Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Hobby elektronika
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
elvben müködik magyarul is.
aztán, hogy mennyire ért az már egy másik történet.
Úgy valami miatt kérdeztem a Chat GPT magyarul Szondi Györgyről aki védte a töröktől Drégely várát. erre az idióta Chat GPT elárasztott infókkal egy Szondy György nevű valami professzorról minden áron a 19 század végéről, mintha nem is hallott volna a történelmi személyiségről. Vagy nem ismerte a magyar történelmet.
Marhára a szájába kellett rágni, hogy a várkapítányról van szó.... Pedig bőségesen van anyag a történelmi személyiségről is a neten. -
Kansas
addikt
Edge-ben már mocorog... bár magyarul nem próbáltam, nekem a céges és az otthoni Windows-om is angolul műxik, leginkább azért, mert egyszerűen kompatibilisebb sok mindennel így, és ha valami nyűge van, azt is úgy mondja meg, hogy könnyű rá keresőben használható találatot kapni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Napelem
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Diablo IV
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Marhára a szájába kellett rágni, hogy a várkapítányról van szó.... Pedig bőségesen van anyag a történelmi személyiségről is a neten.