- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Raspberry Pi
- Milyen széket vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
Ujabb haz csere utan vegul xb evo-t vettem, ez volt az egyeduli aminel nem kellett kompromisszumot kotni, fogadott atx lapot, 4hdd-t, rendes dvga-t, es 160mm cpu hutot is gond nelkul bele rakhatok, es persze mindez befer a 45cm-es hifi szekrenybe!
A hutese nagyon szimpatikus, hatra 8-12-es swif2 kerult, elolre ty140-et terveztem viszont olyan gondom adodott hogy a 14 venti 12-es furatokkal nem fer el sajnos...igy 2db 12-es noctua maradt, ventik 500-600rmp mellett is szepen dolgoznak, huvos a haz, nem hittem volna hogy ilyen jol szellozik, az also regiotol tartottam a zsufoltsag miatt a hdd-k nehogy melegedjenek, de 30fok alatt megy az osszes! Osszesegeben jo vetel volt, egyszeru letisztult forma, jol szerelheto kis kucko! 
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Bluetooth hangszórók
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A hutese nagyon szimpatikus, hatra 8-12-es swif2 kerult, elolre ty140-et terveztem viszont olyan gondom adodott hogy a 14 venti 12-es furatokkal nem fer el sajnos...igy 2db 12-es noctua maradt, ventik 500-600rmp mellett is szepen dolgoznak, huvos a haz, nem hittem volna hogy ilyen jol szellozik, az also regiotol tartottam a zsufoltsag miatt a hdd-k nehogy melegedjenek, de 30fok alatt megy az osszes! Osszesegeben jo vetel volt, egyszeru letisztult forma, jol szerelheto kis kucko!