- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szóval: neked az az újságírás, ha kapsz egy rövid, tömör tulajdonságlistát, akár csak a gyártó oldaláról másolva, akár többszörös szóismétléssel is. Grat!

Egyébként meg számomra az is kérdés, hogy most "iskolas szintu zagyvasagokkal" van tele az a hír, vagy "egy kulfoldi cikk tukorforditas[...]"-a. Mert számomra a kettő üti egymást. Ha tükörfordítás, akkor nincs benne 'telenyomott szenny'; ha meg van benne, akkor meg nagyon nem tükörfordítás.Vagyis: értem én, hogy nem tetszik a stílusa. Abban egyetérthetünk, hogy megosztó. Ugyanakkor értelmesen kritikát nem tudsz rá mondani, csak fröcsögsz. Hablatyolsz, egymásnak ellentmondó dolgokat vágsz a fejéhez, mert neked nem tetszik, amit csinál. Úgy teszel, mintha értenél hozzá (itthon lassan a '10 millió mindenhez IS értő országa' leszünk), miközben meg ..... ááá, mindegy. Itthon úgyis az a menő, hogy mindenkit szidunk, mert megtehetjük. Nem is értem, én most miért nem tettem ezt veled...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- AliExpress tapasztalatok
- Witcher topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest