Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem az az ujsagiras nekem amit leirtal, ne akarj baromsagot a szamba adni amit soha nem mondtam.
Neked ellentmondo mert nem tudod ertelmezni hogy mit jelent amit irtam.
Total vilagosan leirtam vele mi a bajom, plusz egy lepes lett volna meg hogy ujrairom a cikket es be is masolom ide, erosen kritizaltam de abszolut nem frocsoges egy olyan cikkrol reszletesen elmondani hogy miert rossz amiert mar kozepiskolaban buktatnanak..
Olvasd el figyelmesen amit irtam, gyakorlatilag epphogy nem pontokba szedtem hogy miert hulyeseg.
De nem varom hogy megertsdy ha nem tudod osszerakni hogy igen, egy lopott tukorforditast vagott tele mindenfele szoviraggal es toldalekkal amiknek semmi keresnivaloja egy cikkben, megis ugy csinalsz mintha ez ket egymast kizaro dolog lenne, holott nyilvanvaloan nem az.
Nem ertek hozza, vegulis, csak a seggem kidolgoztam a szakmaban mar, de attol meg hogy nem ertek hozza elmondhatom hogy miert rossz. Nem kell sefnek lenni ahhoz hogy elmondd egy kajarol hogy szar, de ezt is nyilvanvaloan tudod, hiszen nem gondolom hogy ne jottel volna ra, egyszeruen csak az "ervelesed" mellozi az erkolcsi alapokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest