Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof14
senior tag
Sziasztok!
van egy ilyen tabom, most került hozzám, az usb eléggé meghalt benne szegényben, a töltést megoldottam, (rákötöttem 2 kábelt az akksira és azóta minden baba)az egyetlen gondom vele, hogy így viszont szoftveresen nem igazán tudok hozzánúlni.
valakinek valami ötlete, hogy hogyan tudnék rávarázsolni egy recovery-t?Köszi!
-
Petya25
őstag
Hmmm, minap elővettem a mindjárt 3 éves Rokee-t és pár mkv, no meg töltés után szuperül lehetett rajta filmet nézni. Nem rossz kis gép, ha a szükség úgy hozza.
-
Pali14
újonc
Hello valakinek van rokee-hoz valami jó romja?
-
Devil84
csendes tag
Sziasztok,
A következő lenne a problémám: adott egy Concorde Tab Rokee, utolsó gyári rommal, 4.2.2 rendszerrel. A készülék 32GB-ig bővíthető. Tettem bele egy 16GB-os Kingston memória kártyát tenni. Sajnos bárhogy is formázom, nem látja a tablet. Ha berakom, akkor pedig a saját belső SD is eltűnik. Sony E3, Samu S Advance telefonokon egyből látta kártyát, gépen is tudtam rá másolni, szóval az biztos jó...
Van valakinek valamilyen ötlete, hogy mit kellene csinálnom? Köszönöm! -
localhostadm
tag
-
tibcsi61
csendes tag
Sziasztok.
Segitséget kérnék, tablet témában.
Concorde tab rokee 8gb, bekap.után az Android feliratig eljut, ott megáll és nincs tovább. hogy tudnám elinditani, hogy betöltödjön? Reset gomb nem segit.Köszi.
Tibcsi.
-
pepe3841
újonc
Nem rossz de a mini USb nem veszi a töltést és a Garancia ezt nem tartalmazza és a Fel áráért cserélik ki azt az alkatrész és el kellet dobnom
-
Imi1981
veterán
Sikerűlt újratelepíteni! Nálam ennél a romnál is(gyárinál is) képernyő kikapcsolásakor kikapcsolja a wifit!Wifi beállításoknál alvás közben a mindig ébren tartsa-ra van állítva. Van erre megoldás?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Azt hiszem kicsit elcsesztem a concorde rokee tabom miután a dpi-t átállítottam 220-ra!Sajnos azóta renszer ui leált van és használhatatlan.Van erre valami jó főzött rom esetleg cm?És esetleg a felrakásról egy részletes leírá tudna valaki linkelni megköszönném.
Kösz előre is a segítséget! -
kristof123
őstag
Köszönöm válaszod!
Azt tudtam, hogy minden adat veszni fog. Csak nem szerettem volna az egész ROM-ot lecserélni. Erre szerencsére van lehetőség, sikerült megcsinálnom! A feloldó mintázatot ki lehet "törölni" Factory resettel. Így lehet megcsinálni:"Recovery módba lépés
A Rokee tabunk jobb oldalán a HDMI és az USB csatlakozó közötti gombot (HOME gomb) lenyomjuk és nyomva tartjuk
majd a power gombot is lenyomjuk és kb 10 másodpercig tartjuk nyomva, majd felengedjük, DE
a HOME gombot még mindig nyomva tartjuk, míg be nem jön a recovery menü"
Ezután wipe data/factory reset.
forrás -
Petya25
őstag
válasz
kristof123 #135 üzenetére
Arra találták ki hogy ne lehessen bejutni, gondolod cask úgy meg lehet kerülni?
Ha újraírod a ROM-ot akkor persze lehetséges, de minden beállítás és adat veszni fog. -
kristof123
őstag
Sziasztok!
Van egy Concord tab Rokee 8gb-os készülékem, aminek a feloldó mintáját elfelejtettem. Utánaolvastam és olyanokat találtam, hogy a ROM-ot kellene frissíteni. Én nem szívesen csinálnám meg ezt. Hogyan tudnám kitörölni a mintát egyszerűbben?
-
Trex94
csendes tag
Szaisztok ! Az én tabommal az a helyzet hogy nem igazán akarja a töltést venni mert a tableten lévő csatlakozó belső pöcke letört.... Nem tudtok valamilyen alternatív megoldást a tablet töltésére ? A garancia papír meg elkallódott valahol , de lehet hogy erre nem is terjed ki . Válaszaitokat előre is köszönöm !
-
blaster0000
újonc
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy fejlett cvm recovery-t fel lehet e- tenni concorde tab rokee-ra?
(Samsung galaxy advance telón, a gyári szerviz menü előhozása után, ideiglenes recovery-n keresztül lehetett feltenni a coCore kernelt, (beépítve a fejlett recovery-t) sd kártyán keresztül).Teljes concorde tab rokee „ranger” mentést szeretnék csinálni, hogy bármikor vissza lehessen tenni a működőképes állapotot. Jelenleg a wifi, illetve az akku problémám is megoldódott.(kivéve a cella készenlét kilövése)
A bat files megoldás (rom_dumps.rar) nálam nem vezetett eredményre, hiába kötöttem kicsomagolás után, usb kábellel össze a számítógépet a tablettel (aw, adb driver telepítése sikeres), nem jött létre a mentés. Ezért szeretném a fejlett recovery-t feltenni.
Sd card-on keresztül megoldható tableten, rootolás után, a fejlett recovery felrakása?
-
oldmoj
csendes tag
CONCORDE Draco
Kijelző: 7 col LCD multi-touch kapacitív (5 ujjas)
Felbontás: 1024 x 600, 16:9 képarány
Processzor: AllWinner A31 Quad Core 1 GHz,
Operációs rendszer: Android 4.4.1.
Rendszer memória (RAM): 1GB DDR3
Belső memória (ROM): 8GB
Külső memória: Micro SDHC kártyával bővíthető 32GB-ig
WiFi: 802.11 b/g/n
USB kapcsolat: USB 2.0 OTG
TV kimenet: 1080P
Mikrofon: Van
Első kamera: 1,3 MPixel
Hátsó kamera: Nincs
Érzékelők: G szenzor
Akkumulátor: 3.7V, 3400 mAh
Méret: 188x114x11 mm
Ár: 20K (expert)A Rokee uj inkarnációja,eltérés : A20 helyett A31,a többi dettó.
Akinek van tapasztalata,ötlete,az megoszthatná.
Az én tapasztalatom:megfelelően gyors,közepesen összerakott,gyenge akkuval,felejtős kijelzővel.
Kitket van rajta,minimális előre telepitett alkalmazással.(még G-mail,Chrome sincs) -
blaster0000
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Adott egy concorde tab rokkee, ami egy nap után lemerül, (eddig készenlétben 1 hetet kibírt). Sajnos a wifi nagyon rosszul működött, nem tudtam elképzelni, hogyan tud egyik pillanatról a másikra szarakodni. Gondoltam csinálok egy factory resetet, gyári beállításokat visszaállítva kapok egy origi gépet. Illetve törlöm a wipe cache –t.
Amióta megcsináltam a gyári resetet jött elő az akku probléma. Láttam, pontosabban mondva olvastam a fórumon, hogy nemcsak én küzdök a wifi „elszáll” hibával. Most ott tartok, hogy telepítem a rokke drivert (AW_DRIVER), majd a főnixSuit-on keresztül felrakom a gyárit picit módosított rom-ot.
De nem ismeri fel a hardvert, így nem tudja a phoenixSuit a ROOKEE4.2.2_RS img file-t feltenni. (A főnix suit felismeri akkor a concord tabletet, mikor a tablet működő üzemmódban van, usb hiba keresés bekapcsolása figyelembevételével. De amikor a phoenix suit újraindítja a tabletet, nem talál hardvert, így hiába próbálkozom a billentyűk kombinációjával, nem tudom a flashelést megoldani.
A billentyű kombinációk gombjaival nem tudom a fórumon közzétett segítség alapján feltenni a rom-ot-
Lehet, hogy én baltázok el valamit, de nem tudom megoldani.
Ezt a leírást találtam. Idézem:”
Ez a rom a gyári 2013 júniusi romból készültváltozások az eredetihez képest
• időzóna beállítása
• Rootolt
• tweak-ek
• kisebb hibajavítások
•Önkicsomagoló exe fájl, ha letöltötted mindkét részt, elég csak az exe fájlra 2x klikkelni és kicsomagolja önmagát
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS.part1.exe
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS.part2.rar
Flash driver telepítése : legelső csatlakozás1. Letöltöd a Rokee_Drivers.zip fájlt Rokee_Driver
2. Kicsomagolod egy könyvtárba a számítógépeden.
3. Csatlakoztatod a tabot egy szabad USB portba a következő képpena; kikapcsolt készülék
b; HOME gomb nyomva tartása és
c; usb kábel csatlakozása és
d; power gomb nyomogatása, míg fel nem ismeri a PC és telepíti a drivert (ekkor el lehet engedni a HOME gombot)ha nem találja a drivert, akkor a következő képen járjunk el
• A Windowsod eszközkezelőjében megkeresed a sárga felkiáltójeles Android sort.
• Rákattintasz 2x
• A felbukkanó tulajdonság lapon átlépsz az illesztőprogram fülre
• Kattints a frissítés... gombra
• Illesztőprogramok keresése a számítógépen
• Tallózás Megkeresed azt a könyvtárat, ahova kicsomagoltad a Rokee_Drivers.zip fájlt, azon belül pedig az AW_Driver mappát
• 10. OK
• 11. TovábbTovábbá phoenix suit-on keresztül a telepítés: http://www.concorde.hu/forum/index.php?topic=431.0
„
Van megoldás sd card-on keresztül feltenni ("sima")concorde rokee-ra rom-ot, fejlett recovery-n keresztül? (mint androidos telefonon)
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Zsomx
tag
válasz
urbanjozsi #128 üzenetére
Esetleg ha van, és be tudsz jutni recovery módba, akkor ott a 2 "wipe" kezdetű sorra bökj rá és futtasd le.
-
boxos23
aktív tag
Helló
Valakinek esetleg nincs egy hibás Concorde tab rokee c7 eladó, jobban mondva csak a kijelző kellene.
Az enyém ma leesett és betört, mindent mutat szépen csak sajna nem érzékel semmit.
Ha valaki tudna segíteni kérem segitsen.
Ha nem találok hozzá akkor eladom.
Előre is köszi mindenkinek. -
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Eme remek kütyü már másodjára volt szervízben, és még mindig nem tudták megcsinálni!!!
Problem:
bekapcsolás után az android feliratnál nem jut tovább..........
Házilag lehet valamit kezdeni vele??? -
KrissszG
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen kütyü (ConCorde Tab Rokee) nálunk is a családban. Az ismert óraelállítódáson kívül meg vagyunk vele elégedve.
Na meg amiről még le tudnék mondani, hogy néha "újra betölti" magát az alsó menüsor és ennek hatására jól elcsúsznak a soft-gombok...
Ami egy picit még lehetne jobb talán az az akku standby üzemidő. Most gyári ROM van rajra.
Tudnátok valami olyan ROM-ot ajánlani, ami jobban teljesít ebben a tekintetben?Előre is köszönöm!
-
Zsomx
tag
Rootolva volt a tábla?
-
Zsomx
tag
Sziasztok!
Másnak is eszméletlen gyenge a wifi? Nekem borzalmasan gyengén veszi a jelet, pedig megesik, hogy kb. a router mellett ülök és ledob. -
rosco111
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy kisfiam letörölt pár játékot a tabletről és ezekután eltűnt a kapcsolatok menüpont. Hiába kötöm össze a laptoppal, vagy dugom fel rá a pendrive-ot nem ismeri fel, csak töltődik.
Hogyan tudnám újra előhozni az usb-t rajta? -
Petya25
őstag
Mármint úgy TV-zni, hogy valami online közvetítést keresel?
Mert ebben nincs TV vevő ha azt szeretnéd...
A Flash Playert a Google Play áruházból ingyen telepítheted, gmail fiók kell hozzá, más nem.
A progik között kieresed a Play-t, bejelentkezel és 1000 féle dolog közül keresgélhetsz, ami tetszik feltelepíted, a Flash is ilyen. -
5cbodbe
újonc
Sziasztok! Pár napja vettem egy Concorde Rokee c tabletet és nem tudok rajta tévézni.Azt írja ki,hogy hiányzik az Adobe flash player.Honnan lehetne letölteni?Eléggé kezdő vagyok ebben a tabletes dolgokban.Előre is köszi a segítséget.
-
Redlight2
tag
Ebben az árkategóriában ilyen nem létezik
Vagy pörög a menü, jó az egész rendszer (pl navon predator 7) ,de az akkuja gyenge mint a harmat. Vagy ott vannak a wayteq-ek , amiknek jobb az akkuja, de nem kicsit lagosak =) vmit valamiért. Félre ne értsd, nekem ebből az árszegmensből van tabom...de fel voltam készülve , hogy kompromisszumot kell kötnöm. Az igazán jók 50k+ és a fölött vannak.
-
Ricko
tag
Sziasztok!
Egy ConCorde Rokee tablet vásárlásán gondolkodom.
Milyen tapasztalataitok vannak vele kapcsolatban vagy mit ajánlanátok 25e ft -ig?
Nem játékra veszem.
A szempontok, hogy akksija bírja 5-6 órát filmezés mellett és menüje pörögjön ne akadozzon. -
AteszBTA
újonc
Nekem működik a töltés és adat egyszerre. Mivel suliban használom jegyzetelésre, vettem hozzá egy 10 collos TAB billentyűt, de nem bírta ki az akku, hogy órán jegyzeteltem, szünetben töltöttem. Az én megoldásom: vettem egy USB HUB-ot, meg 2 microUSB aljzat - USB dugó átalakítót, és összedugtam. Nem működött. Ezért vettem egy mindkét végén USB dugóban végződő kábelt, és amikor azzal csatlakoztattam a gyári töltőt a HUB-hoz, akkor már működött. A lényeg az, hogy a billentyűzetet és a töltőt csatlakoztassam a HUB-hoz, és csak utána dugjam be az OTG kábelt a TAB-ba (persze előtte még az OTG-t egy átalakítóval csatlakoztatni kell a HUB-hoz). Az akku ikonon ekkor sem villog a kis villám alak, de láthatóan a töltöttség nő és nem csökken. Ennek van hátránya is, amikor a TAB inaktívvá válik (elsötétül a kijelző), utána ha megint használni akarom, akkor a bekacs gombbal való aktiválás után az OTG kábelt ki kell húzni, majd 3-4 másodperc múlva visszadugni, és akkor újra felismeri a billentyűzetet és a pendrive-ot, amik a HUB-ba vannak bedugva. A töltés megy inaktív állapotban is. A klvihoz letöltöttem az app-ról az External keyboard helper pro (sajnos fizetős) progit, amivel a klavi magyar ékezetes betűket ír, a kiosztás a megszokott magyar bill. a 0123...9 után jön ö ü ó, p után ő ú stb.
-
Petya25
őstag
Ha sokat gépelsz, lehet praktikusabb a noti fazon, de ugyanannyit tud majd mint az androidos tablet. A Play-ről minden szükséges progit ingyen fel tudsz tenni, csak wifi kell majd hozzá.
A Rokee nem rossz választás, nekem is van. Ha egyszerre többmindent csinál, akkor amig dolgozik, lassúnak érezheted. Pl, napok óta nem volt wifin, na akkor egyszerre kezdi a gmail-t, facebookot, szoftvereket frissíteni, arra várni kell mire végez. De ennyi. Utána mehet a mehet. -
Gaboman
nagyúr
Ilyet is néztem, szerintetek ez jó lehet?
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Tabletet vagy mini Laptopot szeretnék venni maximum 20000 forintért.
Tudtok ajánlani párat ami nagyon jó?
Egy kérdésem lenne, ilyet hogy Google fordító, Indamail, Facebook, Nemet alapszókincs és hasonlókat is tudok rajtuk nézni és írni ugye.
Tudom lehet nektek ostoba kérdés de totál nem értek hozzá.
Külföldre megyek dolgozni és azért lenne rá szükségem. -
györgy68
újonc
Sziasztok !
Kérem segítsetek ha találkoztatok hasonló problémával:
Skype playről letöltve feltelepítve, belépés sikeres, láthatóak a partnerek és azok is látnak de sem hang sem videóhívás nem indíthat. Beállításokban nem jöttem rá mit kellene módosítani...köszönöm. -
boxos23
aktív tag
Hali.
Concorde tab Rokee c -m van az a kérdésem, hogy valaki tud rá valami jó roomot ?? Esetleg cpu OC lehetséges a tabnál?
Előre is köszi.
A roomról egy link is jöhet telepitési útmutatóval. -
Levmen
tag
válasz
szili.tamas1 #102 üzenetére
Ismerem. De csak akkor jó az idő vele, ha van net. Ha nincs, ugyan úgy elfelejti.
-
Levmen
tag
Sziasztok!
Nem tudtok valami friss romot?
Az RS-t próbáltam már, az 1-2 hét után megbolondult, most a rangert használom ami nem rossz, de ez is elfelejti az időt
-
Redlight2
tag
válasz
szili.tamas1 #99 üzenetére
Köszönöm Szépen!
-
Redlight2
tag
valaki egy antutu bechmarkot lefuttatna a rokee-n, hogy mennyi pontot szed össze?
-
Redlight2
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen kis rokee-t venni az öcsémnek szülinapjára. Egyenlőre nem szánnék rá többet 20-30ezernél ezért szemezek a concorde modelljével. Elsősorban játszana és internetezne rajta és az itt leírtak alapján meglepően jól futtatja játékokat. Viszont feltűnt a WayteQ xTAB s7 és emiatt nem tudom eldönteni, hogy melyiket is vegyem meg. Melyik alkalmasabb játékokra? Ugye az xtab 4 magos procival szerelt ,de nem biztos h erősebb is mint a rokee. Mi a véleményetek? Tudnátok segíteni?
-
buklee
csendes tag
Az amazonról csak az Angry Birds Go-t eddig. Injustice ott nincs fent. Ha minden egyéb játékra gondoltál, akkor már sokat kipróbáltam, Dungeon Keeper, Respawnables, Six-Guns amin meglepődtem hogy megy az pl az Asphalt 8 és kb az összes eddigi gameloft játék amit próbáltam. Meglepően jól teljesít minden játék alatt, itt van egy videó ahol a Modern Combat 4-el játszik rajta egy fickó ezt én még nem próbáltam
[link]
Viszont ha most tervezed a vásárlását akkor bemásolom ide egy másik témába írt hozzászólásomat a vásárlással kapcsolatos tapasztalataimmal(röviden: mindenképpen személyesen vedd meg hogy vissza tudd vinni ha hibás)
Múltkor kértem itt segítséget, hogy melyik tabletet válasszam a DPS Dual 7 és a Concorde Rokee C közül. Végül megvettem a Rokee-t KÁVÉ színben. Lehet csak én voltam ezzel szerencsétlen, de néha beugrott egy-egy ponton valami érintési zavar nála. Mikor bekapcsoltam a mutató helyének megjelenítését alkalomadtán úgy döntött, hogy a jobb felső sarokban folyton érintést érzékel, eleinte nem volt zavaró aztán már alig tudtam használni. Sebaj, nemhogy a három nap nem telt le még éppencsak másnap van beviszem az üzletbe kicserélik egy ugyan olyan KÁVÉ színűre, de ezt még ott a boltban kipróbáltam, ennél is hasonló probléma lépett fel, dönthettem, hogy megint cserélek, vagy levásárolom, nagy volt a dilemmám, mert DPS Dualra még rá kelett volna fizetnem 2000 Ft-ot, ami a háromnegyed akkora felbontásért nem tűnt éppen ideálisnak, ezért megint lecseréltem, de elfogyott a kávé színű ezért most SZÜRKÉT adtak, aminek ugyan úgy hullámzott a kijelzője, ha kicsit erősebben fogtam(széria hiba ennek tudatában voltam, használhatóságot nem befolyásolja), de ez végre jó volt. Szóval csakis azért írtam ezt a kis szöveget, hogy aki ilyen készüléket tervez venni annak erősen javaslom a szürkét, de lehet csak én fogtam ki a bolt utolsó két darab kávé színű használhatatlan masináját és lehet hogy a színnek ehhez semmi közeDe még most is azt mondom, hogy a nagyobb felbontás miatt a sok csere ellenére is megérte a DPS-sel szemben. Viszont neten rendelésnél érdemes vele vigyázni, ott bajosabb a csere.
-
kayman
senior tag
En is most vettem egyet es a legfajdalmasabb az volt hogy a hdmin jatszva a tvn a youtube minosege nem allithato ugy mint a pcn. Minden jo pixeles. Pedig ez a media lejatszas fontos vonal lesz, mert szeretnek ezen keresztul online filmeket is nezni a tvn.
Valaki tud esetleg jo videolejatszot, aminel a keparanyokon kivul esetleg lehet nagyitani is?
-
buklee
csendes tag
Most vettem egy ilyen tabletet és meglepődve láttam, hogy az Angry Birds Go nem támogatja. Keresgéltem a neten és találtam egy megoldást, leírom, hátha más is nagy Angry Birds fan mint én
. Az amazon appstore-ját kell letölteni és onnan fel lehet telepíteni és nagyon simán fut, bár a döntögetős irányítás nem működik csak a nyomógombos, de ugyan olyan élvezetes
Ezt kell a tablet böngészőjében betallózni, download feltelepít és utána böngészhetjük is az amazon app store-t. Megpróbálom még az Injustice gods among us-t is később hátha az is menne, mert playstore-ban az is le van tiltva, ha valakit érdekel az eremény majd írok. -
Köszi az infót! Első tabletnek, ismerkedni az androiddal megfelelő lehet? Ha nem jön be, nem akarok nagyot bukni.(21-22k az ára mostanság)
CC fórumát is átnyálaztam, ott elég logikus magyarázat volt a "pontos idő" problémára. Más gikszer van vele?
-
A "cofee" végződés mit takar? Miben más az "alap" géphez képest?
-
Levmen
tag
Hát nem, én is meglepődtem. Viszont sok a hibája. Elfelejti az órát ami engem nagyon idegesít. Középen ha fogom kicsit erősebben akkor elszíneződik a kép. Néha akad ha több mindent csinálok rajta pedig 1gb ram. Néha lassulkodik. Összességében nem rossz. Árához képest jó. Én inkább csak játékra használom meg netezésre.
-
motoflug
őstag
Üdv!
Valaki próbálta esetleg a dead trigger 2-t rajta? Meglepett a tech2-n a teszt erről a cuccról.
-
Cowboy931021
csendes tag
Sziasztok
én egy hete vettem meg nagyon elégedett vagyok vele itt ott néha belassul de az engribirds gó enyhe akadással megy real racing 3 is még játszható az óra nekem is elállítódott maíg a clock sync et fel nem raktam Antutun nállam 6200 at kapott a wifije erős aksija nagyon jól bírja csak ajánlani tudom ... ami maximum rontja kicsit az összképet hogy a hátulja gyorsan komik és igen nekem is elszíneződik a kijelző ha alul középtájon fogom.
-
Levmen
tag
Sziasztok!
Rátettem ezt a módosított romot(Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS) a tabletemre, de ugyan úgy elállítódik az óra(ritkábban de elállítódik).
Valami ötlet? Valamint újraindításnál a főképernyőn lévő dolgaim fele eltűnik és mindig vissza kell rakosgatnom őket. Erre is valami megoldás létezik?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Petya25
őstag
Arról eddig nem volt szó, hogy egy külső eszközt dugsz rá, pl egy mobil sticket/vinyót és abból az irányból kapjon még áramot is. MIntha egy külső vinyó látná el táppal a tabot, ez nem életszerű.
Ez működik egyáltalán más eszköznél?Ha a tab USB eszközként látható egy PC-n, akkor a töltés a tab irányába működik, ennyi.
-
Petya25
őstag
válasz
Zsoltwader45 #44 üzenetére
Nekem simán megy egyszerre az élő USB és közben a töltés.
-
koppim
csendes tag
válasz
Zsoltwader45 #49 üzenetére
Megtudná mondani valaki hogy van e védőfólia a tabon? Ha nincs tennék rá.
Valamit mintha látnék mert felvan hólyagosodva a szélén, de ez le is vehető? -
Barell
senior tag
Sziasztok! Rootolni lehet a Rokee-t?
-
torpi15
újonc
Sziasztok.
Ma vettem ez a gépet. Sok jot hallottam rola. Viszont segitséget szeretnék kérni. Nem csatlakozik a WI-FI hez. Vagy letiltja, de van olyan hogy gyenge jelre hivatkozik amugy meg kiválot ir ki. Egy a lényeg nem csatlakozik. Viszont az internettel semmi gond, mert a számitogép, és a telefon is szuperül müködik rola.
Ha valaki tud segitsen. Köszi elöre is
-
koppim
csendes tag
válasz
Zsoltwader45 #44 üzenetére
HDMI porton nem próbáltad a töltést? A sógorom modecom tabletje töltődik a mobil telefon töltőjével.
-
Zsoltwader45
aktív tag
Én is végig néztem mindent de sajnos semmilyen megoldást sem találtam arra, hogy külső memóriára dolgozzon. másik rossz hír, hogy órákon keresztül próbálkoztunk azzal, hogy egyszerre legyen usb és töltés. sajnos vagy tölt vagy kezeli az usb-t. Próbálkoztunk vezeték forrrasztással, elosztóval, USB HUB-al de semmi + eredmény. Viszont vettem egy IDE-Sata to USB adaptert, kipróbáltam vele és egy 40gb-os winyot simán felismert, a rajta lévő filmeket zenéket zökkenőmentesen lejátszotta. Hát hirtelen ennyi.
-
koppim
csendes tag
válasz
Zsoltwader45 #40 üzenetére
A mostwanted nálam is jó, nincs grafikai hiba.
Sikerült már valakinek megoldani, hogy a letöltések a külső sd kártyára menjenek? Van egy beex tabom is, azzal gond nélkül lehet a külső kártyára menteni, pedig még rootolva sincsen. Ez a tab meg root-olt és mégse sikerül. -
Levmen
tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen Rokee-m és szeretném megkérdezni tőletek, hogy nektek is kicsit elszíneződik a kijelző ha hátul fogjátok és középen ha csak kicsit megnyomjátok?
