- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenovo/Asus aki szarik a támogatásra. Az AMD kiadja a megfelelő csomagokat, onnantól nem az Ő térfelén pattog a labda.
Én már januárban felhúztam a megfelelő drivert és kész. Nem függök a gyártótól, mert hajlandó vagyok 2 percet eltölteni a driver telepítésével.
Külföldi Ally fórumos mémeket beszúrom ide is:
-
Ezek a handheld cuccok gyakorlatilag laptopok.
Azért az egy szignifikáns differencia, hogy míg amit te is említesz, Y gyártó maga reszeli a drivereket, ha nem azt használod, akkor üzemzavar léphet fel. Szerencsére a Z1-nél ilyen nincs.Nem egyszer volt, hogy behozták a szervizbe a gépet, hogy "BGA-s" mert játék közben dobja a kéket. Friss OS, megfelelő sorrendben a megfelelő drivereket felhúztuk és megjavult. Majd hozta vissza a jobbágy egy hét múlva, hogy megint szar. Kutya baja nem volt a cuccnak, csak gondolta majd Ő okosabb lesz mindenkinél és frissíti a drivereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged