Új hozzászólás Aktív témák
-
Grobyc
csendes tag
Hali!
TX 2-vel kapcsolatos tapasztalatok, van egy msi k9n lapom tx 2-vel hűtve minden kifogástalanul működik alapban netezés film stb 1000 fordulat 40 fok, ezért is mertem másik két géphez is ezt venni mert jó hűtő!
De van egy abit kn9 ultra alaplap amire rákötve 2000-en pörög alapból és szabályozni nem szabályoz semmit néztem a biost, procit 25 fokra hűti tökmind1 mennyi van a lakásban, vhogy lentebb kéne nyomni mert ilyen hideg nem kell viszont legyen halkabb!
A nagyobb gond a gigabyte-os alaplapnál van, mindent jól felrakok stabilan áll a venti, itt is alapból 2000-en pörög, de 70 fokról indulunk, majd windowba megterhelve ki is kapcsolja a gépet, leszedtem a ventit, lám a proci jobb felső sarkába van egy kis körömnyi paszta elkenve, hűtő alját nézem a gyári paszta sértetlen, még a kis kockák is látszanak a pasztán, mi lehet a gond? Ma visszaviszem a boltba mert vmi nem jó vele sztem, volt már vkinek ilyen problémája? A ventiszabályozást majd kipróbálom mert itt olvastam hogy voltage-val lehet állítani, na itt van is olyan a biosban, eddig auto-n volt, de az abit-os gépen semmi sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest