- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
Aktív témák
-
Larry303
addikt
Tapasztalatodból ki is derül, hogy 425 n járatod....az, hogy miért nem tudok a saját tapasztalataimra támaszkodni az pusztán annak köszönhető, hogy bizonyos alkaltrészeim nem teszik lehetővé még egy teszt erejéig sem.....tudtommal nem is tőled kérdeztem, csak te a nagy tudásoddal belepofáztál ezél próbálkoztam a lineáris gondolkodásod kissé meggörbíteni....amúgy meg, nehogy azthidd, hogy a memsávszélesség az csak a benchmarkokon látszik ezért érdeklődtem volna valós alkalmazások terén elért tapasztalatokról.....
-
laragirl83
őstag
igen, de P5B szériánál van egy úgy nevezett speedstrap dolog, aminek következtében 400-as FSb felett, már +1MHz-el is visszaesik RAM performance! egészen olyan460-470MHz FSB-ig, itt kezdi el utolérni azt a szintet aminél 400-nál tartott!
más lapoknál is van ez strap dolog, állítólag giga lapoknál is van vmi, csak épp 380MHz körül, de ez nem biztos, Pietrosz írt erről vmit, hogy olvasta vhol... mind1 lényeg, ez akkor játszik ha p5b lapod van, de mint írtam korábban is, gyakorlatilag everest mem olvasáson kívűl mindenben gyorsabb gép magasabb MHz-en!
Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest