- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Chromecast topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
válasz
varga911 #327 üzenetére
Tévedés, pontosan a Mhz-ek száma számit a melegedéseknél.Szerintem simán lehet hogy a +406 Mhz dob rajta 15 fokot.Vedd le alapra, és úgy nézd meg.
Tegnap próbaképpen elinditottam az orthost 20 perc alatt, teljes fordulaton, és max házhütés mellett 40 fokigengedte fel a procit.Hát ez kérem picsafüst
-
mycso
veterán
válasz
varga911 #320 üzenetére
Szenzor hiba is lehet, de amit leírtál a hűtési rendszeredről, hááát... elég siralmas a kialakítása.
Ilyen 60 körül nekem is volt az E6300@2.8G terhelve: Ház elején 12-es venti 5 volton, hátulján egy 9-es 5 volton és az oldalán egy 8-as 5volton.
A cpu cooler 70%-on.
(bár nekem itt már nem alapfeszen ment a proci) -
Ace Ventura
addikt
válasz
varga911 #320 üzenetére
Nem az igazi a házad szellőzése, és a fa is elég rendesen szigetel.
Egy sima ATX házikóban, ahol kavar mondjuk 2 db 12 centis venti(1 fúj be elől,és 1 szív ki hátul)szerintem más lenne.Nem azt mondom, hogy 30 fok lenne, de szerintem ezt a 60 fokot max tuninggal is tartaná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged