Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz Necc #456 üzenetére

Azért valahol a középúton az igazság.

Kijelző nálam hibátlan, nekem tetszik a színvilága, másik oldalon (viszonteladónál) szétszedéses leírásnál a jobb minőségűek közt említi és elvileg pixelhibának sem soknak szabadna lennie - ha mégis van akkor még ott a csere lehetősége (pontos határértékeket nem tudom).

HDMI kimenet borzalmasan néz ki, korábban csináltam más egy hasonló képet, mert fényképezni nem tudom olyan minőségben, screenshoot pedig a saját kijelzőt mutatja. Ha olyan lenne, mint a saját kijelzőjén csak felnagyítva, akkor semmi panasz nem lenne [link] (Nekem ez nem fontos szempont, csak technikailag ez a véleményem). Ezen kívül amikor váltogattam a hdmi beállításait, akkor párszor leállt a készülék (töltőre volt dugva és kikapcsolt töltés módra).

Gps, bt net nekem nem szempont, az első ismert volt, a második most már ismert (ez annak lehet kellemetlen aki számított rá).

Töltés problémás, egy-két héten belül meglátjuk, hogy mennyire... ha valamit kitalálnak rá, akkor remek vétel... ha nem, hát akkor elgondolkodunk mi legyen.

Deep sleep témában nekem is úgy jelzi a cpu spy hogy van, ezt írtam is a forumon. Nem tudom, hogy a szoftver jelzi hibásan vagy valóban nem lehet, mert más rk3066-nál is olvastam róla hogy nem tud ilyet.. de a hivatalos fórumon úgy értelmeztem, hogy szoftveresen lehet meg tudják oldani ha nincs. Ha egyébként hozza a 3-5 órát, ahogy kb várt volt, akkor nem problémás. A deep sleep hiányakor nem 60-ra megy le, hanem 252MHz a legkisebb.

A billentyűzet (esetleg más sub eszköz vagy maga az otg kábel) jelenlétekori folyamatos felébredés is probléma lehet, ezt is jelezték többen, nálam is előjött billentyűzetes toknál.

Ezen kívül lehet még gyári hibás példány, gondolom jópárat eladtak most, statisztikailag pár tucat hibás benne lehet (fagyás, túlmelegedés, kijelző probléma....). Erre való a gari, aminek az intézése viszonteladó / gyártó függő lehet (illene pár darabot tartani garis ügy intézésre, hogy ne kelljen heteket várnia a vásárlónak).

Nekem az összkép pozitív. A problémákkal kapcsolatban még türelmes vagyok, mert magam is dolgoztam már olyan feladaton, ahol nem egy-két perc a hibák felderítése és javítása. Hétfőn és kedden volt rövid helyzetjelentés a fejlesztők részéről, bízom a megoldásban. Amiről tudtam konstruktív hibajelentést, arról küldtem nekik mailben/fórumon :)

[ Módosította: wwhy ]

Új hozzászólás Aktív témák