Valamint nekem nagyon gyengén veszi a wifit és kb 5 percenként le is kapcsolódik. Ez idegesítő pl ha online játszom valahol. Az óra is állandóan elállítódik. Ezekkel a hibákkal ha vissza viszem a boltba, akkor fognak vele valamit is csinálni?
Köszönöm előre is!
-
Smile8822
senior tag
válasz
Zsoltwader45 #40 üzenetére
Csatlakozom
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv. 4 hónapja használom, de még nem volt vele gond, hogy ujraindulna. most wanted futott rajta, nfs shift fut rajta. rally-k is szépen mennek. zuma, luxor, és hasonló játékok akadás mentesen. wifin a play gyors, bármit leszed. ha asztali gépről vagyok a play-n és onna telepitek zökkenőmentesen teszi a dolgát. ennyit tudnék róla modani. a könyvek nagyon jól olvashatóak.
-
koppim
csendes tag
válasz
fórum tag xy #30 üzenetére
Ha a töltő rá van dugva a gépre és úgy használod, akkor tovább bírja, lassabban merül. Csak akkor tölt ha készenlétbe kapcsolod, vagy lekapcsolod.
-
koppim
csendes tag
Nálatok nem csinál olyat, hogy kiírja a google play váratlanul leállt.
Ilyenkor csak gyári visszaállítással tudom életre kelteni.Nekem néhány játéknál eltűnik a textúra, fekete lesz a talaj, vagy egyszínű. 3d -s játékoknál (rpg online, ski racing stb.) jelentkezik a hiba. Olyan mint mikor a számítógépen nem megfelelő driver van fent.
Nálatok nincs ilyen gond?
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
A play-ról le lehet tölteni clock sync. én is rátelepitettem azóta wifin frissíti és semmi gond vele.
-
Smile8822
senior tag
válasz
fórum tag xy #32 üzenetére
Igen másik "szoftver"
kellene rá
Én még nem tettem rá engem nem igen zavar egyébként egy igazi úti társ
Ez segíthet -
Smile8822
senior tag
válasz
Üdv.
Igen el állitódik egy másik rom kellene rá.
Az akku is kb 4/5 órát bír használattól függően. -
fórum tag xy
csendes tag
Sziasztok!
Mi karácsonyra vettünk egy ilyen tablet-ot anyumnak,mivel árban még ennyit tudtunk kiadni egy gépért és erre esett a választás.
Első kérdésem az lenne másnál is csinálja esetleg azt a gép hogy kikapcsolás után az óra konkrétan megáll és nem frissül..ergó azt az időt mutatja amikor ki lett kapcsolva,ezt mindig utána kell állítani..meg a dátumot is..
Annyira nem merültem bele de elég fapad a gép..és mutter szerint,meg az akku kijelzés szerint wi-fi-vel szinte csak netezéssel 3.5-4 órát bír az aksi. -
NGC
tag
Sziasztok
Vettem egy ilyen Rokee tabletet, ami elvileg 8 GB belső memóriás, de a tárhelyben ha megnézem, az SDCARD-nál csak 4,75 GB-ot ír ki. Ez most OK így, vagy hibás nálam a memória, hogy nem 8 GB-ot ír ki?
-
papsszi
csendes tag
Végül sikerült kézhez vennem mind a két tabletet.
Fényerő és betekintés szempontjából is sokkal jobb a Prestigio.
Érezhető, hogy a processzor is erősebb.
Gyorsabban hozza be a weblapokat , és az érintőképernyője is sokkal érzékenyebb.
Real racing 3 a Prestigion is néha megdöccen, de a második rész akadás mentessen fut.
Rokee-n pici akadás észlelhető a második részben is.A wifi jelet is a Prestigio fogja jobban.
És összességében kinézet fogás terén is sztem szebb és jobb a Prestigio így erre esett a választásom. Az a plusz 3 ezer forint és a 2 év garancia bőven behozta az árát a Rokee-hoz képest. -
Smile8822
senior tag
Én pont ma vettem egy ilyen gépet, nagyon jó kis készülék én idáig filmet néztem rajta egy 82 és LED LCD tv n és akadás mentesen végigment a 3 órás film mást még hirtelen nem próbáltam de ahogy olvastam nem lesz vele problémám szerintem, első benyomásra csak ajánlani tudom.
-
papsszi
csendes tag
Valaki aki jobban ért hozzá meg tudná mondani melyik a jobb a kettő közül?
Concorde Tab rokee vagy Prestigio 7.0 HD+
Igazából melyiknek jobb a procija? AllWinner A20 Dual Core 1,2 GHz (Concorde)
Vagy: ARM Cortex A9 1.5GHz Dual-CoreA Prestigiora 24 hónap garancia van.
-
bladegery
senior tag
Hi!
Nagyinak vettem meg ezt a kis tabot es olyan kerdesem lenne, hogy a betumeretet oriasira alitva csak nalam vag le a betukbol?
Amugy azon kivul hogy eleg csunyacska a kijelzoje nincs vele baj, talan kicsit lassan ebred fel.Szerk: Meg ahogy nezem a hatulja gyorsan le fog kopni.
-
aa1977
csendes tag
Sziasztok .
Az lenne a kérdésem ,hogy másnak is ilyen nehezen üzemel az Internetezés
-a concorde rokee a gyári két böngészővel hogy 2 sec.ig működik majd 10-15 sec.ig LEFAGYVA áll majd ismét kezdi elölről ezt a ciklust ?/nem értem , hogy 2*1,2 mhz és 1 GB RAM-mal egyáltalán hogyan tud fagyni az internet böngészés ?!?!? /
-
koppim
csendes tag
Fontos, hogy a root-olás engedélyezve legyen.
"A Rokee tabunk úgynevezett szerviz roottal rendelkezik, ezért a rootolása egyszerű
Annyi a dolgunk, hogy a Google playről letöltjük a szuperSU alkalmazást és telepítjükA telepítés után az alkalmazás, frissíteni szeretné a SU-t, amit engedélyezzünk
Ha ez kész, akkor már teljes rendszergazdai jogunk lesz a tab fölött " -
koppim
csendes tag
válasz
Zsoltwader45 #17 üzenetére
Én is a külső mem kártyára szeretnék telepíteni.
Pár dolgot találtam:A lényeg, hogy a kártyán 2 partíciót kell létrehozni Fat és EXT3
ext 3-at aktívvá kell tenniLe kell tölteni a google play -ből a Link2SD -t , és azzal felcsatolni az ext3 partíciót. Erre tudsz átmozgatni programokat. Ez működik is, de a Fat partíciót nem látja a tabom.
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv mindenkinek! Tudna-e valaki segíteni abban, hogy miként lehet a ext.memoba telepíteni játékot programot. a beállítások közt sehol sincs lehetőség, az alkalmazásokban csak az sd kártya szerepel áthelyezésként, ami a belső memória. köszi előre is.
-
koppim
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez #6 üzenetére
Itt is egy jó teszt:
http://www.youtube.com/watch?v=knx4H8p7O9g
-
koppim
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez #6 üzenetére
Ha veszel írd meg a véleményedet róla, én is ilyenen gondolkodok.
-
vertom
csendes tag
Én már három hónapja használom, és semmi hibát nem találtam rajta. OTG kábelen keresztül az internet stickeket is remekül kezeli.
-
Tuco Ramirez
őstag
Köszi minkettőtöknek a választ!
-
r66
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez #3 üzenetére
Lányomnak vettem pár napja, azóta nyomkodja szinte folyamatosan, eddig nem jött ki semmilyen hiba. A hangszórója elég halk, nincs bluetooth, más hiányosság nincs szerintem.
OTG-t pendrive-val próbáltam, ment szépen, wifi-je is elég jó. -
koppim
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez #3 üzenetére
Itt írnak róla.
http://pdafanclub.hu/concorde-rookie-2magos-olcso-ramenos/
-
Tuco Ramirez
őstag
Van másnak is tapasztalata erről a tájról? Ismerősömnek kellene egy tablet kb. 25k-ért, ezt a kütyüt gondoltam neki.
-
beni3d
aktív tag
Sziasztok! A napokban fogok befektetni egy ilyen készülékbe, de még nem találtam fórumot róla.
Kijelző: 7 col LCD multi-touch kapacitív (5 ujjas)
Felbontás: 1024 x 600, 16:9 képarány
Processzor: AllWinner A20 Dual Core 1,2 GHz, MALI 400-MP2 @320MHz
Operációs rendszer: Android 4.2.2. Jelly Bean
Rendszer memória (RAM): 1GB DDR3
Belső memória (ROM): 8GB
Külső memória: Micro SDHC kártyával bővíthető 32GB-ig
WiFi: 802.11 b/g/n
USB kapcsolat: USB 2.0 OTG
TV kimenet: 1080P
Mikrofon: Van
Első kamera: 1,3 MPixel
Hátsó kamera: Nincs
Érzékelők: G szenzor
Akkumulátor: 3.7V, 3400 mAh
Méret: 188x114x11 mm
Súly: 318gÁra:~ 25.000 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH! Szakszervezet
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen egeret válasszak?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest