Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redlight2
tag
válasz
szili.tamas1
üzenetére
Köszönöm Szépen!

-
Redlight2
tag
valaki egy antutu bechmarkot lefuttatna a rokee-n, hogy mennyi pontot szed össze?

-
Redlight2
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen kis rokee-t venni az öcsémnek szülinapjára. Egyenlőre nem szánnék rá többet 20-30ezernél ezért szemezek a concorde modelljével. Elsősorban játszana és internetezne rajta és az itt leírtak alapján meglepően jól futtatja játékokat. Viszont feltűnt a WayteQ xTAB s7 és emiatt nem tudom eldönteni, hogy melyiket is vegyem meg. Melyik alkalmasabb játékokra? Ugye az xtab 4 magos procival szerelt ,de nem biztos h erősebb is mint a rokee. Mi a véleményetek? Tudnátok segíteni?
-
buklee
csendes tag
Az amazonról csak az Angry Birds Go-t eddig. Injustice ott nincs fent. Ha minden egyéb játékra gondoltál, akkor már sokat kipróbáltam, Dungeon Keeper, Respawnables, Six-Guns amin meglepődtem hogy megy az pl az Asphalt 8 és kb az összes eddigi gameloft játék amit próbáltam. Meglepően jól teljesít minden játék alatt, itt van egy videó ahol a Modern Combat 4-el játszik rajta egy fickó ezt én még nem próbáltam
[link]
Viszont ha most tervezed a vásárlását akkor bemásolom ide egy másik témába írt hozzászólásomat a vásárlással kapcsolatos tapasztalataimmal(röviden: mindenképpen személyesen vedd meg hogy vissza tudd vinni ha hibás)
Múltkor kértem itt segítséget, hogy melyik tabletet válasszam a DPS Dual 7 és a Concorde Rokee C közül. Végül megvettem a Rokee-t KÁVÉ színben. Lehet csak én voltam ezzel szerencsétlen, de néha beugrott egy-egy ponton valami érintési zavar nála. Mikor bekapcsoltam a mutató helyének megjelenítését alkalomadtán úgy döntött, hogy a jobb felső sarokban folyton érintést érzékel, eleinte nem volt zavaró aztán már alig tudtam használni. Sebaj, nemhogy a három nap nem telt le még éppencsak másnap van beviszem az üzletbe kicserélik egy ugyan olyan KÁVÉ színűre, de ezt még ott a boltban kipróbáltam, ennél is hasonló probléma lépett fel, dönthettem, hogy megint cserélek, vagy levásárolom, nagy volt a dilemmám, mert DPS Dualra még rá kelett volna fizetnem 2000 Ft-ot, ami a háromnegyed akkora felbontásért nem tűnt éppen ideálisnak, ezért megint lecseréltem, de elfogyott a kávé színű ezért most SZÜRKÉT adtak, aminek ugyan úgy hullámzott a kijelzője, ha kicsit erősebben fogtam(széria hiba ennek tudatában voltam, használhatóságot nem befolyásolja), de ez végre jó volt. Szóval csakis azért írtam ezt a kis szöveget, hogy aki ilyen készüléket tervez venni annak erősen javaslom a szürkét, de lehet csak én fogtam ki a bolt utolsó két darab kávé színű használhatatlan masináját és lehet hogy a színnek ehhez semmi köze
De még most is azt mondom, hogy a nagyobb felbontás miatt a sok csere ellenére is megérte a DPS-sel szemben. Viszont neten rendelésnél érdemes vele vigyázni, ott bajosabb a csere. -
kayman
senior tag
En is most vettem egyet es a legfajdalmasabb az volt hogy a hdmin jatszva a tvn a youtube minosege nem allithato ugy mint a pcn. Minden jo pixeles. Pedig ez a media lejatszas fontos vonal lesz, mert szeretnek ezen keresztul online filmeket is nezni a tvn.
Valaki tud esetleg jo videolejatszot, aminel a keparanyokon kivul esetleg lehet nagyitani is?
-
buklee
csendes tag
Most vettem egy ilyen tabletet és meglepődve láttam, hogy az Angry Birds Go nem támogatja. Keresgéltem a neten és találtam egy megoldást, leírom, hátha más is nagy Angry Birds fan mint én
. Az amazon appstore-ját kell letölteni és onnan fel lehet telepíteni és nagyon simán fut, bár a döntögetős irányítás nem működik csak a nyomógombos, de ugyan olyan élvezetes
Ezt kell a tablet böngészőjében betallózni, download feltelepít és utána böngészhetjük is az amazon app store-t. Megpróbálom még az Injustice gods among us-t is később hátha az is menne, mert playstore-ban az is le van tiltva, ha valakit érdekel az eremény majd írok. -
cigam
titán
Köszi az infót! Első tabletnek, ismerkedni az androiddal megfelelő lehet? Ha nem jön be, nem akarok nagyot bukni.(21-22k az ára mostanság)
CC fórumát is átnyálaztam, ott elég logikus magyarázat volt a "pontos idő" problémára. Más gikszer van vele?
-
cigam
titán
A "cofee" végződés mit takar? Miben más az "alap" géphez képest?
-
Levmen
tag
Hát nem, én is meglepődtem. Viszont sok a hibája. Elfelejti az órát ami engem nagyon idegesít. Középen ha fogom kicsit erősebben akkor elszíneződik a kép. Néha akad ha több mindent csinálok rajta pedig 1gb ram. Néha lassulkodik. Összességében nem rossz. Árához képest jó. Én inkább csak játékra használom meg netezésre.
-
motoflug
őstag
Üdv!
Valaki próbálta esetleg a dead trigger 2-t rajta? Meglepett a tech2-n a teszt erről a cuccról.
-
Cowboy931021
csendes tag
Sziasztok
én egy hete vettem meg nagyon elégedett vagyok vele itt ott néha belassul de az engribirds gó enyhe akadással megy real racing 3 is még játszható az óra nekem is elállítódott maíg a clock sync et fel nem raktam Antutun nállam 6200 at kapott a wifije erős aksija nagyon jól bírja csak ajánlani tudom ... ami maximum rontja kicsit az összképet hogy a hátulja gyorsan komik és igen nekem is elszíneződik a kijelző ha alul középtájon fogom.
-
Levmen
tag
Sziasztok!
Rátettem ezt a módosított romot(Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS) a tabletemre, de ugyan úgy elállítódik az óra(ritkábban de elállítódik).
Valami ötlet? Valamint újraindításnál a főképernyőn lévő dolgaim fele eltűnik és mindig vissza kell rakosgatnom őket. Erre is valami megoldás létezik?
Köszönöm előre is a válaszokat!

-
Petya25
őstag
Arról eddig nem volt szó, hogy egy külső eszközt dugsz rá, pl egy mobil sticket/vinyót és abból az irányból kapjon még áramot is. MIntha egy külső vinyó látná el táppal a tabot, ez nem életszerű.
Ez működik egyáltalán más eszköznél?Ha a tab USB eszközként látható egy PC-n, akkor a töltés a tab irányába működik, ennyi.
-
Petya25
őstag
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
Nekem simán megy egyszerre az élő USB és közben a töltés.
-
koppim
csendes tag
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
Megtudná mondani valaki hogy van e védőfólia a tabon? Ha nincs tennék rá.
Valamit mintha látnék mert felvan hólyagosodva a szélén, de ez le is vehető? -
Barell
őstag
Sziasztok! Rootolni lehet a Rokee-t?
-
torpi15
újonc
Sziasztok.
Ma vettem ez a gépet. Sok jot hallottam rola. Viszont segitséget szeretnék kérni. Nem csatlakozik a WI-FI hez. Vagy letiltja, de van olyan hogy gyenge jelre hivatkozik amugy meg kiválot ir ki. Egy a lényeg nem csatlakozik. Viszont az internettel semmi gond, mert a számitogép, és a telefon is szuperül müködik rola.
Ha valaki tud segitsen. Köszi elöre is
-
koppim
csendes tag
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
HDMI porton nem próbáltad a töltést? A sógorom modecom tabletje töltődik a mobil telefon töltőjével.
-
Zsoltwader45
aktív tag
Én is végig néztem mindent de sajnos semmilyen megoldást sem találtam arra, hogy külső memóriára dolgozzon. másik rossz hír, hogy órákon keresztül próbálkoztunk azzal, hogy egyszerre legyen usb és töltés. sajnos vagy tölt vagy kezeli az usb-t. Próbálkoztunk vezeték forrrasztással, elosztóval, USB HUB-al de semmi + eredmény. Viszont vettem egy IDE-Sata to USB adaptert, kipróbáltam vele és egy 40gb-os winyot simán felismert, a rajta lévő filmeket zenéket zökkenőmentesen lejátszotta. Hát hirtelen ennyi.
-
koppim
csendes tag
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
A mostwanted nálam is jó, nincs grafikai hiba.
Sikerült már valakinek megoldani, hogy a letöltések a külső sd kártyára menjenek? Van egy beex tabom is, azzal gond nélkül lehet a külső kártyára menteni, pedig még rootolva sincsen. Ez a tab meg root-olt és mégse sikerül. -
Levmen
tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen Rokee-m és szeretném megkérdezni tőletek, hogy nektek is kicsit elszíneződik a kijelző ha hátul fogjátok és középen ha csak kicsit megnyomjátok?
Valamint nekem nagyon gyengén veszi a wifit és kb 5 percenként le is kapcsolódik. Ez idegesítő pl ha online játszom valahol. Az óra is állandóan elállítódik. Ezekkel a hibákkal ha vissza viszem a boltba, akkor fognak vele valamit is csinálni?
Köszönöm előre is!

-
Smile8822
senior tag
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
Csatlakozom

-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv. 4 hónapja használom, de még nem volt vele gond, hogy ujraindulna. most wanted futott rajta, nfs shift fut rajta. rally-k is szépen mennek. zuma, luxor, és hasonló játékok akadás mentesen. wifin a play gyors, bármit leszed. ha asztali gépről vagyok a play-n és onna telepitek zökkenőmentesen teszi a dolgát. ennyit tudnék róla modani. a könyvek nagyon jól olvashatóak.
-
koppim
csendes tag
válasz
fórum tag xy
üzenetére
Ha a töltő rá van dugva a gépre és úgy használod, akkor tovább bírja, lassabban merül. Csak akkor tölt ha készenlétbe kapcsolod, vagy lekapcsolod.
-
koppim
csendes tag
Nálatok nem csinál olyat, hogy kiírja a google play váratlanul leállt.
Ilyenkor csak gyári visszaállítással tudom életre kelteni.Nekem néhány játéknál eltűnik a textúra, fekete lesz a talaj, vagy egyszínű. 3d -s játékoknál (rpg online, ski racing stb.) jelentkezik a hiba. Olyan mint mikor a számítógépen nem megfelelő driver van fent.
Nálatok nincs ilyen gond?
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
fórum tag xy
üzenetére
A play-ról le lehet tölteni clock sync. én is rátelepitettem azóta wifin frissíti és semmi gond vele.
-
Smile8822
senior tag
válasz
fórum tag xy
üzenetére
Igen másik "szoftver"
kellene rá 
Én még nem tettem rá engem nem igen zavar egyébként egy igazi úti társ
Ez segíthet
-
Smile8822
senior tag
válasz
fórum tag xy
üzenetére
Üdv.
Igen el állitódik egy másik rom kellene rá.
Az akku is kb 4/5 órát bír használattól függően. -
fórum tag xy
csendes tag
Sziasztok!

Mi karácsonyra vettünk egy ilyen tablet-ot anyumnak,mivel árban még ennyit tudtunk kiadni egy gépért és erre esett a választás.
Első kérdésem az lenne másnál is csinálja esetleg azt a gép hogy kikapcsolás után az óra konkrétan megáll és nem frissül..ergó azt az időt mutatja amikor ki lett kapcsolva,ezt mindig utána kell állítani..meg a dátumot is..
Annyira nem merültem bele de elég fapad a gép..és mutter szerint,meg az akku kijelzés szerint wi-fi-vel szinte csak netezéssel 3.5-4 órát bír az aksi. -
NGC
tag
Sziasztok
Vettem egy ilyen Rokee tabletet, ami elvileg 8 GB belső memóriás, de a tárhelyben ha megnézem, az SDCARD-nál csak 4,75 GB-ot ír ki. Ez most OK így, vagy hibás nálam a memória, hogy nem 8 GB-ot ír ki?
-
papsszi
csendes tag
Végül sikerült kézhez vennem mind a két tabletet.
Fényerő és betekintés szempontjából is sokkal jobb a Prestigio.
Érezhető, hogy a processzor is erősebb.
Gyorsabban hozza be a weblapokat , és az érintőképernyője is sokkal érzékenyebb.
Real racing 3 a Prestigion is néha megdöccen, de a második rész akadás mentessen fut.
Rokee-n pici akadás észlelhető a második részben is.A wifi jelet is a Prestigio fogja jobban.
És összességében kinézet fogás terén is sztem szebb és jobb a Prestigio így erre esett a választásom. Az a plusz 3 ezer forint és a 2 év garancia bőven behozta az árát a Rokee-hoz képest. -
Smile8822
senior tag
Én pont ma vettem egy ilyen gépet, nagyon jó kis készülék én idáig filmet néztem rajta egy 82 és LED LCD tv n és akadás mentesen végigment a 3 órás film mást még hirtelen nem próbáltam de ahogy olvastam nem lesz vele problémám szerintem, első benyomásra csak ajánlani tudom.
-
papsszi
csendes tag
Valaki aki jobban ért hozzá meg tudná mondani melyik a jobb a kettő közül?
Concorde Tab rokee vagy Prestigio 7.0 HD+
Igazából melyiknek jobb a procija? AllWinner A20 Dual Core 1,2 GHz (Concorde)
Vagy: ARM Cortex A9 1.5GHz Dual-CoreA Prestigiora 24 hónap garancia van.
-
bladegery
senior tag
Hi!
Nagyinak vettem meg ezt a kis tabot es olyan kerdesem lenne, hogy a betumeretet oriasira alitva csak nalam vag le a betukbol?
Amugy azon kivul hogy eleg csunyacska a kijelzoje nincs vele baj, talan kicsit lassan ebred fel.Szerk: Meg ahogy nezem a hatulja gyorsan le fog kopni.
-
aa1977
csendes tag
Sziasztok .
Az lenne a kérdésem ,hogy másnak is ilyen nehezen üzemel az Internetezés
-a concorde rokee a gyári két böngészővel hogy 2 sec.ig működik majd 10-15 sec.ig LEFAGYVA áll majd ismét kezdi elölről ezt a ciklust ?/nem értem , hogy 2*1,2 mhz és 1 GB RAM-mal egyáltalán hogyan tud fagyni az internet böngészés ?!?!? /
-
koppim
csendes tag
Fontos, hogy a root-olás engedélyezve legyen.
"A Rokee tabunk úgynevezett szerviz roottal rendelkezik, ezért a rootolása egyszerű
Annyi a dolgunk, hogy a Google playről letöltjük a szuperSU alkalmazást és telepítjükA telepítés után az alkalmazás, frissíteni szeretné a SU-t, amit engedélyezzünk
Ha ez kész, akkor már teljes rendszergazdai jogunk lesz a tab fölött " -
koppim
csendes tag
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
Én is a külső mem kártyára szeretnék telepíteni.
Pár dolgot találtam:A lényeg, hogy a kártyán 2 partíciót kell létrehozni Fat és EXT3
ext 3-at aktívvá kell tenniLe kell tölteni a google play -ből a Link2SD -t , és azzal felcsatolni az ext3 partíciót. Erre tudsz átmozgatni programokat. Ez működik is, de a Fat partíciót nem látja a tabom.
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv mindenkinek! Tudna-e valaki segíteni abban, hogy miként lehet a ext.memoba telepíteni játékot programot. a beállítások közt sehol sincs lehetőség, az alkalmazásokban csak az sd kártya szerepel áthelyezésként, ami a belső memória. köszi előre is.
-
koppim
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Itt is egy jó teszt:
http://www.youtube.com/watch?v=knx4H8p7O9g
-
koppim
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Ha veszel írd meg a véleményedet róla, én is ilyenen gondolkodok.
-
vertom
csendes tag
Én már három hónapja használom, és semmi hibát nem találtam rajta. OTG kábelen keresztül az internet stickeket is remekül kezeli.
-
Tuco Ramirez
őstag
Köszi minkettőtöknek a választ!

-
r66
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Lányomnak vettem pár napja, azóta nyomkodja szinte folyamatosan, eddig nem jött ki semmilyen hiba. A hangszórója elég halk, nincs bluetooth, más hiányosság nincs szerintem.
OTG-t pendrive-val próbáltam, ment szépen, wifi-je is elég jó. -
koppim
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Itt írnak róla.
http://pdafanclub.hu/concorde-rookie-2magos-olcso-ramenos/
-
Tuco Ramirez
őstag
Van másnak is tapasztalata erről a tájról? Ismerősömnek kellene egy tablet kb. 25k-ért, ezt a kütyüt gondoltam neki.
-
beni3d
aktív tag
Sziasztok! A napokban fogok befektetni egy ilyen készülékbe, de még nem találtam fórumot róla.
Kijelző: 7 col LCD multi-touch kapacitív (5 ujjas)
Felbontás: 1024 x 600, 16:9 képarány
Processzor: AllWinner A20 Dual Core 1,2 GHz, MALI 400-MP2 @320MHz
Operációs rendszer: Android 4.2.2. Jelly Bean
Rendszer memória (RAM): 1GB DDR3
Belső memória (ROM): 8GB
Külső memória: Micro SDHC kártyával bővíthető 32GB-ig
WiFi: 802.11 b/g/n
USB kapcsolat: USB 2.0 OTG
TV kimenet: 1080P
Mikrofon: Van
Első kamera: 1,3 MPixel
Hátsó kamera: Nincs
Érzékelők: G szenzor
Akkumulátor: 3.7V, 3400 mAh
Méret: 188x114x11 mm
Súly: 318gÁra:~ 25.000 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bár az Xperia SP után magas a mérce,szóval lehet idegesítenének az amúgy nem látható grafikai hibák.