- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
darál0w #9457 üzenetére
A teljességhez hozzátartozik, hogy az Abit I965-ös chippel volt felszerelve, ami azért nem a "világ közepe", hiába a Silent OTES és hasonló okosságok, ott én sem igen tudtam 60 alá vinni, még ezzel a hűtővel sem (el is kedvetlenedtem), igaz, akkor még nem is nagyon pasztázgattam.
Mondjuk, azzal, aki ennek az Asus hűtőnek a felcsatolós megoldását, fémzárját kitalálta (hogy alulról kell "beügyeskedni"), megetetném ezt a fémszerkezetet, kíváncsian várva, hogy ő mit kezd veleEgyszerűen, borzalmas, de bele lehet jönni.
(A lecsavarozója tetszik, főleg, mert univerzális, de ez a csatolósdi...)
darál - A te hűtődet nem ismerem..., de utólag látom, jobb, hogy nem Alpine 7-est v. Freezert vettem, először azt próbálták rámsózni.
Aztán felvilágosítottak, hogy hőcsöveset...
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest