Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AteszBTA
újonc
Nekem működik a töltés és adat egyszerre. Mivel suliban használom jegyzetelésre, vettem hozzá egy 10 collos TAB billentyűt, de nem bírta ki az akku, hogy órán jegyzeteltem, szünetben töltöttem. Az én megoldásom: vettem egy USB HUB-ot, meg 2 microUSB aljzat - USB dugó átalakítót, és összedugtam. Nem működött. Ezért vettem egy mindkét végén USB dugóban végződő kábelt, és amikor azzal csatlakoztattam a gyári töltőt a HUB-hoz, akkor már működött. A lényeg az, hogy a billentyűzetet és a töltőt csatlakoztassam a HUB-hoz, és csak utána dugjam be az OTG kábelt a TAB-ba (persze előtte még az OTG-t egy átalakítóval csatlakoztatni kell a HUB-hoz). Az akku ikonon ekkor sem villog a kis villám alak, de láthatóan a töltöttség nő és nem csökken. Ennek van hátránya is, amikor a TAB inaktívvá válik (elsötétül a kijelző), utána ha megint használni akarom, akkor a bekacs gombbal való aktiválás után az OTG kábelt ki kell húzni, majd 3-4 másodperc múlva visszadugni, és akkor újra felismeri a billentyűzetet és a pendrive-ot, amik a HUB-ba vannak bedugva. A töltés megy inaktív állapotban is. A klvihoz letöltöttem az app-ról az External keyboard helper pro (sajnos fizetős) progit, amivel a klavi magyar ékezetes betűket ír, a kiosztás a megszokott magyar bill. a 0123...9 után jön ö ü ó, p után ő ú stb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest