcióknál bejelölhető: csak a kijelölt részt exportálja. Ha ez be van állítva, az összes CorelDRAW jól exportál, naponta használom.

    Persze trialból tört változatoknál érdekességek előfordulhatnak, a teljes dobozos példányoknál ez abszolút nincs, ugyanúgy, ahogy az oldalt is tökéletesen be lehet állítani méretezésre, hiszen ez akkora bug lenne, ha csak 30000 pixeles oldalt kezelne, hogy a termék eladhatatlan lenne a teljes piacon. Ha pontos hibaleírást küld nekem bárki a fazekas@grasshopper.hu címre (ezt a fórumot ritkábban látogatom csak időhiány miatt), akkor szívesen megnézem a problémát, és valószínűleg megoldást is találunk rá (legrosszabb esetben megkerüljük a problémát egy másik munkafázissal) ha nem trialból generált szoftverről van szó. Az esetek 95%-ában van megoldás a probémákra, a fennmaradóaknál meg lehet, hogy programjavításra kell várni, dehát ugyebár az minden gyártónál rendszeres (az Adobe-nál is).

    Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

Új hozzászólás Aktív témák