- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Acer notebook topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem az az ujsagiras nekem amit leirtal, ne akarj baromsagot a szamba adni amit soha nem mondtam.
Neked ellentmondo mert nem tudod ertelmezni hogy mit jelent amit irtam.
Total vilagosan leirtam vele mi a bajom, plusz egy lepes lett volna meg hogy ujrairom a cikket es be is masolom ide, erosen kritizaltam de abszolut nem frocsoges egy olyan cikkrol reszletesen elmondani hogy miert rossz amiert mar kozepiskolaban buktatnanak..
Olvasd el figyelmesen amit irtam, gyakorlatilag epphogy nem pontokba szedtem hogy miert hulyeseg.
De nem varom hogy megertsdy ha nem tudod osszerakni hogy igen, egy lopott tukorforditast vagott tele mindenfele szoviraggal es toldalekkal amiknek semmi keresnivaloja egy cikkben, megis ugy csinalsz mintha ez ket egymast kizaro dolog lenne, holott nyilvanvaloan nem az.
Nem ertek hozza, vegulis, csak a seggem kidolgoztam a szakmaban mar, de attol meg hogy nem ertek hozza elmondhatom hogy miert rossz. Nem kell sefnek lenni ahhoz hogy elmondd egy kajarol hogy szar, de ezt is nyilvanvaloan tudod, hiszen nem gondolom hogy ne jottel volna ra, egyszeruen csak az "ervelesed" mellozi az erkolcsi alapokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest