- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
Ujabb haz csere utan vegul xb evo-t vettem, ez volt az egyeduli aminel nem kellett kompromisszumot kotni, fogadott atx lapot, 4hdd-t, rendes dvga-t, es 160mm cpu hutot is gond nelkul bele rakhatok, es persze mindez befer a 45cm-es hifi szekrenybe!
A hutese nagyon szimpatikus, hatra 8-12-es swif2 kerult, elolre ty140-et terveztem viszont olyan gondom adodott hogy a 14 venti 12-es furatokkal nem fer el sajnos...igy 2db 12-es noctua maradt, ventik 500-600rmp mellett is szepen dolgoznak, huvos a haz, nem hittem volna hogy ilyen jol szellozik, az also regiotol tartottam a zsufoltsag miatt a hdd-k nehogy melegedjenek, de 30fok alatt megy az osszes! Osszesegeben jo vetel volt, egyszeru letisztult forma, jol szerelheto kis kucko! 
Új hozzászólás Aktív témák

- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A hutese nagyon szimpatikus, hatra 8-12-es swif2 kerult, elolre ty140-et terveztem viszont olyan gondom adodott hogy a 14 venti 12-es furatokkal nem fer el sajnos...igy 2db 12-es noctua maradt, ventik 500-600rmp mellett is szepen dolgoznak, huvos a haz, nem hittem volna hogy ilyen jol szellozik, az also regiotol tartottam a zsufoltsag miatt a hdd-k nehogy melegedjenek, de 30fok alatt megy az osszes! Osszesegeben jo vetel volt, egyszeru letisztult forma, jol szerelheto kis kucko!