- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenovo/Asus aki szarik a támogatásra. Az AMD kiadja a megfelelő csomagokat, onnantól nem az Ő térfelén pattog a labda.
Én már januárban felhúztam a megfelelő drivert és kész. Nem függök a gyártótól, mert hajlandó vagyok 2 percet eltölteni a driver telepítésével.
Külföldi Ally fórumos mémeket beszúrom ide is:
-
Ezek a handheld cuccok gyakorlatilag laptopok.
Azért az egy szignifikáns differencia, hogy míg amit te is említesz, Y gyártó maga reszeli a drivereket, ha nem azt használod, akkor üzemzavar léphet fel. Szerencsére a Z1-nél ilyen nincs.Nem egyszer volt, hogy behozták a szervizbe a gépet, hogy "BGA-s" mert játék közben dobja a kéket. Friss OS, megfelelő sorrendben a megfelelő drivereket felhúztuk és megjavult. Majd hozta vissza a jobbágy egy hét múlva, hogy megint szar. Kutya baja nem volt a cuccnak, csak gondolta majd Ő okosabb lesz mindenkinél és frissíti a drivereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- iGO Primo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jogász topic
- Adobe Lightroom topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest